nişanlı kız sendromları :) gülüyorum ama ben de yaşadım şimdi çok manasız geliyor kafama taktığım şeyler.
bohça yapılacağından haberiniz yokmuş zaten, siz hazırlık bile yapmamışsınız. onlar hediye olarak düşünmüşler. hediyenin iyisi kötüsü olmaz. beğenmediğinizi kullanmazsınız olur biter. alınan şeylerin ucuz kötü olduğunu, ki öyle olsa da bence bir önemi yok, nereden biliyorsunuz ki? evlenirken kayın valideniz size gecelik almasa sizin giyecek geceliğiniz olmayacak mı?
hemen her şeyi kötüye yormayın. kimseye de bir şey söylemeyin. kabul edin teşekkür edin.
bana bohça getirilmedi, ben de istememiştim. ama annem hazırlamak istedi eşim için. alış veriş yaptık aldığım şeylerden birini o zaman nişanlım olan eşim beğenmedi gittik değiştirdik. biz alınca kayın validem de 4 parçalı pijama takımı gibi bir şey almıştı nişandan herhalde 1 ay sonra . verirken de "s beden aldım, evlenene kadar zayıflarsın diye düşündüm" demişti:)) birkaç kilo fazlam var diye lafını sokuvermişti yani.. kendisi benim yaşımdayken 48 kiloymuş da:)