Aslinda annesine bu sekilde hitap eden biri degildi. Ama anlatamam oyle bir gozu donduki ben taniyamadim ya bu benim sevdgm adammi oyle kaldim telefonun ucunda. Cok agir geldi bana. Ustune haksiz oldugunu dusunuyorum halan daha aramamasi dahada agir geldi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diğer yazdıklarını da gördüm, kendine yazık etme bence, sana nasıl çalışma diyor, çevreni kısıtlıyor, giysilerine karışıyor nasıl müsade ediyordun hiç anlam veremiyorum. Arkadaşlarını tek tek aramış bir de, ya hu nasıl bir şey bu aklım almıyor,

üniversite mezunusun çalışıp çalışmamana o mu karar veriyor ...sen zaten başta bunlara izin vermekle kendinden ödün vermişsin, saygısı yok ki sana, küfür de eder bağırır da. Başta kendinden bu kadar ödün vermen sebep olmuş. Sana saygı duymadığını ve eşya gibi gördüğünü düşünüyorum, ufak bir gerginlikte bile olay çıkarıp bağırış çağırış küfürler bunlar çok çirkin...
Okumuş etmiş bir insansın kendine hayat kurabilirsin, sanırım ona bağımlı olmuşsun ama bu seni yıpratır ve mutsuz eder. Böyle bir hayat mı tercih ediyorsun kendine...Hayat kuramam tutunamam diyorsun, maddi durumunuz iyi, eğitimin var, genceciksin, sağlığın yerinde,ailen yanında destek oluyorlar sana, daha ne gibi bir zorluk olabilir ki, Bu adam dışında da kısmetlerin çıkar hiç kaygı etme. Nice insanlar var çocuğuyla boşanan, ailesi destek olmayan zorluklar yaşayan. Böyle ayrılık süreçleri zordur sancılıdır kolay olmaz yıpranırsın gözünde büyür insanın ama olup bittiğinde bitmiş dersin.
Babam derdi ki cahil kendini bilmezle evlenmeyin, parasız adamla bile olur da cahille geçim olmaz. Para kazanılır ama erkeklerin o anlattığın halleri hiç geçmiyor, 20 sene de geçse geçmiyor.Burada her gün yazılıyor bir sürü konu, aç oku.