- 16 Ocak 2020
- 80
- 27
- 18
- 32
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyorduhiç nişan atmadım darmaduman olacak ne var? konu ne? bu kadar üzülecektiniz neden bitirdiniz? buları da yazar mısınız?
Hakaret küfür tehdit evlenseniz buna şiddette eklenirdibitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
artık dayanılmaz bi hal aldığı için nişanı attım kendisi bulunduğumuz ilden dün gitmiş dün akşamda annesi babası geldi onlarada bittiğini söyledik çok üzüldüler, evlenseydikte boşanacaktık buna eminim
Üzülmekte o kadar haklısın ki. Ama çok mantıklı bir karar vermişsin, çokk kötü şeyler yaşayabilirdin. Bunların önüne geçmişsin, çok kadının örnek alması gereken bir davranış seninkibitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
artık dayanılmaz bi hal aldığı için nişanı attım kendisi bulunduğumuz ilden dün gitmiş dün akşamda annesi babası geldi onlarada bittiğini söyledik çok üzüldüler, evlenseydikte boşanacaktık buna eminim
bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
mutlu değildim ama bazende çok mutlu oluyorduk tabi hep korku içinde acaba kavga edince gene aynı olur mu korkusuBu yaşadığın ilişkide mutlumuydun ki darmaduman oldun şimdi?
gerçekten böylemi düşünüyorsunuz belki mutlu olurduk hissi hiç gitmiyor içimdenÜzülmekte o kadar haklısın ki. Ama çok mantıklı bir karar vermişsin, çokk kötü şeyler yaşayabilirdin. Bunların önüne geçmişsin, çok kadının örnek alması gereken bir davranış seninki
bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
gerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biriHakaret küfür tehdit evlenseniz buna şiddette eklenirdi
Anneniz sizi kadir gecesi dogurmus yahu yatın kalkın şükredin evlenip coluk cocuga karısmadan kendi gercek yüzünü gösterdiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?