• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atıldı, ailelerin haberi yok.

Barıştık. Oturduk sorunlarımızı konuştuk, ben ağladım o sarıldı... Düzelttik gibi ama hala yaralıyız. Cevaplarınız için teşekkürler kızlar. Konu sahibi cevap vermeye tenezzül etmiyor diye yakınan arkadaşlar olmuş, estafurllah.. Siteye giremeyince yorum da yazamıyorum doğal olarak.

Barıştık. Oturduk sorunlarımızı konuştuk, ben ağladım o sarıldı... Düzelttik gibi ama hala yaralıyız. Cevaplarınız için teşekkürler kızlar. Konu sahibi cevap vermeye tenezzül etmiyor diye yakınan arkadaşlar olmuş, estafurllah.. Siteye giremeyince yorum da yazamıyorum doğal olarak.

Belliydi böyle yapacağın. Sana artık diyebileceğim bir şey yok Duygu.
Umarım yanılan biz oluruz.

Sizde bu fevri kararlar oldukça daha 0 yüzük çok parmaktan çıkar geri takılır,
iyice düşünmede hareket etmeyin evlenmeyin ,evlenince de böyle ayrıl barış olmaz evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki.

Kimse durfuk yere fevri olmaz mutlaka gecmisindeki yasantisindan gelen kotu olaylar vardir disardan bakildiginda olaylsr cok farklidir canim nisanlinla daha cok problemler olacak eblendiginde dahi cunku 2 ayri huy bir evde birlesecek diz cok zit karakterdesiniz birinizden biriniz alttan almazsaniz uzun evlilik gozukmuyor...

Back
X