Ha iyiymiş o zaman kuzumYok bebis ben ozel hastaneye gidiyorum devlete gitmeye zamanim da yok takatim deozel sigortam var ama daha gebelik olusmadan sigortayi bitiricem sanirim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha iyiymiş o zaman kuzumYok bebis ben ozel hastaneye gidiyorum devlete gitmeye zamanim da yok takatim deozel sigortam var ama daha gebelik olusmadan sigortayi bitiricem sanirim
![]()
İnşallah dediğin gibi olurBat gelmemiş henüz sizin, gününüz geçince testi tekrarlayın bence, olmazsa nisandaki beklenen tarihinizi yazarız buraya.
7 ay önce çekildim 2 dk lık bi işlem ben anestezisiz olmuştum hem deKimisi çok ağrılı diyo kimisi bişey duymadım diyo sanırım çeken doktor önemli bide makina önemli kuzu![]()
Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 @roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1
4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 nisan 23 @Nesliiiimaviiiiii 28 mart 28 @eksielma92 1 nisan 28 @Aslanb 16 mart 27 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 LeyLA84db
5 nisan 37 N Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28 @dilo00 28 mart T Tmavii 20 mart 26 @Gobekadimyokbenim 5 nisan 31 @wonderful0606 9 nisan 26
S Saripapatya22 10 nisan 30 @zizi353535 25 mart 33 @9ozom 9 nisan 28 @pinkcar 28 mart 27 @yakamoz-91 31 mart 29 @Tomris8 22 mart 26 sweetdreams1985
17 mart 35 @midge 10 nisan 31 S Srks 6 nisan 25
Beni de eklermisin canım bat 10 nisanTabloda bi sıkıntı oldu halledince ekleyeyim canım seni de
Ben anestezili çektirdim Şubat ayında 1600 TL para verdimCanim bendede rahmin ustunde miyom gordu doktor bu sevimsiz bisey dedi oyuzden bi rahim filmi gorelim dedi. Evet canim ozelde yaptiricam aradim 800 dedi. Valla hic umrumda degil acikcasi iyi olsun da sonra tekrar tekrar cektirmek zorunda kalmiyim![]()
Olabilir bide anestezi ile çekilenler de varKimisi çok ağrılı diyo kimisi bişey duymadım diyo sanırım çeken doktor önemli bide makina önemli kuzu![]()
Canım kaydırarak yaparsın anca martları silip yukarı yazıcan ilk olarak. Bide yeni kişiler eklendikçe sıraya göre yaz. Düzenlerken daha kolay olur. Hepsini birden silip yapma derim.. Mesela 1 kişiyi sil yukarı yaz sonrasında öbür kişiyi sil baştan yaz. Bende böyle bir kalabalık topikte tablo kurmuştum. Baya da çoktuk karışık olunca daha da karışıyor kişiler arttıkçaArkadaşlar ben şimdi bu tarihleri yakından uzağa doğru sıralamak istiyorum. Ama hepsini silip baştan yazmam mümkün değil, daha kolay bir yolu varsa bilenler yazsın o şekilde düzenleyeyim![]()
benimde 20 Mart güzel haberler alırız inşallah :)Bat 20 Mart Yaş 27![]()
Oyyy nerde cektirdiniz? Ben yarina randevu aldim yazicam size deneyimimi kizlar. Ama arkadasim bu benim gidecegim yerde anestesisiz ve sadece ufak bir adet sancisi cekmis.Ben anestezili çektirdim Şubat ayında 1600 TL para verdim![]()
Anladım canım sanırım bunlar için bilgisayardan açmam lazım, telefondan deniyorum öyle ayrıntılı düzenleme yok, kaydırma falan yapılamıyor.Canım kaydırarak yaparsın anca martları silip yukarı yazıcan ilk olarak. Bide yeni kişiler eklendikçe sıraya göre yaz. Düzenlerken daha kolay olur. Hepsini birden silip yapma derim.. Mesela 1 kişiyi sil yukarı yaz sonrasında öbür kişiyi sil baştan yaz. Bende böyle bir kalabalık topikte tablo kurmuştum. Baya da çoktuk karışık olunca daha da karışıyor kişiler arttıkça
Çok iyi valla kuzu sonucun ne çıktı peki hsg den sonra hamile kalan Çok oluyo muş7 ay önce çekildim 2 dk lık bi işlem ben anestezisiz olmuştum hem de
Anestezili istedikleri sonucu alamayabiliyorlar mış neyse hayırlısı çekil derlerse çekilirim sonunda anne olayım daOlabilir bide anestezi ile çekilenler de var