- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
Benim 5 yaşında 1 kızım var 2. 'yi yaklaşık 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ama nasip olmadı. Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.Ben 3 haftada bir adet görüyorum 21 günde bir 3 mrta kürtaj oldum kurtajdan sonra ilislim olmustu 26 adet görmem gerekiyor yumurta takip falan yapmam bilmem yani kendim vucudumu tanirim az cok biliyorum bundan önceki gebiligimi subatin 17 de ögrenmistim beta 13le

bir yakamizi birakmadi bu kirmizilar
 bir yakamizi birakmadi bu kirmizilar bu ay nefes aldirmicam cok kararliyim
 bu ay nefes aldirmicam cok kararliyim ebru hanimin masaj ve yogalarini yapacagim
 ebru hanimin masaj ve yogalarini yapacagim 
		 ben nefes aldırcam bu ay çok relaks halim var ona sinsi takılcam
ben nefes aldırcam bu ay çok relaks halim var ona sinsi takılcam  bazen duadan baska yapacak birseyimiz kalmiyor insallah rabbim sanada en kisa surede tattirsin
bazen duadan baska yapacak birseyimiz kalmiyor insallah rabbim sanada en kisa surede tattirsin cnm hz.ibrahim ve hz.zekeriyanin dualarini okumuna tavsiye ederim
 cnm hz.ibrahim ve hz.zekeriyanin dualarini okumuna tavsiye ederim  
		 bende artık o moddayım. Alıştım beni çok stres almıyor önceden aşırı olurdu ama şimdi çok değil bir yerden sonra normal oluyor insan.
bende artık o moddayım. Alıştım beni çok stres almıyor önceden aşırı olurdu ama şimdi çok değil bir yerden sonra normal oluyor insan.  Allah büyük yol uzun göreceğimiz şeyler var nasipse hepimize hayırlı evlad sağlıklı evlad nasip etsin Rabbim doğru zamanda
 Allah büyük yol uzun göreceğimiz şeyler var nasipse hepimize hayırlı evlad sağlıklı evlad nasip etsin Rabbim doğru zamanda

buda dünkü ovulasyon testim adetin ilk gününü sayarsak 15. Günde yumurtlama oldu.
 buda dünkü ovulasyon testim adetin ilk gününü sayarsak 15. Günde yumurtlama oldu.
		 ile bat.10 nisan
 ile bat.10 nisan
		 Ama dur bende yaptırcam görürler onlar.
 Ama dur bende yaptırcam görürler onlar.  Neden böyle zorluyorlar orasını çözmüş değilim ben altı üstü kan alacak yollayacak değil mi? Kafam almıyor. Peki merak ettiğim eşiniz için yapıldı mı? Ne çıktı sonuçlarınız?
Neden böyle zorluyorlar orasını çözmüş değilim ben altı üstü kan alacak yollayacak değil mi? Kafam almıyor. Peki merak ettiğim eşiniz için yapıldı mı? Ne çıktı sonuçlarınız? 

Sen neden asilama tercih ediceksin?
 Sen neden asilama tercih ediceksin? 

Bu arada bidoktor dinledim sebepsiz infertelite yok dedi ama . Herkes de bisey soyluyor anacim .
Bu arada bidoktor dinledim sebepsiz infertelite yok dedi ama . Herkes de bisey soyluyor anacim .