Bana gelen hediye bohçada ; sandık yapmıslardı
Bornoz takımı
Nevresim takimi (yatak örtülü)
Gecelik
Sutyen,kilot,corap,patik
Yazma
Kahve fincani takımı
Sort alt üst takım,nisan icin kullanilcak olan kurdelali bilmemne tabak ve kadeh,(hatta suanda salonuma aksesusar yaptım. Nisan tepsisi
Makyaj malzemeleri
Lif,seccade,tesbih
Ceyizlik havlu,mutfak havlusu oyalı bunlar vardı
Anneme babama kizkardesime de 1 er tane gomlek bluz hediye gelmisti
Birsuru lif vardı. Hatta esim sen hangi malzemeleri kullaniyorsun bana atsana dedi rimel allık fondoten vs internetten aldı. Hatta kaynana nin gözüne az gelmis ki avon krem mremde vardı icinde . O bahsettigin ince setlerden de taktilar nişanda 22 ayar.
Bunlarin hepsini kendileri aldı ben onlarla çıkmadım alışverişe.
Evet adetlerimiz güzel ,aileleri zorlayici olacaksa hic bu ise kalkismayacaklardi. Bir gecelik fiyatı olmus ne kadar. Sana paragoz maragoz diyemezler. Aldiklarinda bisey yok. Zira zaten bise alınmamış yani. Bunun icin olay cikaran aileden kurtulduguna şükret . Madem oyle hic demiyeceklerdi nisan alisverisi bohca yapalim diye. Saka gibiler.
Benim evime 6 7 kadın ve esim geldiler. Kaynananin ekibi. Esim balkonda babamla cay içti. Ben utandim biraz utandırıcı açtılar gösterdiler falan benim kaynanam milyoner degil ya da dunyanin en melek insani değil ki severim de kendisini 1 bucuk senelik evliyim evime hediyesiz gelmez. Hediye almasa salatalik domates getirir.

yani bu isler görgü meselesi. Vizyon meselesi. Tabi annem de beni sinir etti eve gelenlere göster diyip durdu. Annemin arkadaşları geldiler. Bende gosterdim. Yani anneler de hevesleniyor. Annene kızamadım. Haklı olabilir
Kimse kimsenin donuna sutyenine kalmis degil. Bekarken de sutyensiz gezmiyordum. Ama adet bunlar sonuçta madem yapılmış ses etmeye hakları yok. Ay bak sinir oldum gene