Benim burada anlattıklarimin sadece onda biri bile değil bu arada öteki taraftan istesemde bakamıyorum çünkü hiçbir kız ortada ciddi bir sebeb yoksa düğüne bir hafta kala ayrılmayı haketmiyor.Birde burada anlatıldığı gibi ayrildim bittiyle olmuyor toplum baskısı kızı suçlama çok çok fazla o yüzden sırf kızı rezil ettiği için altınları vermeyebilir kız ki ailede bana çok masum gelmiyor biraz bekleyelim araya girelim diyeceklerlerine altın derdine düşmüşler görüldüğü üzere.Sizin konularınızı biliyorum çok üzülmüştüm takip etmiştim ama sizin ki ve bu farklı ve gerçekten sizin yaşadıklarınız gibi değilse neden sadece o taraftan bakıyorsunuz Cidde'n memnun edilememişse
Bence acınızdan dolayı biraz kadınları korumacı düşünüyorsunuz benim kuzenimde böyle nişan atmıştı düğüne bir hafta kala aynı böyleydi onu bunu şunu herşeyi istedi hep bana hep bana hep bana bir türlü kızın gözünü doyuramadık aklı başında olan bu evliliğin böyle yürümeyeceğini bilir zaten. Burda konu sahibi bence haklı Bi düşüncede yeterince yedirmişler en azından maddi sıkıntıdan biraz feraha çıkmak istiyor herkes sizin gibi iyi niyetli değil ki inanın ne kızlar var hep banacı... Böyle Bi durumda ayrılık olmalı evlilik yürümez hiç doymayan insanla. Sizinle başınızdan böyle bişi geçti doymayan bir aile gerçekten evlilik yürür müydü objektif değerlendirinBenim burada anlattıklarimin sadece onda biri bile değil bu arada öteki taraftan istesemde bakamıyorum çünkü hiçbir kız ortada ciddi bir sebeb yoksa düğüne bir hafta kala ayrılmayı haketmiyor cidden burada anlatıldığı gibi olmuyor toplum baskısı kızı suçlama çok çok fazla o yüzden sırf kızı rezil ettiği için altınları vermeyebilir kız ki ailede bana çok masum gelmiyor biraz bekleyelim araya girelim diyeceklerlerine altın derdine düşmüşler görüldüğü üzere.
Benim burada anlattıklarimin sadece onda biri bile değil bu arada öteki taraftan istesemde bakamıyorum çünkü hiçbir kız ortada ciddi bir sebeb yoksa düğüne bir hafta kala ayrılmayı haketmiyor.Birde burada anlatıldığı gibi ayrildim bittiyle olmuyor toplum baskısı kızı suçlama çok çok fazla o yüzden sırf kızı rezil ettiği için altınları vermeyebilir kız ki ailede bana çok masum gelmiyor biraz bekleyelim araya girelim diyeceklerlerine altın derdine düşmüşler görüldüğü üzere.
1 hafta sonraki düğünün akıbeti belli değilken
Daha evine gitmemişken
Altın derdine düşen sen
Evet fenasın
Yazık kıza be halde sen altın düşün
Bugün ona yarın sana
Hediyeler her türlü iade edilir. Gereksiz yere attıysa bile. Tazminat davası açılamaz sadeceAbin atmışsa nişanı kız tarafı vermez.
Ben hiç birşey istemedim diyorum ya size eski eşyalari kullanacaktım ikimizde memuruz üstelik tayincisiniz diye aldirtmadilar arti düğünum bile olamayacakti daha nelere tamam önemli değil istediğiniz gibi olsun dedim hicbirsey istemedim üstelik kendileri benden istedi ona ragmen bile ben neler neler istemisim derdim aile arası sogukluk açmakmis ki aynı bu şekilde bitti oldu ne aradılar ne sordular annem annesini aradi ayni sekilde biz karismayiz oglum bitirdi deiler daha sonra ben iletisime geçtim altınlarınizi yolluyorum diye onda bile beni suçladı eski nisanlim benim yüzümden ayrıldı diye yani dediğim burada böyle anlatmakla bilemeyiz ama daha aynı gün nisan atılmış bir ailede hemen altın derdine düşülduyse bana pek masum gelmiyor.Bence acınızdan dolayı biraz kadınları korumacı düşünüyorsunuz benim kuzenimde böyle nişan atmıştı düğüne bir hafta kala aynı böyleydi onu bunu şunu herşeyi istedi hep bana hep bana hep bana bir türlü kızın gözünü doyuramadık aklı başında olan bu evliliğin böyle yürümeyeceğini bilir zaten. Burda konu sahibi bence haklı Bi düşüncede yeterince yedirmişler en azından maddi sıkıntıdan biraz feraha çıkmak istiyor herkes sizin gibi iyi niyetli değil ki inanın ne kızlar var hep banacı... Böyle Bi durumda ayrılık olmalı evlilik yürümez hiç doymayan insanla. Sizinle başınızdan böyle bişi geçti doymayan bir aile gerçekten evlilik yürür müydü objektif değerlendirin
Sizin konunuzu biliyorum tüm mesajlarınızı da okudum. Herkes illallah edince böyle olabiliyor işte.Ben hiç birşey istemedim diyorum ya size eski eşyalari kullanacaktım ikimizde memuruz üstelik tayincisiniz diye aldirtmadilar arti düğünum bile olamayacakti daha nelere tamam önemli değil istediğiniz gibi olsun dedim hicbirsey istemedim üstelik kendileri benden istedi ona ragmen bile ben neler neler istemisim derdim aile arası sogukluk açmakmis ki aynı bu şekilde bitti oldu ne aradılar ne sordular annem annesini aradi ayni sekilde biz karismayiz oglum bitirdi deiler daha sonra ben iletisime geçtim altınlarınizi yolluyorum diye onda bile beni suçladı eski nisanlim benim yüzümden ayrıldı diye yani dediğim burada böyle anlatmakla bilemeyiz ama daha aynı gün nisan atılmış bir ailede hemen altın derdine düşülduyse bana pek masum gelmiyor.
Aynen ara yapacaklarına
Altın düşünüyorlar
Ben de nişan attım herşeyi geri iade ettim eğer problem buysa alırsınız çok kıymetli altınları
Kimse düğün moduna girmemiş bu ailede
Biz daha çok üzüldük valla
Tabii düşünecek, akıbet mu kalmış? Karşılarındaki kaliteli bir kız olsaydı zaten gelip burada bize sormazdı. Demek ki başlarına ne geleceğinden emin ki bu kızın karşısında ne yapabiliriz diye soruyor. Ayrıca maddi olarak bittik, ben bile maaşımı yemedim içmedim onlara harcadım diyor konu sahibi, hangi genç kız bunu yapar? Yazık değil mi bu insanlara? Fenaymış. Hiç a dan z ye birinin evini düzdünüz mü?
Adam nişanı atmak istiyor ne arası yapilacak
Altınlar tabikide önemli.
Neden herkese saldırıyla cevap veriyorsunuz çok şaşırıyorumSizin orada öyle demek ki
Bizim burada önce aile problemi çözmeye çalışır
Mal derdine düşmez
Karşısındakinin kalitesi olduğunu
Birinin buraya gelip halkında konu açması mı belirliyor?
Varsa rahatsızlıkları kuzu karşılarına alıp Ada'm gibi konuşacaklardı
Bu aile ne yapmış,hiçbirşey söylememiş,şirinleri oynamış,içinde biriktirmiş biriktirmiş
Düğüne bir hafta kala abi terk edince de oh olsun deyip altın derdine düşmüş
Gerçi o kızın da verilmiş sadakası varmış evlenmiş,elinde karnında çocuğuyla da bunlar başına gelebilirdi
Kimse mağduru oynamasın yok ben şunu aldım ben bu masrafı yaptım
Hiç mal yapmayaydınız da şeffaf olup rahatsızlıklarınızı konuşsaydınız keşke
Şimdi de aktını alır mıyız
Dur bi bekle bakalım düğün günü geçiveresin en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?