Nişan atıcam

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
31
Baslarda iyidi simdi benim dediklerimi önemsemiyor. Düğünüm onun istediği gibi olacakmıs. Evi ben görmedim o evi tutacakmış. Benim dediğim olacak diyor hakaret ediyo. En son dayanamadım anneme söyledim babamla konusup bitireceğiz bu işi. Ama zormus gercekten ne kadar kalbimi kırmıs olsa da zor geliyo..

Haklısınız ama bir senedir hayatımda. Cok zor geliyo. Sözde hersey benim istediğim gibi olacaktı birden değişti böyle davranmaya basladı

Canım seni nickten hatırlıyorum daha önce de nişanlanla ilgili bir sorunun olmuştu sanırım.

Konuna gelince ilerde uzulmektense şuan üzül daha iyi. Adam hiç mi hiç değer vermiyor sana. Zararın neresinden donsen kar..

hayırlısı olsun canım
kafanda en ufak bir şüphe varsa evliliğe yürüme
ömrünün geri kalanı olacak bunu anımsa

Haklısınız ama bir senedir hayatımda. Cok zor geliyo. Sözde hersey benim istediğim gibi olacaktı birden değişti böyle davranmaya basladı
Zaten baştan her şey senin istediğin gibi olacak diyen biri de bana inandırıcı gelmiyor...
Bu bakış acısı da bana göre yanlış... kişilerin istekleri farklı olabilir, ortak noktada buluşabilecek, uzlaşmacı insanlar birlikte olmalı bana göre...
hep senin istediğin gibi olması sonunda patlaması demek zaten..
yol yakınken dönmüş olmanız hayrınıza olmuş.

Amaç ne? Çevresine bak ben ne kadar sert erkeğim, kadın lafıyla hareket etmiyorum demek için mi? Kesin akıl verenler vardır, kılıbık filan diyorlardır, o da kendini ispat edecek eşe dosta.

Erkekten çok kadın için önemli ev. Sonuçta evde daha çok vakit geçiren, evi düzene sokup, temizleyen kadın. Boşver kurtul gitsin.

Hayirlisi olsun,aeden arkadadlardamda gazi almis belli ,
Daha nisandan sonra boyke degisen ,
Nikahtan sonra ne yapar ,
Bunu dusunun ,
hadi benim istedigim olacak diyor ,gakaret nesi ,icinde tutmus bunca zaman demek ki sizi pispislamis cocuk gibi nisanlanin diye

Back
X