- 5 Mart 2015
- 799
- 916
- 303
- 30
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
bende 2 gün önce aşılamamı yaptırdım . Bekleme sürecindeyim beraber geçirelim bi süreci inşallah güzel haberler alırızKızlar bu ay femera kullandım yeni bitti ilacım aşılama yaptıracağım bu ay . Çok endişeliyimm. Birbirimizle konuşalım beraber geçirelim bu süreci. Bu benim ilk aşılamam tutmaz diye çok korkuyorum
Ayyy amingonal f 900 kullandım ilk 5 gün 150 2 gün 75 şeklinde toplam 1 hafta2 yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra hastaneye gittim işlem için.
Acısız bir işlemdi sonrasında 15 20 dk arası uzanıp , bekledim.Doktorum 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi yine , 10 gün sonrada kanda öğrenebilirsin dedi.İlk aşılamam ve bende korkuyorum olmazsa diye…1,5 yıldır istiyoruz umarım bizi çok bekletmez miniklerimiz
İlaçlara ne kadar verdin? İğneler kaç para ki..gonal f 900 kullandım ilk 5 gün 150 2 gün 75 şeklinde toplam 1 hafta2 yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra hastaneye gittim işlem için.
Acısız bir işlemdi sonrasında 15 20 dk arası uzanıp , bekledim.Doktorum 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi yine , 10 gün sonrada kanda öğrenebilirsin dedi.İlk aşılamam ve bende korkuyorum olmazsa diye…1,5 yıldır istiyoruz umarım bizi çok bekletmez miniklerimiz
İğneye 2 bin küsür ödedik , aşılama için hastaneye 2400 tl ödedik … ne yazık tedavilerde yüksekİlaçlara ne kadar verdin? İğneler kaç para ki..
İnşalllah çooook çooook güzel sonuçlanır aşılama için benim doktorum da %15 %20 Arası dediAyyy aminiğneli vermedi bana doktor femera kullandım. Klomen kullansam daha çok yumurtam büyürmüş ama şimdi femera çok büyütmeyecek dedi. Pazartesi yine yumurta kontrolüm var çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah güzel olur her şey. Bi doktor %8 şans demişti aşılama şansı için ama bu doktorum %20 dedi inşallah inşallah tutar
Aaa çok ucuz hangi şehirdesin. Burda en ucuz aşılama 3500İğneye 2 bin küsür ödedik , aşılama için hastaneye 2400 tl ödedik … ne yazık tedavilerde yüksek
Çok heyecanlıyım çokkkkkİnşalllah çooook çooook güzel sonuçlanır aşılama için benim doktorum da %15 %20 Arası dedi
Diyarbakırdayım , evet diğer özel hastanelere kıyasla daha uyguna geldiAaa çok ucuz hangi şehirdesin. Burda en ucuz aşılama 3500
Önce muayeneye 700 verdim. İlaca 350 verdim iğne de o civarda muhtemelen 350 falan çatlatma iğnesi.
Aminnn güzel haberleri almak nasip olsun hepimize inşallah olumlu sonuçlanır benimde aşılamamın 5.günü bitti. Beklemedeyim, biraz korku endişe vardı ya tutmazsa diyeMerhaba kızlar dün akşam çatlatma iğnemi yaptımm üç aydır aşılama için yumurtayı büyütemedik yarın aşılamam olacak en son 18 mm olmuştu yumurtam.inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir
Okadar çok var ki negatif sonuç alan bende korkuyorumAminnn güzel haberleri almak nasip olsun hepimize inşallah olumlu sonuçlanır benimde aşılamamın 5.günü bitti. Beklemedeyim, biraz korku endişe vardı ya tutmazsa diye
Benim de bazı aylar hiç gelişmediği oldu tedaviyi uygulayanadık haliyle.. bu ay ilk kez 2 yumurtam olgunlaştı inşallah bu kez olurOkadar çok var ki negatif sonuç alan bende korkuyorumrabbim yüzümüze gülsün 2.5 yıldır bekliyorum tek yumurta gelişti ona yapılacak aşılama sizin kaç yum gelişti
Ayyy harika ben de dün gece 11 de iğnemi yaptım çarşamba günü aşılama var iki yumurtam 20 mm olmuş benim deMerhaba kızlar dün akşam çatlatma iğnemi yaptımm üç aydır aşılama için yumurtayı büyütemedik yarın aşılamam olacak en son 18 mm olmuştu yumurtam.inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir
Amiiiin inşallah emeklerinin karşılığı güzel hayırlı bi evladın olurMerhaba kizlar dün aşılamami oldum tek yumurtam oluştu. Bu son asilamam yani 5.ci aşılama buda tutmazsa tüp bebek için kolları sivayacam rabbim hayirlisini nasip etsin kucaklarimizi boş bırakmasın tedavilerimzii kolaylaştırsin inşallah
Beklemek çok zor olacakAminnn güzel haberleri almak nasip olsun hepimize inşallah olumlu sonuçlanır benimde aşılamamın 5.günü bitti. Beklemedeyim, biraz korku endişe vardı ya tutmazsa diye
Benim de iki ama ihtimal değişmiyor dedi doktorum sadece %20 bence çok yüksek bi ihtimalOkadar çok var ki negatif sonuç alan bende korkuyorumrabbim yüzümüze gülsün 2.5 yıldır bekliyorum tek yumurta gelişti ona yapılacak aşılama sizin kaç yum gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?