NİSAN 2022TÜP BEBEĞE BAŞLAYANLAR BU SÜRECİ BERABER GEÇİRELİM ❤️❤️

Senahmet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
214
288
103
27
Merhabaaaa… nisan ayı itibariyle tüp bebeğe başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım mı :) umarım herkes istediği sonuca ulaşır 🙏❤️

Merhaba, biz de geçen hafta başladık, yumurta büyütmeye çalışıyoruz şimdi iğnelerle... Umarım hepimizin şansı tutar.:anneadayı::KK200:

Merhaba bende adet olmayı bekliyorum muhtemelb bir kaç gün içinde olacağım 2. Günü başlayacağız. Geçen hafta muayeneye gittim yumurta rezervim iyi görünüyormus 3 tane takviyeye başladım. Biraz heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum günün gelmesini 🥲

Bende dün itibariyle başladım ilk kez mi yaptırıyorsunuz siz :)
Benim 5. olacak bu, daha önce 3 başarısız 1 tane de tutan denemem var. Maalesef onu da 7. ayda başka bir sebepten kaybettim. Umarım bu sefer kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla... Sizin ilk mi? Kaç yaşındasınız?

Merhaba ben de yarın sabah yumurta toplama işlemine gireceğim. 2 tane gelişen yumurtam var. Ilk denemem 6. günüm de yumurta gelişmediği için iptal edildi. İkinci denemem de yine 2 yumurtam gelişti ama maalesef ikisi de boş çıktı

Ben 24 yaşındayım. İlk denemede yumurta toplanacağı zaman covid testim pozitif çıktı tedavi iptal oldu. Şimdi tekrar başladık hayırlısıyla bu sefer inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz 🙏☺️ Hangi hastanelerde tedavi görüyorsunuz :)

Benim 5. olacak bu, daha önce 3 başarısız 1 tane de tutan denemem var. Maalesef onu da 7. ayda başka bir sebepten kaybettim. Umarım bu sefer kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla... Sizin ilk mi? Kaç yaşındasınız?
Çok üzüldüm 🥺 inşallah bu sefer güzel sonuçlarla dönersiniz 🙏 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın…

Ben 24 yaşındayım. İlk denemede yumurta toplanacağı zaman covid testim pozitif çıktı tedavi iptal oldu. Şimdi tekrar başladık hayırlısıyla bu sefer inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz 🙏☺️ Hangi hastanelerde tedavi görüyorsunuz :)
Daha çok gençmişsiniz, ilk denemede hemen tutar umarım... Ben Ankara'da Novaart'ta tedavi görüyorum. Siz nerdesiniz?

Merhaba ben de yarın sabah yumurta toplama işlemine gireceğim. 2 tane gelişen yumurtam var. Ilk denemem 6. günüm de yumurta gelişmediği için iptal edildi. İkinci denemem de yine 2 yumurtam gelişti ama maalesef ikisi de boş çıktı
Cok sağlıklı, kaliteli yumurtalarınız olsun bu sefer umarım... Benim de yarın toplanacak 3-4 tane var gibi duruyor, hadi hayırlısı hepimize...

Cok sağlıklı, kaliteli yumurtalarınız olsun bu sefer umarım... Benim de yarın toplanacak 3-4 tane var gibi duruyor, hadi hayırlısı hepimize...
Çok teşekkür ederim. Hastaneden çıktım eve gidiyorum. 2 tane yumurtam vardı Allaha şükürler olsun ikiside dolu çıktı. Inşallah döllenir. Darısı yarın sizin başınıza inşallah

Evet benim eşimde kartagener sendromu var bu sebeple doğal yollardan gebelik elde edemeyeceğimiz için doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi :) bende çarşamba günü tekrar muayene olmaya gidicem inşallah ben de güzel sonuçlar alırım. Siz de yarın güzel haberlerle gelin inşallah :)

Çok teşekkür ederim. Hastaneden çıktım eve gidiyorum. 2 tane yumurtam vardı Allaha şükürler olsun ikiside dolu çıktı. Inşallah döllenir. Darısı yarın sizin başınıza inşallah
Gelmiş geçmiş olsun çok şükür 🙏 şimdi nasılsınız nasıl geçti

Merhaba , izmir Medical 🤗

Benimde yumurta toplama işlemim gerçekleşti,9 yumurta toplandı .sadece 1i döllendi 😕bugün 2.günüydü bölünmeye başlamış .tek embriyo ile yola devam edicez,inşallah o da bizi bırakmaz🙏🏻

Back
X