nişan atıyorum...

gerçekten böyle bi düşünüyorsunuz doğru karar mı verdim ne yaptım bilmiyorum tek hissettiğim üzerimden kalkan büyük bi yük var kuş gibi hafifim sanki özgürüm gibi bi his içimde inanılmaz tarifsiz değişik hissediyorum

şuanda aynı dediğiniz gibi hissediyorum tüy gibi hafif üzerimden yük kalkmış gibiyim her zorluğumdada yanımda olurdu bunlarıda düşünüp iyice perişan oluyorum verdiğim karar doğrumuydu diye düşünmekten deliriyorum ama birlikte mutsuzduk buna eminim

Zordur mutlaka

Yeni ise şimdilik böyle düşünmemiz normal.

Ne gibi Sıkıntılar vardı ?

Zordur mutlaka

Yeni ise şimdilik böyle düşünmemiz normal.

Ne gibi Sıkıntılar vardı ?
çok öfkeliydi agresif bi yapısı vardı ve öfkesi kini geçmiyordu sinirlenince beni çok yıpratıyordu çok zarar veriyordu karşılıklı tabi git gide bende öyle olmaya başladım sonra pskolojik tedavi görmeye başladım dedim sorun bendedir ama git gide daha beter oldu saygı tamamen bitti daha çok her küçük şey büyümeye başladı yürümedi bir türlü saygıyı falan yitirdik en sonunda her kavgamızda çalştığım fabrikayı arıyordu tehtit ediyordu şimdi oraya gelicem sen görceksin vs. buna benzer hakaretler vs iyice artmıştı

Dua et ki erken ayrılmışsınız.
Bir kavgada şiddet uygulardı evlenince.
Hadi ayrılayım desen ayrılınca da bırakmaz ya benimsin ya kara toprağın moduna girerdi.
Bence ardına bile bakma.
Sinirli ise gitsin tedavi olsun.

düşünsenize bundan sonra hayatıma biri gircek ve onu kızdırdım diye beni tehtit etmicek bana hakaret etmicek düşünemiyorum bile ben bunu herkes böyle yapar gibi geliyor
İlk zamanlar böyle olabilir üzülebilirsin ağlayabilirsin ama zamanla ben bu adam için mi üzülmüşüm diceksin emin ol

siniri öfkesi beni yedi bitirdi hatasını asla kabul etmez o sinirli yapım var der geçer asla kabul etmez

Güzel giden bir ilişkiniz olsaydı ayrılmazdınız. Demek ki sizin için hayırsızmış bu kişi. Şükredin halinize.

Oha kollarınızı bile morartmış ve siz hala “mutlu olabilirdik belki” mi diyorsunuz...
Bence tam tersi mutsuzluktan çıldırabilirdiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…