- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Canım ne yaptın test yapabildin mi ?Tabikiii beraber haberleşelim
Pozitif olur inşallah tatlımmmDaha bugün 2. Gün.. Geçer mi yah
Çatlatma iğnesini vurduktan sonra ilişki yok demişti bana. Zaten 3 günlük perhiz öneriliyor erkekler içinKızlar benim yarın aşılamam var. Pazartesiden beri de birliktelik olmadı. Doktor değerlendirin demedi. Siz de böyle beklemiş miydiniz aşılama gününü?
Hepimiz burdan anneler grubuna geçeriz inşAallahPozitif olur inşallah tatlımmm
Benim de bugün ilk aşılamam oldu. Aşırı ağrım vardı aşılamadan önce yumurtladığım tarafta. Aşılamada ve hala rahimde ve yumurtalıklarda ağrım var hatta belimde bile. Kendimi mi çok kastım acaba. Ağrıyor öksürünce gülünce hareket edince… sizin de öyle oldu mu? Çok şükür en azından tutabiliyorSlm bayanlar, ben de bugün yaptırdım aşılamamı.. Dualarınıza beni de ekler misiniz?
Bu benim ikinci aşılamam. İlki tutmuştu ama sonra kalbi durdubişey sorucam ilk aşılamamda hiçbir şey hissetmemiştim. Bunda sağ tarafımda aşırı Bi ağrı hissettim. Var mı bu durumu yaşayan?
Aşılama gününü bekliyoruz biz de 48 saat perhiz yaptık. Aşılamadan sonra akşama ilişki olsun yarın sabah ilişki olsun dedi. Bugün yaptırdım bendeÇatlatma iğnesini vurduktan sonra ilişki yok demişti bana. Zaten 3 günlük perhiz öneriliyor erkekler için
Benim de ilk gün geçmez sanki. 14. Gün gel kan ver evde test yapma dedi… Progestan başladık bugün sabah akşamDaha bugün 2. Gün.. Geçer mi yah
Benim eşimin ilk sayımda 25milyondu. Bugün aşılama için verdiğinde 70milyon çıktı 40 milyon %90 hareketli olarak yapıldıKaç sperm ile yaptınız
Moralini sakın bozma bir sperm yeterliSperm sayımız çok düşük çıktı moralim çok bozuk yaptırmak için yaptırdık işte 2 m sperm çıktı çipli aşılama yapalıdı
Yok henüz yapmadım canım yarın bi yaparım ama erken benim için 1 hafta yeni dolduCanım ne yaptın test yapabildin mi ?
İğneden beri mi aşılamadan beri mi bir haftaYok henüz yapmadım canım yarın bi yaparım ama erken benim için 1 hafta yeni doldu
Kendini suçlama üzme. Pcos ile kendiliğinden hamile kalma şansında var ve aşılamada pcos çoğul gebelik Ya da nırmal şansı daha yüksek bize göre. Benimde hidrosalpenks var tüplerimde kısmi tıkanıklık var. Ama üzüldüğüm zaman hep en azından eşim yanımda diyorum. Allah en doğru zamanda hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallahBende 1,5 yıldır mücadele veriyorum , toplum baskısı da cabası… kafa yormak günlerce üzerine düşünmek çok yıpratıyor bizleri , benimde eşimde bir problem olmamasına rağmen olmuyor çünkü pcos var bende vicdani rahatsızlığı iliklerime kadar hissettiğim zamanlar oldu benim yüzümden olmuyor diye .. ama işte bu öyle bir durum ki sonuç alamasak dahi gerekli takviyeleri tedavileri uygulamak zorundayız bir umut… inşallah inşallah bu ay sonu güzel haberlerimizi yazarım umudumuzu yitirmeyelim kafamızı başka şeylere yoralım bakalım kısmet
O süre hiç bitmeyecek gibi geliyo bana şu anBenim de ilk gün geçmez sanki. 14. Gün gel kan ver evde test yapma dedi… Progestan başladık bugün sabah akşam
Çok iyi inşllah sizler bari güzel sonuç alırsınızBenim eşimin ilk sayımda 25milyondu. Bugün aşılama için verdiğinde 70milyon çıktı 40 milyon %90 hareketli olarak yapıldı
400 milyon bile olsa işte Allah istemezse olmuyor… üzme sakın kendini bir tane bile spermi olmayan adamdan sperm bulup çıkartıp tüp bebek yapanlar var. Ümidini kaybetmeÇok iyi inşllah sizler bari güzel sonuç alırsınız
Ben de yarın yaptıracağım canım. Kendimi korkutmak istemiyorum ama umarım kolay olur. Doktorum ağrısız dedi bana işlem için umarım öyle de olur amin . İşlemden sonra uzanmanı istedi mi canım yarım saat falan? Bir de işlem kaç dakika sürüyorAşılama gününü bekliyoruz biz de 48 saat perhiz yaptık. Aşılamadan sonra akşama ilişki olsun yarın sabah ilişki olsun dedi. Bugün yaptırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?