Konuşup iletişim kurmalıydınız
O gün şirinleri oynayanlar bugün ayrılık fikrine atlayıp altın para derdine düşmüş
Evet çok fenasınız
Yolunacak kaz falan çok saçma kız tarafı bozmadı ki nişanı. Bunlarda 15 binlik altın çok 5 binlik takabiliriz dememiş zamanında. Abi de bence bütünn kabahat. Yetişkin gibi davranmamis. Kız kardeşten nasıl bir yuzle nisan hediyeleri için aylarca çalıştığı paraları isteyebilir.
Yani şu hikayede konu sahibine çok kızmadim gelin ile araları iyi olmamış zaten. Ama abi o kadar sorumsuz ki hayatındaki kadınları made ediyor. Annesini kız kardeşini kredi yükü altında bırakıyor. Gelini düğüne 5 kala terk edip öyle ortada bırakıyor. 5 gün sonra evleneceğini sanıyorsun eşyalar hazırlıklar hayaller ve planlar hersey kendini bilmez nişanlı tarafından bahaneler kavgalar ile fos çıkıyor. Kız kaprisliyse kaprisli ilk günden böyle davranmis.
Size eşinizin ailesi hiç masraf yapmadı mı evlenirken? Onlar da bu kadar masraf etmeseymiş demiştiniz ya, inşallah evinizi dizerken, düğününüz olurken birşey yaptırmamış, herşeyinizi kendiniz almışsınızdır. Çünkü siz son derece iletişim kuran ve herşeyini kendi yapan akıllı bir kadınsınız.
Evet, şirinleri oynamışlar. Anne bile huzuru kaçmasın, oğlunun mutluluğu bozulmasın diye çoğu şeyi alttan almış. Yanlış mı yapmış? Foto atın bakayım, ev temizlenince nasıl olmuş diyen bir kendini beğenmişi karşıma alıp ne konuşayım? Abimin mutluluğu belasına susmuşuz, hiçbir şeylerine sebep olmamışız, abim kendisi atmış nişanı. Eeee daha ne yapmalıyız sizce?
o zamanda kız nişanlanıp nişanlanıp takılardan sonra geri dönünlsün nasılsa hiç bir zararı olmuyor köşeyi döner mantıkenKalacak tabi o kızın hakkı. Oh ne ala istediğin zaman nisanlan istedigin zaman nisani at. Yok yengecim yok gelinim vs dersiniz sonrada kiz kotu olur nisan atılınca. O altınlari ztn kiz verirse onda da var bi andavallik. Ay cok sinirlendim.
Çarpıtma kendince
Masraf yapıp arkasından konuşacağına şeffaf olsalardı yazdım
Masraf yap ,sesini çıkarma,içine at at,sonra da bir anlaşmazlıkta zil takıp oynamadığın kalsın
İkiyüzlülük başka da birşey değil
Bizim evimizi de kV ve eltim temizlemisti
Birsey sormam lazım. Siz niye gidip temizlediniz evi? Kız mi teklif etti. Öyle bir adet mi var erkek tarafı ev temizler diye.
o zamanda kız nişanlanıp nişanlanıp takılardan sonra geri dönünlsün nasılsa hiç bir zararı olmuyor köşeyi döner mantıken
Konu sahibi ben değilim. Ama iki taraf da temizler, en başta da gelin kız. Sonuçta kendi oturacak. Hele hele de temizleyince foto yolla demez kayınvalidesine. Ama terbiyeden yoksunsa der tabii...
Tabi ama kızin bu örnekte bu şekilde hareket ettiğini söyleyemeyiz. Çünkü kız ayrılmak istemiyor arayip yalvarmis bile. Kız ve ailesi mutasipmis bir de. Kız kendi çevresinde çok zor duruma düşmüştür. Yani suna empati yapmamanızı anlamıyorum. 5 gün var düğüne senin tum hayallerin suya dusmus. ailen zaten kapalı bir aile herkesleri cagirmissin şimdi onları tek tek arayip düğün iptal oldu demek gerekiyor. Bunun kederi üzüntüsünu düşünemiyorum bile. Erkek tarafina olayın koymadigi çok belli zaten. Onların tek zararı 15 binlik altın ve hediyeler. Onları da kurtarsalar bayram edecekler gibi. Kaldıki olay çok yeni belki kiz alın altinlarinizi bile diyecek. O bile belli değil burada kıza giydirmeyen kalmamış. İşi ticarete döken insanlara pek benzemiyorlar.
Hala bunu soruyorsan bundan önceki cevabımı bir daha okuÇarpıtmadım ki, yazdığınızı sordum. Sıfırdan ev kuruluyor, alınmış satılmış. Bunun nesi yanlış, size bunu soruyorum!
İyi de ayrılığın duygusal tarafını tartışmıyoruz ki burada. Madem nişan bozulmuş, her iki taraf da toplu iğneye kadar herşeyi birbirine geri yollamalı diyoruz.
Hala bunu soruyorsan bundan önceki cevabımı bir daha oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?