- 16 Ocak 2020
- 80
- 27
- 18
- 32
- Konu Sahibi neselicadi1616
-
gerçekten böyle bi düşünüyorsunuz doğru karar mı verdim ne yaptım bilmiyorum tek hissettiğim üzerimden kalkan büyük bi yük var kuş gibi hafifim sanki özgürüm gibi bi his içimde inanılmaz tarifsiz değişik hissediyorumEvlenip hayatını birleştirmek üzere yola çıkıyorsun, o süreçte ayrılık oluyor. Elbette darmaduman olunabilir. Ne kadar hafife alınıyor bazı duygular inanamıyorum gerçekten.
Değmeyecek biri olabilir, ayrılmak en mantıklısı olabilir ama hayaller yıkılmış, planlar bozulmuş, insan hiç mi üzülmesin.
Sizin üzüntünüze hak veriyorum neşelicadı.
Lakin ayrılmakla çok iyi etmişsiniz.
Evlenip boşanmaktan daha kolay, daha hasarsız.
Bu üzüntünüz de geçecektir.
Nişan atmadım bilmiyorum ama nişanlanabilirdim, eşiğinden döndüm diyebilirim. Geçiyor ve 'iyiki' diyorsun.
Sizi kararlılığınızdan ötürü de tebrik ederim.
Hayırlısı olsun
şuanda aynı dediğiniz gibi hissediyorum tüy gibi hafif üzerimden yük kalkmış gibiyim her zorluğumdada yanımda olurdu bunlarıda düşünüp iyice perişan oluyorum verdiğim karar doğrumuydu diye düşünmekten deliriyorum ama birlikte mutsuzduk buna eminimYıllar evvel nişan attığımda üstümden yük kalkmıs gibu hissetmiştim.Defalarca tekrar denemek isteyen karşı tarafa hic kanmadığım için kendimi kutluyorum.
Sonra eşimke evlendim bi kızımız var şükür.
İyi düşünün iyi olsun.
Hayırlısı öyleymiş öyle düşünün
Valla ben göbek attim kurtuldum diye.İyi ki de yapmisim sevmiyordum artik babam destek cikinca attim gittinişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...
Böyle şeyleri okumak bana umut oluyorNişan attım, çok sıkıntılar çektim fakat 2 yıl sonra Allah hayatımın aşkını çıkardı karşıma elhamdülillah
Böyle bir adam için neden darmaduman oluyorsun ki anlamadım. Talih kuşu konmuş gibi sevinmen lazımsaygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu
çok öfkeliydi agresif bi yapısı vardı ve öfkesi kini geçmiyordu sinirlenince beni çok yıpratıyordu çok zarar veriyordu karşılıklı tabi git gide bende öyle olmaya başladım sonra pskolojik tedavi görmeye başladım dedim sorun bendedir ama git gide daha beter oldu saygı tamamen bitti daha çok her küçük şey büyümeye başladı yürümedi bir türlü saygıyı falan yitirdik en sonunda her kavgamızda çalştığım fabrikayı arıyordu tehtit ediyordu şimdi oraya gelicem sen görceksin vs. buna benzer hakaretler vs iyice artmıştıZordur mutlaka
Yeni ise şimdilik böyle düşünmemiz normal.
Ne gibi Sıkıntılar vardı ?
İki çocukla ortada kalmamissin...
düşünsenize bundan sonra hayatıma biri gircek ve onu kızdırdım diye beni tehtit etmicek bana hakaret etmicek düşünemiyorum bile ben bunu herkes böyle yapar gibi geliyorBöyle bir adam için neden darmaduman oluyorsun ki anlamadım. Talih kuşu konmuş gibi sevinmen lazım
Dua et ki erken ayrılmışsınız.çok öfkeliydi agresif bi yapısı vardı ve öfkesi kini geçmiyordu sinirlenince beni çok yıpratıyordu çok zarar veriyordu karşılıklı tabi git gide bende öyle olmaya başladım sonra pskolojik tedavi görmeye başladım dedim sorun bendedir ama git gide daha beter oldu saygı tamamen bitti daha çok her küçük şey büyümeye başladı yürümedi bir türlü saygıyı falan yitirdik en sonunda her kavgamızda çalştığım fabrikayı arıyordu tehtit ediyordu şimdi oraya gelicem sen görceksin vs. buna benzer hakaretler vs iyice artmıştı
İlk zamanlar böyle olabilir üzülebilirsin ağlayabilirsin ama zamanla ben bu adam için mi üzülmüşüm diceksin emin oldüşünsenize bundan sonra hayatıma biri gircek ve onu kızdırdım diye beni tehtit etmicek bana hakaret etmicek düşünemiyorum bile ben bunu herkes böyle yapar gibi geliyor
siniri öfkesi beni yedi bitirdi hatasını asla kabul etmez o sinirli yapım var der geçer asla kabul etmezDua et ki erken ayrılmışsınız.
Bir kavgada şiddet uygulardı evlenince.
Hadi ayrılayım desen ayrılınca da bırakmaz ya benimsin ya kara toprağın moduna girerdi.
Bence ardına bile bakma.
Sinirli ise gitsin tedavi olsun.
O zaman kendine göre bitini bulsun.siniri öfkesi beni yedi bitirdi hatasını asla kabul etmez o sinirli yapım var der geçer asla kabul etmez
26O zaman kendine göre bitini bulsun.
Yas kaç ?
zaman herşeyin ilacı darmaduman olacak ne varnişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...
gerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biri
Ben de öyle hissederdim, güvenim kalmamıştı kimseye ama eşim beni inandırdı önemli olan vicdan rahatlığı kalbi temiz tutmak Allah bi gün karşılığını veriyorBöyle şeyleri okumak bana umut oluyorbir daha hayatımın aşkını bulamayacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?