Valla canım banada öyle geldi ama yılbaşından sonra gidicem artık çok merak ediyorum meleğimîMrb canım ayrıntılı ultrasonografi baba 20. Haftamda ve 22. Haftamda yapıldı bana da senin biraz geç gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilir diye düşünüyorum Rabbimin izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah sağlıcakla alırız kucagimiza yavrularimizi
Başın sağolsun canım Allah korusun Allah hiçbirimize o acıyı yaşatmasın şimdiki meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen 8 ay önce ıkizlerimi erken doğumdan dolayı kaybettiğim için elim pek gitmiyor birseyler almaya onlara birçok şey almıştık zor oldu sonrası ama bir yerden de başlamak lazım bilmiyorum o cesareti hissedemiyorum kendimde
Amin canım inşallah Rabbim bize bağışlaşın yavrularımızıBaşın sağolsun canım Allah korusun Allah hiçbirimize o acıyı yaşatmasın şimdiki meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bizde sikismamak için her ay yavaş yavaş alma politikası uyguluyoruz :) bebek arabasini ana kucagini ev tipi ana kucagini telsizini aldık. Kıyafet olarakta 5 tane kisakollu 3 tane Kolsuz 2 tane uzun kollu zibin 2 3 tane de Penye alt pijama aldım. Bide 1 tane hastane çıkışı kislikta 1 şişme yelek 1 yün kazak :) kıyafet ne alinicak başka hiç bilmiyorum nisan çok ara dönem ne giydirilir ki bebislere. Bidahaki ayda ododasina baslyim diyorum ama erken mi bilmiyorum belki öbür ay da olur. Kendime hiçbişey almadım daha biraz da kendime hazırlamak istiyorum
uzun kollu da aliyim o zaman hastane çıkışları baya pratik oluyo aslında hepsi bi arada ama hemen buyuyuveriyolar :)Canım bebek yazın da doğsa üşürmüş çünkü onlar şu an içimiz de ve çok sıcaktalar o yüzden kısa da giydirsen mutlaka kundağına sarman gerekecek 0-3 aylık olanları kısa almamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?