- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
Cnm.kafana takma bak benim iki kizlarimin arasi 6 yil o 6 yilda neler denedim neler demekki zamani varmis insallah senin kuzucugunda anne ve babasini fazla bektemeden bu ay size sürpriz yaparBenimde boş gebeliğim oldu 8 hftlk. Birde kmysl. 3 yldr evliyim hala bulamadım bebeğimianne adayı olarak peşindeyim. Stres ister istemez engel olamıyor oluyor insan ki
rahat olmadıkça olmaza sarıyor iş
relaks olmak lazım. Benim eşim 5 aydır iş gereği yanımda yok 3 aydır da ovulasyon kullanıyorum pik görünce geliyor izin alıp öyle denemeler içindeyim.
Doktorlar sebepsiz infertilite dediler tanıyı öyle koydular bize.
Allah Vermeyince vermiyor nasip zamanı var diye düşünüyorum bekliyorum.
 bazen duadan baska yapacak birseyimiz kalmiyor insallah rabbim sanada en kisa surede tattirsin
bazen duadan baska yapacak birseyimiz kalmiyor insallah rabbim sanada en kisa surede tattirsin cnm hz.ibrahim ve hz.zekeriyanin dualarini okumuna tavsiye ederim
 cnm hz.ibrahim ve hz.zekeriyanin dualarini okumuna tavsiye ederim 

güzel haberler alacagan ay olsun cnm insallah
  güzel haberler alacagan ay olsun cnm insallah  

banu çiftçinin videosunu izledim baya bilgilendim çok sağol canım ayriyeten çikolata kistine çekmiş olduğu videoyu da izledim onda da yıkıldım şekeri hayatımdan çıkartmam gerek zayıflamam gerek bu kistten kurtulmam gerek Allahın izniyle
 banu çiftçinin videosunu izledim baya bilgilendim çok sağol canım ayriyeten çikolata kistine çekmiş olduğu videoyu da izledim onda da yıkıldım şekeri hayatımdan çıkartmam gerek zayıflamam gerek bu kistten kurtulmam gerek Allahın izniyle  
		 İnşallah kurtulursun canım Herşeyin bi çaresi var nihayetinde.
 İnşallah kurtulursun canım Herşeyin bi çaresi var nihayetinde. 

bir yakamizi birakmadi bu kirmizilar
 bir yakamizi birakmadi bu kirmizilar bu ay nefes aldirmicam cok kararliyim
 bu ay nefes aldirmicam cok kararliyim 

gergin bekleyişteyimm ..
 gergin bekleyişteyimm ..