Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamamen gitmedi ama gün gün azalıyor 2 günde 1 kontroldeyim
İstersen çekelim sıvıyı dedi ama görüntü olarak rahatsızlık veriyor sadece ağrı sancı sorunum kalmadı doktor gebeliği etkilemez dedi inş sorun çıkmaz
Yok yok mudahale ettirme haklisin bebege bir sey olur allah korusun ins en kisa surede tamamen gider canim

Gebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur🙏🏻
Çok bi şu belirtim oldu diyeceğim bişi olmadı aslında canım
Ağrım çoktu aşılamadan sonra 🤭
Erken gebelik testi almıştım 2 günde 1 ara ara hergün test yaptım
8. Gün tek çizgiye düştü sonra sonra tekrar çizgi çıktı
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Çok yardımcı olamadım canım kusura bakma 🥺🙊

Gebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur🙏🏻
Çok bi şu belirtim oldu diyeceğim bişi olmadı aslında canım
Ağrım çoktu aşılamadan sonra 🤭
Erken gebelik testi almıştım 2 günde 1 ara ara hergün test yaptım
8. Gün tek çizgiye düştü sonra sonra tekrar çizgi çıktı
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Çok yardımcı olamadım canım kusura bakma 🥺🙊
Çok sevindim senin adına. Hayırlı uğurlu olsun. Bebişin sağlıkla gelsin inşallah 🙏

3. Aşılamam ilaçlardan bütün belirtiler var lakin tuttumu tutmadımı bir kaç gün sonra göreceğiz inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin… bundan sonrası tüp bebek yolu

3. Aşılamam ilaçlardan bütün belirtiler var lakin tuttumu tutmadımı bir kaç gün sonra göreceğiz inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin… bundan sonrası tüp bebek yolu
İyi düşünün iyi olsun inş 🙏🏻
Kaçıncı gününüz

Devlette 2. Asilamadan sonra tup bebege geciliyor mu yoksa 3. Asilamami gerekiyor?

Kizlar ben size umut olayim ben martta asilama olmustum tutmadi ve benim başarısız 3 asilama 3 tup bebegim vardi hicbiri tutmamisti bana bu ay degerlendirin olabilir dogal yolla demislerdi dedikleri gibi hamile oldugumu öğrendim bugun insallah darisi isteyen herkese olsun 7 sene sonra o kadar tedaviye ragmen olmayan gebelik dogal yolla oldu cok sukur

Kizlar ben size umut olayim ben martta asilama olmustum tutmadi ve benim başarısız 3 asilama 3 tup bebegim vardi hicbiri tutmamisti bana bu ay degerlendirin olabilir dogal yolla demislerdi dedikleri gibi hamile oldugumu öğrendim bugun insallah darisi isteyen herkese olsun 7 sene sonra o kadar tedaviye ragmen olmayan gebelik dogal yolla oldu cok sukur
Cok tebrik ederim bitanem gozunuz aydin sevincini tüm kalbimle paylasiyorum

Hayırlı olsun 🙏 vakti saati bu zamanmış
Bu ay ekstra birşey yaptınız mı ilaç, bitkisel takviyeler falan

Back
X