Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Kızlar benim yarın aşılamam var. Pazartesiden beri de birliktelik olmadı. Doktor değerlendirin demedi. Siz de böyle beklemiş miydiniz aşılama gününü?

Benim de bugün ilk aşılamam oldu. Aşırı ağrım vardı aşılamadan önce yumurtladığım tarafta. Aşılamada ve hala rahimde ve yumurtalıklarda ağrım var hatta belimde bile. Kendimi mi çok kastım acaba. Ağrıyor öksürünce gülünce hareket edince… sizin de öyle oldu mu? Çok şükür en azından tutabiliyor inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini

Kendini suçlama üzme. Pcos ile kendiliğinden hamile kalma şansında var ve aşılamada pcos çoğul gebelik Ya da nırmal şansı daha yüksek bize göre. Benimde hidrosalpenks var tüplerimde kısmi tıkanıklık var. Ama üzüldüğüm zaman hep en azından eşim yanımda diyorum. Allah en doğru zamanda hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah

Aşılama gününü bekliyoruz biz de 48 saat perhiz yaptık. Aşılamadan sonra akşama ilişki olsun yarın sabah ilişki olsun dedi. Bugün yaptırdım bende
Ben de yarın yaptıracağım canım. Kendimi korkutmak istemiyorum ama umarım kolay olur. Doktorum ağrısız dedi bana işlem için umarım öyle de olur amin . İşlemden sonra uzanmanı istedi mi canım yarım saat falan? Bir de işlem kaç dakika sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…