- Konu Sahibi neselicadi1616
-
Öncelikle geçmiş olsun.zor ama geçiyor herşey inanması zor olsada iyi ki diyeceksinizgerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biri
Ben de nişan attım bundan 3 yıl önce , zaten severek olmamıştı uzaktık birbirimize şehir olarak . Aşırı derecede anneciydi annesine sormadan tuvalete bile gitmeyen cinslerden . 30 yaşına gelmiş birisi . Bir şekilde kavga çıktı aramızdan ve bitti zaten babamın rızası yokmuş en başından beri .Hala annem şükreder sen onlara gelin olsaydın seni bize hasret ederlerdi der. Ailem arkamda olduğu için çabuk atlattım çok şükür . Şimdi de 6 aylık evliyim çok mutluyum.. kimseyi takma , çevreyi takma yeternişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...
Adam şiddete meyilliymiş.gerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biri
hemde çok fazla meyilliydi şimdilik bir şey yok ama tamamen bittikten sonra zarar verebilirAdam şiddete meyilliymiş.
Dua edin de sizi takıntı yapmadan hayatınızdan çıkıp gitsin.
hiç mutlu olamam gibi geliyor bana yaşadıklarım öyle ağır kiKardeş lokma dağıt kurtulmuşsun. En güzel zamanlarını korkuyla şiddetle geçirmişsin. Evlendiğinde mutlu olabilecek miydin sanki. Daha önünde nice güzel günler var
asla mutlu olamazdık bana çok zararlar verirdi geçmeyen öfkesi dinmeyen kini vardı ve düzelmiyordu hiçbir zamanKardeş lokma dağıt kurtulmuşsun. En güzel zamanlarını korkuyla şiddetle geçirmişsin. Evlendiğinde mutlu olabilecek miydin sanki. Daha önünde nice güzel günler var
bende böyle diyebilcekmiyim ilerde acaba allahım yardım et bana..Nişan attım, çok sıkıntılar çektim fakat 2 yıl sonra Allah hayatımın aşkını çıkardı karşıma elhamdülillah
Ben de senin gibiydim inşallah diceksin, hayat ondan ibaret değil, iyi ki olmamış nasıl bi beladan kurtulmuşum diceksin, bunu her dediğinde aklına ben geleyim bana da dua etbende böyle diyebilcekmiyim ilerde acaba allahım yardım et bana..
şimdiden demeye başladım inanırmısın kendi paramla kendime bişey alırken bile korkardım acaba bişey der mi diye beni o derece korkutmuştu kendim çalışıp kazandığım parayı harcarken bile korku içindeydim çünkü her aldığıma ne gerek vardı neden aldın gibi laflar ederdi hiç ılımlıyaklaşmazdı hiçbişeye ya neler çektim tahmin edemessin hele ki kıskançlıklar beni bitirmişti her şeye surat asardı tüketirdi beni daha sayamadığım neler neler..Ben de senin gibiydim inşallah diceksin, hayat ondan ibaret değil, iyi ki olmamış nasıl bi beladan kurtulmuşum diceksin, bunu her dediğinde aklına ben geleyim bana da dua et
insan içinde rencide ederdi ya bir kez sende bunu güğzel yaparsın demezdi hep aşşalardı ve içimde hep korku olarak kaldı herşey o kdr değiştimki kendim değilim başkasıyım sankişimdiden demeye başladım inanırmısın kendi paramla kendime bişey alırken bile korkardım acaba bişey der mi diye beni o derece korkutmuştu kendim çalışıp kazandığım parayı harcarken bile korku içindeydim çünkü her aldığıma ne gerek vardı neden aldın gibi laflar ederdi hiç ılımlıyaklaşmazdı hiçbişeye ya neler çektim tahmin edemessin hele ki kıskançlıklar beni bitirmişti her şeye surat asardı tüketirdi beni daha sayamadığım neler neler..
öyle değil mi haklısınız ama sevgide bi yandan bastırıyor öyle zorlanıyorum kiEvlenilecek insan olmadığını, yıllarca mutsuz edileceğinizi anlayıp bitirmenin nesi kötü?
Aşk, sevgi bir yere kadar. En mutlu evliliklerde bile o aşk, tutku, heyecan bitip yerine rutine bırakıyor. İnsanlar saygı ve huzur varolduğu sürece şükrediyor..
Evlenseniz boşanmak daha zor olurdu. Olmaz değil ama zor işte nedense. İyi tarafını görmeye odaklanın..
sinirlenince tehtit ediyordu işyerimdeyken falan bişey yapamaz ama dışarda olur mu bilmiyorum zannetmiyorum ama zarar verebilir şiddete çok meyilliydi çünküTehdit varsa darmaduman olmayi birak da musallat olmasin diye dua et bence. Insallah ucuz kurtulmussundur.
İlişkide mutlu olmuş musunuz ki, onsuz hayatta mutlu olamam diyorsunuz?hiç mutlu olamam gibi geliyor bana yaşadıklarım öyle ağır ki
Hayır asla mutu olamazdın canım, çokkk pişman olurdun.gerçekten böylemi düşünüyorsunuz belki mutlu olurduk hissi hiç gitmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?