- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 53
- 29
Merhaba canım iyiyim uğraşmaya devam ediyorum femara kullandım bu ay yine yarın kontrolüm var ama doktorum işi bırakacakmış sonrasında ne olacak bilmiyorum hiç sen naptın nasılsın
Annakarenina

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyi canım odağımı değiştirmeye çalışıyorum. Başka birşey düşünmeye çalışıyorum. Geçen ay aşılama yaptığımızda çok ümitlenmiştim. Bu ay çatlatma iğnesi ile denedik. Tekrar denemek istemedim. Bakalım. Ya tutarsa diye bekliyorumMerhaba canım iyiyim uğraşmaya devam ediyorum femara kullandım bu ay yine yarın kontrolüm var ama doktorum işi bırakacakmış sonrasında ne olacak bilmiyorum hiç sen naptın nasılsınAnnakarenina
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer pozitif haberini alırız bend ebugün gittim doktora 13 mm olmuş pazartesi tekrar çağırdı aşılama omayacak bu ay da çatlatma iğnesiyle denicez eğer büyürse pazartesi doktorumunda son günü çatlatmadan sonra da gebelik olmazsa başka bir doktor buldum ona gidicem çip aşılama ve tüp bebekte yapıyormuşBende iyi canım odağımı değiştirmeye çalışıyorum. Başka birşey düşünmeye çalışıyorum. Geçen ay aşılama yaptığımızda çok ümitlenmiştim. Bu ay çatlatma iğnesi ile denedik. Tekrar denemek istemedim. Bakalım. Ya tutarsa diye bekliyorumyazın da tüp bebek denerim. Duygusal yönden çok yıpratıcı inşallah en kısa zamanda kavuşuruz.
Sen bu ay da aşılama mı yapıyorsun
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun.Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer pozitif haberini alırız bend ebugün gittim doktora 13 mm olmuş pazartesi tekrar çağırdı aşılama omayacak bu ay da çatlatma iğnesiyle denicez eğer büyürse pazartesi doktorumunda son günü çatlatmadan sonra da gebelik olmazsa başka bir doktor buldum ona gidicem çip aşılama ve tüp bebekte yapıyormuş
Amin canımm inşallahİnşallah canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun.![]()
Test yaptırdınız mı acaba sonucunuz ne çıktı ? bu ay benimde aynı belirtilerim var bugün 10. günümAşilamamin 10. Günüilk başlarda hiç umudum yoktu ama sonlara yaklaştıkça heyecan bastı son 4 gündür adet okucakmişim gibi agrı. Karnım çok fena şiş. Gögüslerimde hassasiyet. Ve aşiri akintim geliyor. Doktorum 17. Gün test yap dedi ama dayanamicam sanki. Aceba bu belirtilerde hamile kalan var mi
![]()
Kan verdim 4.75 çikti. 2 gün sonra tekrar verdim 2.63 e düstü degerimTest yaptırdınız mı acaba sonucunuz ne çıktı ? bu ay benimde aynı belirtilerim var bugün 10. günüm
Yaaa çok üzüldüm canım hayırlısı olsun moralini yüksek tutKan verdim 4.75 çikti. 2 gün sonra tekrar verdim 2.63 e düstü degerimhayal kirikliği yaşadim resmen yere çakildim. 6 haziranda 2. Aşilama yapilcak. Sizin sonuç nedir
![]()
Yaa sonucunu yaz bakalim. Insallah tutmuşturYaaa çok üzüldüm canım hayırlısı olsun moralini yüksek tut
bende bu akşam test yaptırıcam bakalım
Ayyy harika demek ki geç döllenme olmuş ya da belki aşılamadan sonra ilişki olduysa ondan bile tutmuş olabilir. Süper haber hayırlı olsunKizlar uzun zaman sonra merhaba ben 15 nisanda asilama yaptirmistim negatif olmustu 1 mayista adet oldum bayrama denk geldigi icin bu ay 2.yi yaptiramamistim normalde 2 gun once regl olmam gerekiyodu beklerken dun test yaptim pozitif cikti bugun de kan verdim 9708 cikti cok sasirdim hicbir belirti de yok meme hassasiyeti var biraz ama o her ay oluyodu duphastondan
Cok tesekkur ederim canim gec dollenme mi bu ay mi oldu anlayamadim deger biraz yuksek geldi bana yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek merak ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyy harika demek ki geç döllenme olmuş ya da belki aşılamadan sonra ilişki olduysa ondan bile tutmuş olabilir. Süper haber hayırlı olsun![]()
Amin aminCok tesekkur ederim canim gec dollenme mi bu ay mi oldu anlayamadim deger biraz yuksek geldi bana yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek merak ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Negatif maalesefYaa sonucunu yaz bakalim. Insallah tutmuştur![]()
Tebrik ederim 1 Mayıs da ki adet normal adet mi yerleşme falan mıydı yada sonradan olduher ne olduysa hayırlısı olsunKizlar uzun zaman sonra merhaba ben 15 nisanda asilama yaptirmistim negatif olmustu 1 mayista adet oldum bayrama denk geldigi icin bu ay 2.yi yaptiramamistim normalde 2 gun once regl olmam gerekiyodu beklerken dun test yaptim pozitif cikti bugun de kan verdim 9708 cikti cok sasirdim hicbir belirti de yok meme hassasiyeti var biraz ama o her ay oluyodu duphastondan
Cok tsk ederim yerlesme gibi degildi canim ama normal adet gibi de degildi tam anlam veremiyorum su an 2 gun yogun 2 gun damla gibi geldi bir de klomenden snra ayda 2 kez, 20 gunde bi regl olmaya baslamistm her seyim degismisti ki normalde cok duzenlidir 28 gunde bir olur. Bugun gidemedim doktora yarin gidecegim bakalimTebrik ederim 1 Mayıs da ki adet normal adet mi yerleşme falan mıydı yada sonradan olduher ne olduysa hayırlısı olsun![]()
Kizlar asilama yaptirdigimizda esimin sperm hizliligi 23tu yikamadan snra 70e cikmisti vitamin takviye kullandik promotil men 45 gun falan oldu iste bitiremeden hamile oldugumu ogrendim varsa oyle bir sey aklınızda olsunNegatif maalesef![]()
Tekrardan hayırlı olsun gizem sağlıklı bir süreç sağlıklı ve hayırlı bir evlat dilerim senin için. Mucizeler böyle hiç beklemediğimiz anlarda geliveriyor işte darısı hayırlısıyla diğer bekleyenlere olsunAdete gore 5+3 olmasi gereken gebeligim doktor tarafindan 6+3 olarak belirlendi sanirim asilamadan snraki iliskilerden birinde tutmus snra da yerlesme kanamasi gibi adet gecirmisim