Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla canım yarın gidicem doktor der herhalde aşılama oldum ya normal gebelik gibi mi hesaplanıyor öyleyse 5+3 olması lazım bilmiyorum ki
Keseyi görürsün muhtemelen kuzum haftaya yada 10 gün sonra kalp atışı için çağırır hayırlısıyla 😘

Valla kötüyüm kuzucum ohss oldum sürünüyorum hastanelerde 🤭 nasipde buda varmış 😄
Nasıl yani canım en son hamilelik çıkmamışmıydı sende 😟deme öyle adet mi oldun yoksa valla bayadır mide bulantısı iş güç derken çok giremedim de ne oldu sana canım ya 😢

Nasıl yani canım en son hamilelik çıkmamışmıydı sende 😟deme öyle adet mi oldun yoksa valla bayadır mide bulantısı iş güç derken çok giremedim de ne oldu sana canım ya 😢
Yok kuzum hem hamileyim hem ohss oldum
Yumurtalıklarım aşırı uyarılmış kısacası şuan bile en küçük yumurta 16mm bir sürü var 🙊 hamile kalınca dahada fenalaştı kocaman bi karnım var yürüyemiyorum nefes alamıyorum 🙊🤷🏻‍♀️ sıvı birikmiş karnımda bakalım ne olucak bende bilmiyorum

Yok kuzum hem hamileyim hem ohss oldum
Yumurtalıklarım aşırı uyarılmış kısacası şuan bile en küçük yumurta 16mm bir sürü var 🙊 hamile kalınca dahada fenalaştı kocaman bi karnım var yürüyemiyorum nefes alamıyorum 🙊🤷🏻‍♀️ sıvı birikmiş karnımda bakalım ne olucak bende bilmiyorum
Hadi ya
Aşılama öncesi kaç yumurta vardı bunlar sonradan mı gelişti ki

Back
X