Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kuzum gebeyim diye eve gönderdiler devlet hastanesinden
Kendi doktorum özel hastanede o yatış verdi serum vermeden tedavi olmaz daha kötü olursun dedi şükür şimdi iğneler serumla başladı inş bi an önce atlatırım
inşallah canım çok geçmiş olsun

İnşallah canım hayırlısı korktum ya tüp benek nasıl oluyor anlamdım dış gebelik direkt rahme bırakıyorlar aşılamayla tüp bebekte daha neler duyacağız bakalım 😔
Tüp bebekte embiryoyu rahime bırakıyorlar yuvarlanarak rahimde uygun yer bulup yerleşirse gebelik gerçekleşiyor. Yerleşemezse olmuyor.
İşte bu yuvarlanma esnasında bazen ters yuvarlanıp tüp e glrebiliyormuş.
Birde dış gebelik illa tüp de olacak diye düşünme rahim ağzında hatta önceki doğumda ki sezeryan kendisinde bile olabiliyormuş.

Sana gelince sende hiç dış gebelik kokusu almıyorum 😁
Çünkü değer bu kadar yüksekse kanama ağrı yapar
Benim 900 var yoktu dış gebeliği alttan muayene ederek tüp de gördü doktor 3000
Olup bu kadar sinsi belli etmeden gelmesi bence zor
Bu işte uzman değilim
Ama bence sen hamilesin 🙏🙏

11. Günüm evde test yaptım bugün çok ince belli belirsiz çıktı heyecan yapıp acile gidip kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkar dedi beklemedim e nabızdan kontrol ettim sonuç 0.804 çıktı sizce var mı 🙄

Tüp bebekte embiryoyu rahime bırakıyorlar yuvarlanarak rahimde uygun yer bulup yerleşirse gebelik gerçekleşiyor. Yerleşemezse olmuyor.
İşte bu yuvarlanma esnasında bazen ters yuvarlanıp tüp e glrebiliyormuş.
Birde dış gebelik illa tüp de olacak diye düşünme rahim ağzında hatta önceki doğumda ki sezeryan kendisinde bile olabiliyormuş.

Sana gelince sende hiç dış gebelik kokusu almıyorum 😁
Çünkü değer bu kadar yüksekse kanama ağrı yapar
Benim 900 var yoktu dış gebeliği alttan muayene ederek tüp de gördü doktor 3000
Olup bu kadar sinsi belli etmeden gelmesi bence zor
Bu işte uzman değilim
Ama bence sen hamilesin 🙏🙏
Ay inşallah canım valla dünden beri ağla ağla bi hal oldum sana da çok geçmiş olsun canım inşallah hasarsız atlatmışsındır dış gebeliği 🤲🏻

Ay inşallah canım valla dünden beri ağla ağla bi hal oldum sana da çok geçmiş olsun canım inşallah hasarsız atlatmışsındır dış gebeliği 🤲🏻
Benim ilk gebeliğim de 10. Gün 0.624 çıktı 14. Gün 65 çıktı değerim sonrasında boş gebelik oldu kaybettim insallah senin guzel olur sonuç

11. Günüm evde test yaptım bugün çok ince belli belirsiz çıktı heyecan yapıp acile gidip kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkar dedi beklemedim e nabızdan kontrol ettim sonuç 0.804 çıktı sizce var mı 🙄
4 gün sonra tekrarla kuzum muhtemelen iğne etkisinden idrarda pozitif gördün yükselebilir bekle bakalım inş hayırlı haberi alırsın 😍

Merhaba arkadaslar hastanedeyim islem icin saatimi bekliyorum umarim hepinizin dediği gibi acısız bir islemdir:eek:

Hayırlısı olsun kuzucum ağrısı sızısı yok inş zamanda su gibi akıp gider güzel sonuçlar alırsın 🤗
Cok tesekkur ederim canim islem yapildi gercekten korkulacak birsey degilmis umarim hepimiz güzel sonuclar aliriz bakalim 2 hafta nasil gececek🤣

Teşekkür ettim benimki geçti gitti 3 sene oldu görünen bir hasar yok inşallah adet tarihi ile tedaviye başlamaya bekliyorum

Back
X