Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben İzmir’de özel bi hastanede yaptırıcam sigortam da ne aşılamayı karşılıyo her ne hikmetse özel sağlık sigortasını sırf bu yüzden yaptırmama rağmen.2 kutu gonal f 1 ovitrelle 2.000₺ tuttu aşılama da mikroçipli yöntemle 5.000₺ Yapılacakmış bunun dışında muayene ücretleri ve tahlil ücretleri alınabiliyor.Reglin 3.günü yapılan hormon tahlilinde 900küsür ödediğimi biliyorum.Herşeye değer o ayrı:))Eşim dün iğne yaktı mı nasılsın filan dedi ciddi korkarım çünkü ben iğneden.Kolumu kesmem gerekse keserim gibi geliyo şimdi 😅
Ayy baya da masraflı ama meleklerimiz için değer kesinlikle 🙏🏻 Çok teşekkür ederim

Kuzum hastaneye göre değişiyor
Devlet hastanesinde bildiğim kadarıyla işlem ücretsiz sigorta varsa rapor çıkartıyorlar ilaçları indirimli alıyosun
Ben özelde yaptırdım ama sigorta ile anlaşması vardı rapor aldım 1000 civarı ilaçlarım tuttu istediği vitamin pahalıydı biraz 4500 de hastaneye ödedik
Anladımm çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız 🙏🏻🙏🏻

Ayy baya da masraflı ama meleklerimiz için değer kesinlikle 🙏🏻 Çok teşekkür ederim
Çağın hastalığı bu kime sorsam aynı dertten muzdarip.Doğal yolla kendiliğinden hamile kalmak çok zor çok geç oluyo artık ne yazık ki.Ya bekliceksin ya biraz masraf yapıcaksın mecbur.Eşimin yaşı 35 olmasa ben 1-2 sene denerdim kendi kendime ama birden fazla çocuk istediğimiz için yaşı daha fazla ilerlemeden start alalım istiyoruz ondan acele ediyoruz 😅çabalarımız sonuç verir de inşallah artık bebek sahibi olabiliriz 🙏🏻Allah gönülden isteyen,bakabilicek,hayırlı evlat yetiştirebilicek herkese nasip etsin🙏🏻

Merhabalar,
Zeynep kamilde asilama olan var mi?
Subatta evraklarimi teslim ettim nisan reglinde gel dediler. Yarin gidicem. Direk ilac veriyor mu doktor. Bir de regli bitince mi cagiriyor yumurta kontrolune ve kac gunde bir kontrole cagiriyor. Bu arada rapirlu igne alanlar ne kadar verdi acaba igneler ne kadar tutuyor merak ettim?
İlk asilamam olacak insallah tutar.

Selam kızlar, nasılsınız birkaç gündür giremedim tedavileriniz nasıl gidiyor , ben bugün doktoruma gittim Aşılama için iğneme başlayacaklardı götürdüm yanımda vurulamadım 🤦‍♀️ rahim daha incelmemiş pazartesi gel tekrar bakalım dediler. Bakalım pazartesi günü neler bekliyor beni 🤭😂 Bismillah deyipte bir iğneye başlayamadık arkadaş 🙈

2.iğnemi yaptık bugün yalnız acayip kramplar giriyo alt karın bölgesine.Normal mi bu başına gelen var mı ?

Artık ağrılara bile razıyım yeter ki sonuçlarımız pozitif olsun da. Bu ay ilk defa değişik şeyler oluyor vücudumda ve iğnelere başladığımdan beri aşılamadan sonra da sürekli hafifte olsa ağrı hissediyorum

Artık ağrılara bile razıyım yeter ki sonuçlarımız pozitif olsun da. Bu ay ilk defa değişik şeyler oluyor vücudumda ve iğnelere başladığımdan beri aşılamadan sonra da sürekli hafifte olsa ağrı hissediyorum
Tatlım benimde 2 gün oldu aşılama olalı alt karın ve kasık ağrım var acayip şekilde ayakta uzun süre durmakta zorlanıyorum 🥺
İnş güzel haberlere vesile olur

Tatlım benimde 2 gün oldu aşılama olalı alt karın ve kasık ağrım var acayip şekilde ayakta uzun süre durmakta zorlanıyorum 🥺
İnş güzel haberlere vesile olur
Evet benim 9.gün olmasına rağmen gündüz çok bir ağrı yok ama günün yorgunluğundan galiba akşam çok ağrım oluyor, inşallahh pozitif olsunnn

Gece kaça kadar kıvrandım ya korkuyorum vücudum aşırı tepki veriyo olabilir mi diye.Kontrole kadar ölüp ölüp dirilicem yine meraktan.Ya bi de sabah bişey yok akşam oluyo ne oluyosa

Evet benim 9.gün olmasına rağmen gündüz çok bir ağrı yok ama günün yorgunluğundan galiba akşam çok ağrım oluyor, inşallahh pozitif olsunnn
Aay 10 tane gebelik testi sipariş verdim 🤭 9. 10. Günden sonra başlıcam test yapmaya aşırı merak içindeyim 😄

Merhaba. Bende pcos eşimde sperm azlığı var. Bir saat sonra ilk aşılamamı yaptırıcam. Dualarınızı bekliyorum. Grupta yaptırıp sonucunu öğrenen var mı acaba

Merhaba. Bende pcos eşimde sperm azlığı var. Bir saat sonra ilk aşılamamı yaptırıcam. Dualarınızı bekliyorum. Grupta yaptırıp sonucunu öğrenen var mı acaba
Merhaba canım pozıtıf sonucun olur inşallah rabbim hayırlısını eylesin bende de pcos var geçen sene aşılama yaptırmıştım hamile kalmıştım sonrasında düşüğüm oldu maalesef kan pıhtılaşması varmış genetik teste öğrenmiştik onu şu an tekrar tedaviye başladık iki hafta önce drılıng ameliyatı oldum bugün doktorum femara verdi onu kulllanıcam bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X