- 14 Mayıs 2014
- 32
- 0
- 46
- Konu Sahibi Bettybooplu
herkes dogru soylemis bu yapilanlarin ve soylenenlerin hic bi hakli tarafi yok ustelik ozur dileyeceksin falan filan bilmem ne evlendiginde ezilmek istiyosan hor gorulmek istiyosan yum gozunu al gururunu ayaklar altina git ozrunu dile ceyizini altinlari gonder ve dugun gununu bekle.
Yok ben bunu goze alamam diyosan orda dur ve diren. Tamam dugunun olacakken nisanin atilmasi kolay degil ama yani 1 gun aglarsin 3 gun aglarsin sonra unutmaya mecbursun. Dusun bir omurmu yanmak kahrolmak istersin yoksa 1 haftami 1 aymi...
Eminim ailende bu konuda sana destek olucaktir, karsina al ve onlara herseyi anlat.
Sanslisin ki gercek yuzunu gormussum evlenmeden.
Allah yar ve yardimcin olsun bende gectim bu devrelerden bilirim zordur. Ama ayakta durup kararli olursan atlatirsin insallah.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yok ben bunu goze alamam diyosan orda dur ve diren. Tamam dugunun olacakken nisanin atilmasi kolay degil ama yani 1 gun aglarsin 3 gun aglarsin sonra unutmaya mecbursun. Dusun bir omurmu yanmak kahrolmak istersin yoksa 1 haftami 1 aymi...
Eminim ailende bu konuda sana destek olucaktir, karsina al ve onlara herseyi anlat.
Sanslisin ki gercek yuzunu gormussum evlenmeden.
Allah yar ve yardimcin olsun bende gectim bu devrelerden bilirim zordur. Ama ayakta durup kararli olursan atlatirsin insallah.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü