- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Ben denedim olmadıEvet ben denemedim ama korundum doğum kontrol geri çekme vs . Hazır hissetmiyordum kendimi çalışıyorum borçlarım falan vardı şimdi ilk deneyeceğiz işte inşallah hemen tutar da bizde anne oluruzz
 sen demedin iş yine aynı gibi nasip zamanı önemli canım ya
sen demedin iş yine aynı gibi nasip zamanı önemli canım ya  deneğimde düşük oldu sonrası olmadı hala arıyorum.
deneğimde düşük oldu sonrası olmadı hala arıyorum.  Tutar nasipse neden olmasın ki olanlara veren Allah bizimde payımızı ayırmıştır
 Tutar nasipse neden olmasın ki olanlara veren Allah bizimde payımızı ayırmıştır 

senin nasıl klomen kullanıcak mısın sende
senin nasıl klomen kullanıcak mısın sende bende artık o moddayım. Alıştım beni çok stres almıyor önceden aşırı olurdu ama şimdi çok değil bir yerden sonra normal oluyor insan.
bende artık o moddayım. Alıştım beni çok stres almıyor önceden aşırı olurdu ama şimdi çok değil bir yerden sonra normal oluyor insan.  doğru zamani bekliyoruz ozaman
doğru zamani bekliyoruz ozaman bu arada bende yumurtlama masaji ve ters poziyonda hamile kalmistim belki faydasi olur diye soylemek istedim
bu arada bende yumurtlama masaji ve ters poziyonda hamile kalmistim belki faydasi olur diye soylemek istedim 
 bekliyoruz bakalim  zaten bu surectede testler falan var hayirlisi olsun hakkimizda hepimizinde
bekliyoruz bakalim  zaten bu surectede testler falan var hayirlisi olsun hakkimizda hepimizinde