nişan atıyorum...

Valla boşanmak için para dokecegine avukat avukat geçeceğine daha kârlı böyle cnm pawn cebinde kalmış Senin için hayirlisi buymuş demekki evlenecek insan değil ama ne yüzden ayrıldınız burası önemli sen daha iyi bilirsin nasıl biri olduğunu evlendikten sonra düzelir diye hiç umma aaa daha beter oluyorlar evlilik çok zor gerçekten dengini bulmaz isen

Hayatını nişanlana odaklarsan, hayatının merkezine nişanlını koyarsan darmaduman olursun.
Ne gerek var? Hayat sadece o adamdan mı ibaret?
Birde ben anlamıyorum ya, seni o mu var etti de darmaduman oluyosun?
Bence kendine gel.
Milyonlarca kadın çocuğuyla boşanmış ayakları üzerinde dimdik duruyor. Sen nişan atıyosun ölüyorum bitiyorum. püfff

hiç nişan atmadım darmaduman olacak ne var? konu ne? bu kadar üzülecektiniz neden bitirdiniz? buları da yazar mısınız?
bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
artık dayanılmaz bi hal aldığı için nişanı attım kendisi bulunduğumuz ilden dün gitmiş dün akşamda annesi babası geldi onlarada bittiğini söyledik çok üzüldüler, evlenseydikte boşanacaktık buna eminim

Hakaret küfür tehdit evlenseniz buna şiddette eklenirdi
Anneniz sizi kadir gecesi dogurmus yahu yatın kalkın şükredin evlenip coluk cocuga karısmadan kendi gercek yüzünü gösterdiği için

Üzülmekte o kadar haklısın ki. Ama çok mantıklı bir karar vermişsin, çokk kötü şeyler yaşayabilirdin. Bunların önüne geçmişsin, çok kadının örnek alması gereken bir davranış seninki

Bu yaşadığın ilişkide mutlumuydun ki darmaduman oldun şimdi?

böyle bir ilişkiden kurtulduğunuz için sevinmeniz gerekmez mi? neden üzülüyorsunuz? dediğiniz gibi evlenseydiniz boşanma ile sonlanırdı ve daha çok yıpranırdınız. aynı evin için de huzursuz olmak kadar kötü bir şey yok emin olun. sizinle iletişime geçmesine müsaade etmeyin. çok daha güzel bir hayatınız olması dileğiyle..

Hakaret küfür tehdit evlenseniz buna şiddette eklenirdi
Anneniz sizi kadir gecesi dogurmus yahu yatın kalkın şükredin evlenip coluk cocuga karısmadan kendi gercek yüzünü gösterdiği için
gerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…