Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

ecevekedileri

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
799
916
303
30
Kızlar bu ay femera kullandım yeni bitti ilacım aşılama yaptıracağım bu ay . Çok endişeliyimm. Birbirimizle konuşalım beraber geçirelim bu süreci. Bu benim ilk aşılamam tutmaz diye çok korkuyorum

Kızlar bu ay femera kullandım yeni bitti ilacım aşılama yaptıracağım bu ay . Çok endişeliyimm. Birbirimizle konuşalım beraber geçirelim bu süreci. Bu benim ilk aşılamam tutmaz diye çok korkuyorum
bende 2 gün önce aşılamamı yaptırdım . Bekleme sürecindeyim beraber geçirelim bi süreci inşallah güzel haberler alırız

gonal f 900 kullandım ilk 5 gün 150 2 gün 75 şeklinde toplam 1 hafta 2 yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra hastaneye gittim işlem için.
Acısız bir işlemdi sonrasında 15 20 dk arası uzanıp , bekledim.Doktorum 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi yine , 10 gün sonrada kanda öğrenebilirsin dedi.İlk aşılamam ve bende korkuyorum olmazsa diye…1,5 yıldır istiyoruz umarım bizi çok bekletmez miniklerimiz

Ayyy amin iğneli vermedi bana doktor femera kullandım. Klomen kullansam daha çok yumurtam büyürmüş ama şimdi femera çok büyütmeyecek dedi. Pazartesi yine yumurta kontrolüm var çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah güzel olur her şey. Bi doktor %8 şans demişti aşılama şansı için ama bu doktorum %20 dedi inşallah inşallah tutar

İlaçlara ne kadar verdin? İğneler kaç para ki..

İnşalllah çooook çooook güzel sonuçlanır aşılama için benim doktorum da %15 %20 Arası dedi

İğneye 2 bin küsür ödedik , aşılama için hastaneye 2400 tl ödedik … ne yazık tedavilerde yüksek
Aaa çok ucuz hangi şehirdesin. Burda en ucuz aşılama 3500
Önce muayeneye 700 verdim. İlaca 350 verdim iğne de o civarda muhtemelen 350 falan çatlatma iğnesi.

Merhaba kızlar dün akşam çatlatma iğnemi yaptımm üç aydır aşılama için yumurtayı büyütemedik yarın aşılamam olacak en son 18 mm olmuştu yumurtam.inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir

Aminnn güzel haberleri almak nasip olsun hepimize inşallah olumlu sonuçlanır benimde aşılamamın 5.günü bitti. Beklemedeyim, biraz korku endişe vardı ya tutmazsa diye

Aminnn güzel haberleri almak nasip olsun hepimize inşallah olumlu sonuçlanır benimde aşılamamın 5.günü bitti. Beklemedeyim, biraz korku endişe vardı ya tutmazsa diye
Okadar çok var ki negatif sonuç alan bende korkuyorum rabbim yüzümüze gülsün 2.5 yıldır bekliyorum tek yumurta gelişti ona yapılacak aşılama sizin kaç yum gelişti

Okadar çok var ki negatif sonuç alan bende korkuyorum rabbim yüzümüze gülsün 2.5 yıldır bekliyorum tek yumurta gelişti ona yapılacak aşılama sizin kaç yum gelişti
Benim de bazı aylar hiç gelişmediği oldu tedaviyi uygulayanadık haliyle.. bu ay ilk kez 2 yumurtam olgunlaştı inşallah bu kez olur

Merhaba kizlar dün aşılamami oldum tek yumurtam oluştu. Bu son asilamam yani 5.ci aşılama buda tutmazsa tüp bebek için kolları sivayacam rabbim hayirlisini nasip etsin kucaklarimizi boş bırakmasın tedavilerimzii kolaylaştırsin inşallah

Ayyy harika ben de dün gece 11 de iğnemi yaptım çarşamba günü aşılama var iki yumurtam 20 mm olmuş benim de

Amiiiin inşallah emeklerinin karşılığı güzel hayırlı bi evladın olur inşallah bu sefer tutar

Beklemek çok zor olacak olumlu sonuç olsun da biz bekleyelim di mi .. ay inşallah bayram hediyesi olur bizlere bu bebekler

Slm bayanlar, ben de bugün yaptırdım aşılamamı.. Dualarınıza beni de ekler misiniz?
Bu benim ikinci aşılamam. İlki tutmuştu ama sonra kalbi durdu bişey sorucam ilk aşılamamda hiçbir şey hissetmemiştim. Bunda sağ tarafımda aşırı Bi ağrı hissettim. Var mı bu durumu yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…