Ayy sağ ol canım, bugün 11. GünKuzummmmm gözün aydınrabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inş
kaçınca günde verdin kanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sağ ol canım, bugün 11. GünKuzummmmm gözün aydınrabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inş
kaçınca günde verdin kanı
inşallah canım çok geçmiş olsunYok kuzum gebeyim diye eve gönderdiler devlet hastanesinden
Kendi doktorum özel hastanede o yatış verdi serum vermeden tedavi olmaz daha kötü olursun dedi şükür şimdi iğneler serumla başladı inş bi an önce atlatırım
Hayırlı olsunKızlar dayanamadım kan testi verdim. 20,85 çıktı. Doktora gittim gebelik var dedi. Pazartesi tekrar çağırdı. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tüp bebekte embiryoyu rahime bırakıyorlar yuvarlanarak rahimde uygun yer bulup yerleşirse gebelik gerçekleşiyor. Yerleşemezse olmuyor.İnşallah canım hayırlısı korktum ya tüp benek nasıl oluyor anlamdım dış gebelik direkt rahme bırakıyorlar aşılamayla tüp bebekte daha neler duyacağız bakalım![]()
Hayırlı olsun
Maşaallah çok bereketli bir ay oldu pozitif pozitifÇok teşekkür ederim
gerçekten öyle oldu. Çoo şükür
Ay inşallah canım valla dünden beri ağla ağla bi hal oldum sana da çok geçmiş olsun canım inşallah hasarsız atlatmışsındır dış gebeliğiTüp bebekte embiryoyu rahime bırakıyorlar yuvarlanarak rahimde uygun yer bulup yerleşirse gebelik gerçekleşiyor. Yerleşemezse olmuyor.
İşte bu yuvarlanma esnasında bazen ters yuvarlanıp tüp e glrebiliyormuş.
Birde dış gebelik illa tüp de olacak diye düşünme rahim ağzında hatta önceki doğumda ki sezeryan kendisinde bile olabiliyormuş.
Sana gelince sende hiç dış gebelik kokusu almıyorum
Çünkü değer bu kadar yüksekse kanama ağrı yapar
Benim 900 var yoktu dış gebeliği alttan muayene ederek tüp de gördü doktor 3000
Olup bu kadar sinsi belli etmeden gelmesi bence zor
Bu işte uzman değilim
Ama bence sen hamilesin![]()
Yükselme ihtimali var insallah pozitif i görürsün11. Günüm evde test yaptım bugün çok ince belli belirsiz çıktı heyecan yapıp acile gidip kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkar dedi beklemedim e nabızdan kontrol ettim sonuç 0.804 çıktı sizce var mı![]()
Benim ilk gebeliğim de 10. Gün 0.624 çıktı 14. Gün 65 çıktı değerim sonrasında boş gebelik oldu kaybettim insallah senin guzel olur sonuçAy inşallah canım valla dünden beri ağla ağla bi hal oldum sana da çok geçmiş olsun canım inşallah hasarsız atlatmışsındır dış gebeliği![]()
4 gün sonra tekrarla kuzum muhtemelen iğne etkisinden idrarda pozitif gördün yükselebilir bekle bakalım inş hayırlı haberi alırsın11. Günüm evde test yaptım bugün çok ince belli belirsiz çıktı heyecan yapıp acile gidip kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkar dedi beklemedim e nabızdan kontrol ettim sonuç 0.804 çıktı sizce var mı![]()
İnşallah yükselirYükselme ihtimali var insallah pozitif i görürsün
Normalde Pazartesi test günüm meraklanıp erken yaptırdım4 gün sonra tekrarla kuzum muhtemelen iğne etkisinden idrarda pozitif gördün yükselebilir bekle bakalım inş hayırlı haberi alırsın![]()
Hayırlısı olsun kuzucum ağrısı sızısı yok inş zamanda su gibi akıp gider güzel sonuçlar alırsınMerhaba arkadaslar hastanedeyim islem icin saatimi bekliyorum umarim hepinizin dediği gibi acısız bir islemdir![]()
Cok tesekkur ederim canim islem yapildi gercekten korkulacak birsey degilmis umarim hepimiz güzel sonuclar aliriz bakalim 2 hafta nasil gececekHayırlısı olsun kuzucum ağrısı sızısı yok inş zamanda su gibi akıp gider güzel sonuçlar alırsın![]()
Geçer geçerCok tesekkur ederim canim islem yapildi gercekten korkulacak birsey degilmis umarim hepimiz güzel sonuclar aliriz bakalim 2 hafta nasil gececek![]()
Teşekkür ettim benimki geçti gitti 3 sene oldu görünen bir hasar yok inşallah adet tarihi ile tedaviye başlamaya bekliyorumAy inşallah canım valla dünden beri ağla ağla bi hal oldum sana da çok geçmiş olsun canım inşallah hasarsız atlatmışsındır dış gebeliği![]()
Çok şükür inşallah bende sorunsuz atlatırım inşallah değilimdir öyleysemde sorunsuz bi şekilde atlatırımTeşekkür ettim benimki geçti gitti 3 sene oldu görünen bir hasar yok inşallah adet tarihi ile tedaviye başlamaya bekliyorum
Umarim canimmGeçer geçeroyala kendini kafanı meşgul et daha hızlı geçer
![]()
Test yaptırdınız mıTeşekkür ederimm o halde ben gidiyim birazdanndaha 10 gün olmş birazdaha bekleyin bikaç gün daha