- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
çok haklısınız ama insan kahroluyor ne bileyim onca emek veriyorsun olmuyor belkide nasip değil ne diyeyim kiKaç senelik evli yuva kurmuş çocukları olmuş insanlar ayrılıyor nişandan atmakta birşey yok ki anlaşamıyorsanız sizi üzüyorsa olmayacaksa ayrılacaksanız bu kadar sorun yaşadığınız insana neden üzülüyorsunuz evlenmeden önce nişan yapmak zaten iki insan birbirini daha iyi tanısın karar versin diye yapılıyor hayırlısı evlenseniz boşansanız daha mı iyi
bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
artık dayanılmaz bi hal aldığı için nişanı attım kendisi bulunduğumuz ilden dün gitmiş dün akşamda annesi babası geldi onlarada bittiğini söyledik çok üzüldüler, evlenseydikte boşanacaktık buna eminim
Elbette böyle düşünüyorum.gerçekten böyle bi düşünüyorsunuz doğru karar mı verdim ne yaptım bilmiyorum tek hissettiğim üzerimden kalkan büyük bi yük var kuş gibi hafifim sanki özgürüm gibi bi his içimde inanılmaz tarifsiz değişik hissediyorum
nişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...
nişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...
Bunları yapan adamdan ayrıldınız diye mi bu kadar üzülüyorsunuz. Dua edin de hayatınızdan tamamen çekip gitsin salça olmaya kalkmasın.bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
artık dayanılmaz bi hal aldığı için nişanı attım kendisi bulunduğumuz ilden dün gitmiş dün akşamda annesi babası geldi onlarada bittiğini söyledik çok üzüldüler, evlenseydikte boşanacaktık buna eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?