• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Bence bu olayi bir firsat olarsk degerlendir ve evlenme.cok ciddi sekilde soyluyorum.daha onceki konularini okudum.hayatini karartmak uzeresin gibime geldi.moralini bozmak istemiyorum ama bence evlenme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim mantigim aynen boyle diyor kalbimi nasil dinletcem:(

Benim eşim böyleydi..
Bu tarz insanlarla uğraşmak çok zordur, yıpratıcıdır...
Mizacınız çok hanım, bu nedenle siz bu adamı yola getiremezsiniz diye düşünüyorum..
Sizin, onun gözünde ne denli değerli olduğunuzu hissettirmediği sürece, ailesi altından olsa, en ufak bir anda artık üstünüze geleceklerdir. Bu yüzden yüz göz olunması ne yazık ki evlilik kurulmadan birliği dümdüz etmiş... Daha henüz evlenmediği, pamuklara sarması gereken eş adayını yerden yere vurmak... bence siz bunu haketmiyorsunuz..
Atın nişanı...
Aramayın...
Bana inanın, çok seviyorsa, aileler araya girer yine olur bu iş...
Gurur yapıyorsa, hayatı boyunca bunu yapacak ve bir kere sindirmiş olmanın verdiği o tarifsiz mutluluk ve üste çıkmış olma kuvvetiyle, daha eften püften neler yaşayacaksınız.. Düşünün henüz evlenmediniz ve resmen mikser gibi olayı başka kişilere de yansıtıp, karıştırmış...
Ailesi ile sizin aranızı yapmak varken, dedikoducu, laf taşıyan komşu gibi çirkin bir üslupla hem de, işleri resmen karıştırmış...
Sizin düşmanı ihtiyacınız yok,
eş adayınız yeter...

Ya annesinin bizim kavgamizda ne isi var ya gorumcemin ne isi var. Allah askina benmi yanlis dusunuyorum. Ediyosakta beraber edelim ya hakaretini assagilamami gectim sen beni niye eziyosun ailenin karsisinda. İcin hicmi ciz etmiyor. Offff cok kararsizim cokk:((

Benimde kına gecemde aileler arasında tartışma çıkmıştı takılar yüzünden aynı şekilde takıları benden almışlardı bizde hiç sorun etmeden vermiştik

fakat kına gecesinde koluma takmam gerekti milletin içinde ertesi gün yine geri verecektim zaten tekrar takmaları için saçma sapan kavga çıkardılar

vermiyoruz diye siz kimin takısını kime vermiyorsunuz diye şoka girdim resmen:53::53:çok ağladım sinirimden

eşimde kendi ailesinin iyi niyetle böyle davrandığını kötü niyetlerinin olmadığını söyleyip durdu ama nafile ben gerçek yüzlerini gördüm bir takı yüzünden beni

çok kırdılar.

Gecmedi dimi kirginligin

Altınlar dinen kızın mihridir alınamaz istenemez.
Düğün telaşı bilmem ne yok unutulur vs vs bunlar boş laf. Sizin aileniz mi yok niye unutulsun allah allah.

Küfür, hakaret ne demektir iyi bilirim. O pis tavır o iğrenç sözler hic unutulmuyor. Allah yardımcınız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razi olsun:( kafayi yemek uzereyim

Al karsina konus ama soyle 1-2 hafta gecsin altin konusunda sen degil ailen muhattap olsun
Nisanda takilanlarin hepsinimi istediler senin ailenin akrabalarinin taktiklarinida mi istedi cok afedersin ne taktilar

Al karsina konus ama soyle 1-2 hafta gecsin altin konusunda sen degil ailen muhattap olsun
Nisanda takilanlarin hepsinimi istediler senin ailenin akrabalarinin taktiklarinida mi istedi cok afedersin ne taktilar

Set taktilar 2 tanede bilezik. Dugundede yeni takcaklar bunlarida beraber takmak istediler. Sonu kotu oldu:(

herşey nişanlında biter.ben 14 aylık evliyim ve kv görüşmüyoruz.yaptıklarını anlatsam roman olur.eşim herzaman arkamda durduğu için rahatım.benimde basımdan seninkine benzer bi konu geçmişti.düğünde takılacak olan altınları eşim sende dursun dedi hep bende durdu.kv biliyoruz çünkü öteki gelinin altınlarının bi kısmına el koymuştu.sormuş nerde altınlar diye pınarda duracak ben böyle uygun gördüm demişti.ama senin nişanlın çok agresif bence.yada o an sinirli anına denk geldin bilemiyorum.

Herseyden once nisan takilarini niye istiyolar? Ben istedigim gibi kullandim kimsede tek kurusun hesabini sormadi ve soramazdi. Pardon da ben o kadar nisan yapmisim takilanlar masraflari karsilamiyo bile

herşey nişanlında biter.ben 14 aylık evliyim ve kv görüşmüyoruz.yaptıklarını anlatsam roman olur.eşim herzaman arkamda durduğu için rahatım.benimde basımdan seninkine benzer bi konu geçmişti.düğünde takılacak olan altınları eşim sende dursun dedi hep bende durdu.kv biliyoruz çünkü öteki gelinin altınlarının bi kısmına el koymuştu.sormuş nerde altınlar diye pınarda duracak ben böyle uygun gördüm demişti.ama senin nişanlın çok agresif bence.yada o an sinirli anına denk geldin bilemiyorum.

Ben su yaptiginin aciklqmqsini bilemedim. Ben naptim namussuzlukmu yaptim hirsizlikmi saygisizlikmi. Bu kadar rencide edilcek assagilancqk ne yaptim

Herseyden once nisan takilarini niye istiyolar? Ben istedigim gibi kullandim kimsede tek kurusun hesabini sormadi ve soramazdi. Pardon da ben o kadar nisan yapmisim takilanlar masraflari karsilamiyo bile

Ya biz herseyi kendimiz yaptik 1 altina bile dokunmadik. Ustunede azar yedik iste:(

Ben su yaptiginin aciklqmqsini bilemedim. Ben naptim namussuzlukmu yaptim hirsizlikmi saygisizlikmi. Bu kadar rencide edilcek assagilancqk ne yaptim

senin hiç suçun yok içini ferah tut.amacı nişanda biz bunu taktık deyip millete gösteriş yapmak işte.bazıları düğünde takılacakları nişanda takıveriyor.sizinde öyle olmuş olsa haklılar diycem ama zaten düğündede baska takacaklarmış

Sen altınları nasıl unutabilirsin ki? Ayrıca unutsan da unuttuğun yer ailenin evi olmayacak mı? Düğün karmaşasında unutulurmuş yav hee he..:19:
Bence adam size tavrını belli etmiş.. Üzülürsünüz hayalleriniz yıkılmıştır haklısınız ama.. Devam ederseniz hakaretlere alışmanız gerekecek...
Kriz anında nasıl davrandığını, sinirlendiğinde tepkilerinin ne olduğunu öğrenmiş oldunuz. Ve bundan sonraki hayatınız onu sinirlendirmemek için çaba harcayarak geçecek... yani kendinizi unutacaksınız...

Allah doğru karar almayı nasip etsin...

Eger aman alttan alayim dersen omur boyu boyle gider bencede seratonine katiliyorum bekle bakalim toparlayacak mi yoksa bu bir bahane mi

Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.

iyide siz altınları neden verecekmişsiniz onu anlamadım???
takılan altın geri mi alınıyor yani..

Eski konularına baktım da aşırı kıskanç diyorsun, çalıştırmaz, evden dışarı çıkarmaz, arkadaş çevrem olsun istemez diyorsun. Bir de evlenince onun memleketinde yaşayacakmışsınız. Bunların hepsi zaten ayrı ayrı sorun. Üstüne bir de kabalığı mum dikmiş. Allah kolaylık versin sana.

Nişanlının lanlı lunlu konuşması çok yanlış ve ayıp ama sanırım çok fena patlamış artık. Bir yandan anası canından bezdirmiştir altınlar da altınlar diye. Diğer yandan da nişanlısı merak etmeyin diyerek tahrik ediyor. Sanki kendi ailesi altın meraklısıymış gibi. Kusura bakmayın ama bence iki taraf da kusurlu. :ssz: ben yaşamadım ama etrafımdan çok duydum. Nişanda takılan bilezikti setti bilmem neydi geri alıyorlar ve üstüne birşeyler ekleyerek veya eklemeyerek düğünde tekrar takıyorlar.

Benim bi tanıdığım var ona benzettim seni iskenderunda mı oturuyosun acaba konu ile ilgisi yok ama kusura bakma☺

Back
X