Bende öyle düşündüm 6 7 aylık gibi almaya başlarım diye bide ayrıntılı ultrasonada girmedim ocakta giricem Allahın izniyle onuda bi atlatalım içim rahat etsin istiyorumbence önümüzdeki aya yavas yavas baslayabilirsin canım...
Maşallah canım hayırlı olsun hepsi güle güle kullansın bebişin ismide vardır şimdi senin bebiişin herşeyi varmış.Benimkinin ne ismi ne kıyafeti ne odasıbizim de artık kıyafet işi tamam gibi 0-3 ay yazlıklar kışlıklardan da aldık bebek arabası, battaniyeleri bezleri ıslak mendilleri bence artık erken değil ben indirimde ne denk gelirse alıyorum bir de 2 kere e bebekten 50tl hediye çeki geldi ordan baya bişey aldım internetten hediye çeki geldiği zaman değerlendiriyorum bebek arabasını da indirim+ hediye çeki ile aldık bidaha bu fırsatlar gelmeyebilir 3.5-4 ay kaldı şunun şurasında şimdi kendime bişeler alıcam pijama gecelik çanta iç çamaşırı falan
sağol canım ya ama malesef ismi yokMaşallah canım hayırlı olsun hepsi güle güle kullansın bebişin ismide vardır şimdi senin bebiişin herşeyi varmış.Benimkinin ne ismi ne kıyafeti ne odası
Mrb canım ayrıntılı ultrasonografi baba 20. Haftamda ve 22. Haftamda yapıldı bana da senin biraz geç gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilir diye düşünüyorum Rabbimin izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah sağlıcakla alırız kucagimiza yavrularimiziinşallah canım .. Bizde bulamadık hiç isim beğenemiyoruz malesefBirde bi sorum olcak ayrıntılı ultrasona girdiniz mi tam olarak ne zaman yapılıyor bu doktorum taa 25. haftamda gitmemi istiyor bana geç gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?