Ay bariz belli hadi inşallah kan verKızlar adetime 2 gün var sizce var mı bşy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bariz belli hadi inşallah kan verKızlar adetime 2 gün var sizce var mı bşy
Sıkma hiç canını rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsinNegatif kuzum moralim bozuk ikinci aşılamayı yaptıracağım regl olmayı bekliyorum
Kaçıncı haftadasın kuzum beta değerim kaçKızlar bişey sorucam kalp atımı ve keseyi gören var mı meraktan Çaltıcam yarın gidicem bakalım![]()
Ben önceki gebeliğimde 7 haftalıkken görmüştümKızlar bişey sorucam kalp atımı ve keseyi gören var mı meraktan Çaltıcam yarın gidicem bakalım![]()
Hım anladım inşallah görmek nasip olur bize deBen önceki gebeliğimde 7 haftalıkken görmüştüm
Valla canım yarın gidicem doktor der herhalde aşılama oldum ya normal gebelik gibi mi hesaplanıyor öyleyse 5+3 olması lazım bilmiyorum kiKaçıncı haftadasın kuzum beta değerim kaç
Keseyi görürsün muhtemelen kuzum haftaya yada 10 gün sonra kalp atışı için çağırır hayırlısıylaValla canım yarın gidicem doktor der herhalde aşılama oldum ya normal gebelik gibi mi hesaplanıyor öyleyse 5+3 olması lazım bilmiyorum ki
İnşallah canım sen ne yaptınKeseyi görürsün muhtemelen kuzum haftaya yada 10 gün sonra kalp atışı için çağırır hayırlısıyla![]()
Ay burda bariz görünüyor.Kızlar adetime 2 gün var sizce var mı bşy
Valla kötüyüm kuzucum ohss oldum sürünüyorum hastanelerdeİnşallah canım sen ne yaptın![]()
Nasıl yani canım en son hamilelik çıkmamışmıydı sendeValla kötüyüm kuzucum ohss oldum sürünüyorum hastanelerdenasipde buda varmış
![]()
Yok kuzum hem hamileyim hem ohss oldumNasıl yani canım en son hamilelik çıkmamışmıydı sendedeme öyle adet mi oldun yoksa valla bayadır mide bulantısı iş güç derken çok giremedim de ne oldu sana canım ya
![]()
Hadi yaYok kuzum hem hamileyim hem ohss oldum
Yumurtalıklarım aşırı uyarılmış kısacası şuan bile en küçük yumurta 16mm bir sürü varhamile kalınca dahada fenalaştı kocaman bi karnım var yürüyemiyorum nefes alamıyorum
sıvı birikmiş karnımda bakalım ne olucak bende bilmiyorum
19. Gün bugün 15-16 sı regl günümAy burda bariz görünüyor.
Çatlatma iğnesi den sonra kaç gün geçti.
Ay burda bariz görünüyor.
Çatlatma iğnesi den sonra kaç gün geçti.
Valla çok yumurta vardı da ufaklardıHadi ya
Aşılama öncesi kaç yumurta vardı bunlar sonradan mı gelişti ki
O zaman iğne etkisi değildir. Bariz görünüyor ikinci çizgi.19. Gün bugün 15-16 sı regl günüm
Ayy heycanlandım bakO zaman iğne etkisi değildir. Bariz görünüyor ikinci çizgi.Hadi kalk vermeye