NİSAN ANNELERİ HAZIRLIKLARA BAŞLADINIZ MI????

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlar ufak tefek şeyler almaya başladınız mı her gitmemde elim gidiyor ama acaba daha erken mi diyorum siz neler aldınız bebişlerinizee??

Ufak tefeği geçtik biz sanırım:) Haftasonu odasını aldık:) Kıyafetler desen çoğu tamamlandı bile:) dayanamıyorum napimm:) hastane çıkışı,takımlar,tulumlar, badiler havlusu, biberonu, hatta 9 aylık botları elbisesi bile var:)

O canım siz baya almışsınız eksiğiniz yok sanırım biz daha bi hastane çıkışı aldık bi kaç tanede body bunlarda hediye hep hiç kendim almadım bişey geç mi kaldım ne

ben hiç bişey almadım :) babası 1 tane çorap almış, babanneside bi panço almış o kadar :)

bikac sey annannesi aldı miniğimin sagolsun ...onun dısında bişey alamıyorum suan maddi durumlardan dolayı.önümüzdeki ay baslayacagım ufak tefek seyler almaya simdi liste hazırlıyorum neler alınacak diye....

Benimde hep annem alıyor sağolsun yoksa bizde hiç birşey almadık elim gidiyor bazen ama erken mi diyorum ne zaman başlasam bilemedim

bizim de artık kıyafet işi tamam gibi 0-3 ay yazlıklar kışlıklardan da aldık bebek arabası, battaniyeleri bezleri ıslak mendilleri bence artık erken değil ben indirimde ne denk gelirse alıyorum bir de 2 kere e bebekten 50tl hediye çeki geldi ordan baya bişey aldım internetten hediye çeki geldiği zaman değerlendiriyorum bebek arabasını da indirim+ hediye çeki ile aldık bidaha bu fırsatlar gelmeyebilir 3.5-4 ay kaldı şunun şurasında şimdi kendime bişeler alıcam pijama gecelik çanta iç çamaşırı falan

bence önümüzdeki aya yavas yavas baslayabilirsin canım...
Bende öyle düşündüm 6 7 aylık gibi almaya başlarım diye bide ayrıntılı ultrasonada girmedim ocakta giricem Allahın izniyle onuda bi atlatalım içim rahat etsin istiyorum

Maşallah canım hayırlı olsun hepsi güle güle kullansın bebişin ismide vardır şimdi senin bebiişin herşeyi varmış.Benimkinin ne ismi ne kıyafeti ne odası

Maşallah canım hayırlı olsun hepsi güle güle kullansın bebişin ismide vardır şimdi senin bebiişin herşeyi varmış.Benimkinin ne ismi ne kıyafeti ne odası
sağol canım ya ama malesef ismi yok eşimle hem isim bulamıyoruz hem de bulduklarımızda anlaşamıyoruz hepsi olur canım yavaş yavaş merak etme bi başladı mı duramıyo zaten insan

inşallah canım .. Bizde bulamadık hiç isim beğenemiyoruz malesef Birde bi sorum olcak ayrıntılı ultrasona girdiniz mi tam olarak ne zaman yapılıyor bu doktorum taa 25. haftamda gitmemi istiyor bana geç gibi geldi

bende tamamladım sanırım:) kıyafetlerinin çoğunu anneannesi aldı saolsun. tulumlar zıbınlar takımlar:) elibiseleri bile var ayakkabıları falan. odasının siparişide verildi şubat 1 de gelecek. bornozu havlusu alındı. biberon aldım.dün bebek arabası anakucağı ve mama sandalyesi bile alındı:) pek bi eksiğimiz yok gibi. bebişinkiler bitsin sıra bana gelsin:)

Bende kuzuma kundak alt açma aldım 7-8 tane zıbını var halası babaanesi bir çok şey almış annesi battanıye örmüşbornoz takımı sipariş edeceğim inşallah

Güle güle kullansın bebişleriniz benimde annem sağolsun emzik hastane çıkıışı patik bi kaç tanede üst almış bende Allah 'ın izniyle yılbaşından sonra başlıcam almaya

ben henuz hicbirsey almadim.
Sanirim ikinci cocuk oldugu icin. Birinciden kalma cok fazla kiyafet var, ve butun bebek icin gerekli herseyim var zaten.
Hediyede hep kiyafet gelir zaten, o yuzden sadcee bir kac takim alicam ogluma o kadar.
Kendime de bol bol geceligim var ilkinden kalma, o yuzden birsey almiyacagim.

Ama hasretle bekliyorum kucuk kuzumu.

24 haftadayım. Bebek odasını sipariş verdik. Aralık avantajlarından yararlanmak istedik. Şubat ayında getirmelerini istedik. 1 ay havalandırın diyorlar. Onun dışında bir iki kıyafet aldık o kadar.

inşallah canım .. Bizde bulamadık hiç isim beğenemiyoruz malesef Birde bi sorum olcak ayrıntılı ultrasona girdiniz mi tam olarak ne zaman yapılıyor bu doktorum taa 25. haftamda gitmemi istiyor bana geç gibi geldi
Mrb canım ayrıntılı ultrasonografi baba 20. Haftamda ve 22. Haftamda yapıldı bana da senin biraz geç gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilir diye düşünüyorum Rabbimin izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah sağlıcakla alırız kucagimiza yavrularimizi

Ben 8 ay önce ıkizlerimi erken doğumdan dolayı kaybettiğim için elim pek gitmiyor birseyler almaya onlara birçok şey almıştık zor oldu sonrası ama bir yerden de başlamak lazım bilmiyorum o cesareti hissedemiyorum kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…