Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım bak sana ablanmış gibi yazıyorum.
canını hiççç sıkma.
bu adam şimdi bir yapıyorsa evlenince on yapar. bir adam annesine "lan" diye konuşuyorsa eşine evlenince daha ağır küfürlü konuşur.
şuan seni iyi anlıyorum. o kadar emek verdin ilişkine, arkadaşlarını sildin, giyimini değiştirdin, çalışmadan vazgzçetin. peki neden?
gerçekten seven bir adam sana hayatına saygı duyar. ama o seni sevmemiş, resmen evlat edinmiş.
seni bu yaşa kadar getiren ailen sana müdehale etmiyor saygı gösteriyor. ama elin adamı sırf seni seviyormuş (bu sevgi değil) her şeyine karışıyor.
nişan atmak ayrılmak dünyanın sonu değil. millet 40 yaşında nişan atıyor. yaşın küçük.
önüne daha fırsatlar çıkar.
inan evlenmek o kadar matah da bişey değil. şimdiki aklım olsa ben de nişanı sözü atardım. arkamı dönüp bakmazdım bile. ama maalesef evlendim ve bu adama katlanıyorum. he noldu? dırdırcı sinir hastası biri oldum. o da şimdi bana katlanıyor. mutlu muyum? bazen.
ama abimle yengemi görüyorum. tam birbirlerine göre. müthiş birbirierine saygıları var. henüz 1 aylık evliler ama mutlulukları yüzünden okunuyor.
ben evlendim daha ilk gece sinirim bozuldu. 4. gece hüngür hüngür ağladım.
boş ver kuzum. hiç dert etme. o bir gün deli gibi pişman olur. ama pişman olsa da şu saygısızlığı karaktersizliği değişmez. belki bir anlık öyle gözükür değişmez.
he sen çok seviyorsan ve o da değişiyor gibiyse, kesinlikle evlilik sözleşmesi yap. ve mutlaka saygı istediğini hayatına fazla müdehale edilmesini istemediğini kendi kararlarını kendin vereceğini onun sadece danışabilecek biri olduğunu belirt.
ama bugün kesin seni arar. sakın yumuşama. erkekler yumuşamaya gelmez canım.