• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Başka bişeye sinirliydi de sana mı patladı acaba?
Tabii ki çok çok ayıp etmiş. Küfür ne demek allah aşkına.
Ama nişan yapılmış edilmiş, kurtul gitsin de diyemiyor insan hemen.
Bence en azından yaptığının büyük öküzlük olduğunu anlaması şart. Bir iki hafta kadar arama konuşma.
Nişanı attım deme ama barışma da. Ertele biraz tarihi mümkünse.
Bu arada pişman olup adabıyla özür dilerse öküzlüğünü anlamışsa kurtarırsınız.

Bende senin gibi dusunuyorum. Tabi o hatali oldugunu dusunuosa. Daha su saat olmus 1 kere aramadi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nisanlin neden bu kadar delirmis hic anlamadim.. :( sunu da bil takilan altinlarin geri istenmesinin tek nedeni dugunde de o altinlar takilacagi icindir haa cok mu onemli neyin ne kadar takildigi hayir tabii ki durumlari yoksa yapilabilir ama bunu nisanlinin guzel bi dille sakince anlatmasi uygun olandi hele hele ailesinin yaninda bu derece kufurler bilmem neler cok kizdim.. Sana ayril vs diyemem bana dusmez ama iyi dusun benim esimde cok sinirlidir sinirlenince agzinin ayari cok kacar yaninda benim babam mi varmis onun annesi mi varmis dinlemez ve ben bu huyunu bile bile evlendim ve daha bi yillik evli olmama ragmen bu huyu beni tuketti su anda kara kara ben ne yaptim ne dusurdum kendimi diye dusunuyorum... :( ayrilmayi goze alamiyosan bile tavrini cok ciddi olarak koy yaptigi hatayi cokk cok iyi anlamasini sagla ki bi daha ayni seyler tekrarlanmasin

Ya ben cok kotu oldum. Hayatimda duymadigim seyleri duydum. Ya ben ve ailem altin pesinde degiliz. Bundan oncesindede daha esya almadinizmi diye laf ediyodu gittik tek bi altina dokunmadan esyalarimizi aldik tek bi altinlarina dokunmadan nisani en iyi yerde yapmistik zaten. Ve 3 kurusluk altin istenio benden hemde bu hakaretlerle kufurler assagilamalarla

Nisan dugun stresi diycemde nisanlin ailesinin gazina mi geliyiror esya olarak talepleriniz neydi mesela neler konusuldu da almadiniz denildi detay verirsen seni daha iyi anlar yorum yapariz
Kac yasindasiniz ikinizde calisiyormusunuz ne zamandir tanisiyorsunuz

bu olur ki nişanda takılanı aile düğünde tekrar takar. şu var nişanlına karşı uslubun nasıldı altın kaçırıyorsunuz gibi mi ifade ettin acaba. ama şu var ne olursa olsun bi ,nsan böyle davranıyorsun o iş biter

Eğer çok seviyorum bu saatten sonrada ayrılamam dersen. Ciddi ciddi Allah sabır versin diyorum. Erkeklerin ve ailesinin geneli nişanlıyken dökülüyor ortaya. İyi numaracı olanlarsa düğünden sonra. Dua et şimdiden ne ağzı bozuk saygısız olduğunu görmüşsün.

Evet. Bende isticeklerini bildigim icin sakladim zaten. Ve verecektim zaten ama agizlariyla istemeleri hemde haber yollayip istemeleri beni cileden cikardi merak etmeyin dedim bende işte.

Acelesi neymiş o zaman düğün Günü gelip çattığı an düğün sabahı verirdin onlarda tekrar takarlardı,düğüne kaç ay var peki,aslında bu altın bahane olabilir mi kayınvaliden ile aran nasıl oğluyla evlenmeni istiyor mu peki eğer istemiyorsa aranızı açmak için yapılmış olabilir mi?

Nişanda takılanı düğünde yeniden takmak ne kadar abes bi durum, ne gösteriş meraklısı olduk biz ya.. Düğün karmaşasında unutulurmuş bi o mu kaldı kayınvalidenin de aklında. Nişanlına gelirsek, en ufak bir nazda böyle lanlat küfürler havada uçulacaksa sakın ha sakın evlenme çok pişman olursun. Düğün öncesi halime bi bakıyorum da tam dayaklıktım yine de eşim ses çıkarmadı herşeyle uğraştığım için agresifim diye.

Nisan dugun stresi diycemde nisanlin ailesinin gazina mi geliyiror esya olarak talepleriniz neydi mesela neler konusuldu da almadiniz denildi detay verirsen seni daha iyi anlar yorum yapariz
Kac yasindasiniz ikinizde calisiyormusunuz ne zamandir tanisiyorsunuz

Ya esya herseyi tam aldik bi bulasik makinesi almadik onu bid bid lafini yapti. Beni calistirmiyor. Kendisinin sirketleri var. Onlar esyalari aldiktan sonra biz aldik onlar alirken laf ettiler bizim icin bunlar ne zaman alcak diye. Bizde hemen aldik bu lafi duyunca 1 eksikle iste hala onun lafini yapiodu. Ustune altin meselesi geldi.

Acelesi neymiş o zaman düğün Günü gelip çattığı an düğün sabahı verirdin onlarda tekrar takarlardı,düğüne kaç ay var peki,aslında bu altın bahane olabilir mi kayınvaliden ile aran nasıl oğluyla evlenmeni istiyor mu peki eğer istemiyorsa aranızı açmak için yapılmış olabilir mi?

Hayir hayir kaynanamla mukemmeldi aramiz. Ana kiz saniyolardi bizi. Ama su esya meseleleri filan biraz bulandik ama sorun olmadi. En sondada bu altin meselesi. Ben haketmesim bu kdr hakareti :((

Eğer çok seviyorum bu saatten sonrada ayrılamam dersen. Ciddi ciddi Allah sabır versin diyorum. Erkeklerin ve ailesinin geneli nişanlıyken dökülüyor ortaya. İyi numaracı olanlarsa düğünden sonra. Dua et şimdiden ne ağzı bozuk saygısız olduğunu görmüşsün.

Ya bunlar boyle aile degildi ben tamamen nisanlimda suc buluyorum tamamen.

Bırakın şöyle adamları arkadaşım ya .. Götür ver altınını da incisini de başına çalsın.. Ne demek sülalemi küfürden geçirdi.. Git altınlarını da ver, yüzüğünü de at başına.. Böyle birşey için gördüğün muameleye bak yazık.. Anan baban "dallamanın biri çıksın, para pul için kızımıza küfür etsin" diye mi büyüttü yetiştirdi seni.. :20: Bırak yoluna bak. Pişman olup gelirsede yüzüne bile bakma.. :47:

Bırakın şöyle adamları arkadaşım ya .. Götür ver altınını da incisini de başına çalsın.. Ne demek sülalemi küfürden geçirdi.. Git altınlarını da ver, yüzüğünü de at başına.. Böyle birşey için gördüğün muameleye bak yazık.. Anan baban "dallamanın biri çıksın, para pul için kızımıza küfür etsin" diye mi büyüttü yetiştirdi seni.. :20: Bırak yoluna bak. Pişman olup gelirsede yüzüne bile bakma.. :47:

Ya boyle insanlar degillerdi. Ben nasi oldu anlamadim boyle ruya gibi geldi sanki gercek degilmis gbi. Ama bi baktim gercek ya gercek su yasadigim assagilama gercekti 3-5 lira yuzunden:(

Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.

Ailesinin düğün için takı alacak durumumu yok neden istediler baştan böylesi konuşuldu sonradan mi çıktı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence nişanlınız iki arada kalmanın vermiş olduğu yorgunluktan dolayı böyle..
Eve gidince, ailesi ''kız ne zaman verecek, düğün öncesinde versin artık söyle '' tarzında baskılar uygulamış olabilirler..
Nişanlın da sana gelip altınları istiyorum diyince, sende imalı şekilde cevap verince olan olmuş..

Bu durumdan benim anladığım bu..

Herkesin bir patlama noktası vardır.Bence suçu nişanlında arama..
Arada kaldığından dolayı ,bu durum şuan bu halde.. En başta konuşulması gereken şeyler bunlar..

Sen daha öncede bu altın olayına tepki göstermiş miydin ? yani niye alacaklar diye nişanlınla çok tartıştın mı ? tartışmış gibi duruyorsun- ki nişanlın gidip ailesinin yanına neden istediklerinin açıklamasını öfkesini kusarak sana telefondan bir şekilde yaptırmış..

Hep böyle sinirli bir insan mıdır ?

Back
X