Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çatlatma iğnesini 9 unda olmuştum. Normalde 27 mart battı ama çatlatma iğnesi olduğum için bat 25'ine geriledi. Çok erken gibi sonuç almak için ama hcg yi 9.66 görünce ne düşünmem gerektiğini bilemedim açıkçası.
Canım daha erken ya çatlatma iğnesi etkisi vardır mutlaka 21 inde bir daha kan testi ver bence

Canım çatlatma iğnesini 9 unda olmuştum. Normalde 27 mart battı ama çatlatma iğnesi olduğum için bat 25'ine geriledi. Çok erken gibi sonuç almak için ama hcg yi 9.66 görünce ne düşünmem gerektiğini bilemedim açıkçası.
9-10 gibi döllenme olduysa, 4-5 güne de rahme ulaşması var. Hamile olabilirsin yani yerleşmişse hcg salgılanmaya başlar. Ama dediğin gibi iğnenin etkisi de olabilir. Bence 2 gün sonra tekrar kan ver.

kızlar hepinize merhaba, benim bat 21 mart ama son iki ayda 4 gün gecikmeli oldu reglim. erken gebelik testi yapsam cıkar mı sizce ?

kızlar hepinize merhaba, benim bat 21 mart ama son iki ayda 4 gün gecikmeli oldu reglim. erken gebelik testi yapsam cıkar mı sizce ?
Çıkar bence canım benim bhcg değerim 20 iken erken gebelik testi böyle çıkmıştı çok hayali bir çizgi vardı adetime de 5 gün felan vardı ama bu dediğim tüp bebek denediğim aydı prodoctor diye bir markaydı

Eklentiler

• IMG_20210220_152549.webp
    IMG_20210220_152549.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 51
Çıkar bence canım benim bhcg değerim 20 iken erken gebelik testi böyle çıkmıştı çok hayali bir çizgi vardı adetime de 5 gün felan vardı ama bu dediğim tüp bebek denediğim aydı prodoctor diye bir markaydı
Benim de geçen ay erken gebelik testinde 5 gün kala çıkmıştı hcg değerim 30'du ama kimyasal oldu.
Bu ay erken öğrenmek istemiyorum o yizden. Sabredebilirsem adet günüm geçtiğinde yaparım testleri.

Kızlar bugün doktora gittim alttan muayene oldum eşim sperm testi verdi ultrasonda yumurtaları az gördüm dedi tahlil istedi amh vs istedi saat 4te sonuçları almaya gideceğim sonuçlara göre doktorla ilaç veya tedaviye karar vericez

Gerçekten çok silik ben göremedim ama kanda çıktıysa vardır. Yinede düzenli olarak kan ver sen

Gerçekten çok silik ben göremedim ama kanda çıktıysa vardır. Yinede düzenli olarak kan ver sen
Canım bu benim geçen ay olan testim kimyasal oldu değerler önce arttı sonra düşüşe geçti malesef tüp bebek le olmuştu 😣

BOŞUNA SEVİNMEK İSTEMİYORUM. 2 DÜŞÜĞÜM VAR YIPRANMAK BİR YANA HERKES BENİMLE ÜZÜLSÜ İSTEMİYORUM :(

Kızlar bugün doktora gittim alttan muayene oldum eşim sperm testi verdi ultrasonda yumurtaları az gördüm dedi tahlil istedi amh vs istedi saat 4te sonuçları almaya gideceğim sonuçlara göre doktorla ilaç veya tedaviye karar vericez
Inşallah hiç tedavilik bir durumunuz olmadan sağlıcakla kolayca bebeğinize kavuşursunuz canım😊

BOŞUNA SEVİNMEK İSTEMİYORUM. 2 DÜŞÜĞÜM VAR YIPRANMAK BİR YANA HERKES BENİMLE ÜZÜLSÜ İSTEMİYORUM :(
Kuzum maalesef biz böyle gebe kalmakta zorlananlar olarak çok zor süreçlerden geçiyoruz hep içimizde yaşıyoruz üzüntümüzü eşimize dostumuza bile yansıtmak istemiyoruz omuzlarımızda daha fazla yük oluyor sanki bu konuda belirti aramak her ay heveslenmek tedaviler araştırmak doktora gidip gelmek hele birde işin içine tüp bebek ya da aşılama tedavisi yapanlar ameliyat olanlar Allah hepimize yardım etsin inşallah bu zor günler geride kalır mucizemize kavuşuruz bir an önce seni çok iyi anlıyorum kuzum Allah sabır versin 😣

Back
X