Nişan atma kavgalar

Merhaba nişanlılık süreci yasananlar kavgalar derken düğünüme 1 ay kala nişanım dün nişanlım tarafından atıldı ve cok gereksiz bir esya vs konulardan ve benim ona ses yükseltmem onun bana bagırmasından nişanları atıcam dedş tamam dedım stresliyiz bir kac gün gecsin konusmayalım. Dün aksam 3 gün gecti ve aradım acmadı ardından engelleyip beni sildi, fotograflarımızı sosyal medyadan sıldı. Ben bunu görüp alttan asla almayacagım senıde affetmicem dedim bu yaptıgın cocukluktan baska bırsey degıl diye sosyal medyadan gönderdim. Madem bu cesaretlılıgı gösterdın aılemı arayıota nısan attıgını soylersın dedım ama hala ses yok. Aılesınden de ses yok bu kadar sacmalık ıcındeyım aılem bana sakşn kal agırlıgını koy dedı o yıne gelecektır gelmezse kendı bılır bır dahakı hamlesı ıcın beklıyorum ama bende sıldım onu kda görsün benımde kaybedecek bırseyım olmadıgını
Yine ergen erkek vakası. kuzum bunların neyine güvenip yuva kurmya çalışıyorsunuz? evlilik böyle engelle takipten çık foto kaldır değil. o tekme koyduysa sen daha sert tavır koy. belkide hayırlısı bu.

Merhaba nişanlılık süreci yasananlar kavgalar derken düğünüme 1 ay kala nişanım dün nişanlım tarafından atıldı ve cok gereksiz bir esya vs konulardan ve benim ona ses yükseltmem onun bana bagırmasından nişanları atıcam dedş tamam dedım stresliyiz bir kac gün gecsin konusmayalım. Dün aksam 3 gün gecti ve aradım acmadı ardından engelleyip beni sildi, fotograflarımızı sosyal medyadan sıldı. Ben bunu görüp alttan asla almayacagım senıde affetmicem dedim bu yaptıgın cocukluktan baska bırsey degıl diye sosyal medyadan gönderdim. Madem bu cesaretlılıgı gösterdın aılemı arayıota nısan attıgını soylersın dedım ama hala ses yok. Aılesınden de ses yok bu kadar sacmalık ıcındeyım aılem bana sakşn kal agırlıgını koy dedı o yıne gelecektır gelmezse kendı bılır bır dahakı hamlesı ıcın beklıyorum ama bende sıldım onu kda görsün benımde kaybedecek bırseyım olmadıgını
Hareketlerinden pek geri dönmeyi isteyecek gibi durmuyor. Bağırışma yüzünden atmamıştır nişanı muhtemelen altında başka gerekçeleri vardır biriktirmiş toplu kesmiştir faturayı.

M Msspinkie Çok mu komik ne saygısızsınız ınsanın duyhularına gülebiliyorsunuz bu kadar ınsanın arasında yazık
Ben sizin kendinizi kandirmaniza gülüyorum. Evli değilsiniz ve bu adama bu kadar müsamaha gösteriyorsunuz ..damat size baştan kendini tanıtıyor. Saygısız???????

Helal olsun valla cesaret ister sizin yaptıklarınız
Napayim açılmıyordu bozuktu ve çok agirdi çekmek bile ölüm.Kizdım bende parçaladım.Kayınpeder aşağıdan seyrediyordu ben atarken.Esime hep diyorum ev benim bu evi benimsememi istiyorsan benim istediğim gibi olmalı yoksa dert olur içime.Gecen eşimin kuzenine beyaz ayakkabılık siparişi vermiştim onu getirdi yine eşime söylemedim gelince gördü burası nekadar ferahlamış diyor eskisi koyu kahve ve azıcık ayrılmaya başlamıştı çekmekten arkasının tozunu alacam diye.asagida duruyordu onu kırmadım artik biri alsin gitsin işine yarayacak olan.cok lüks şeyler değil yaptırdıklarım maddiyatım kadar.Annem bile der sen istemedigin herseyi atıyorsun ben yapamam diye.15 yil oldu ama eskidi artık.işime yaramiyorsa evi neden doldurayım zaten 2+1 95 m²ev.birde bana sorun ne kadar ferahladim oda boşaldı tüm sinirimi çıkarmıştır açılıp kapanmayınca.

Cekyatı parcalayıp camdan ben atmısım gibi rahatladım okurken. Eline saglık.
Bozuktu ama ben napayım oda bozulmasın açılmıyordu şimdikiler gibi hafifte degildi cekilmiyordu.Acılmayınca kızdım ondan esim hep der sen beni de camdan aşağı atarsın diye. Evim cok kucuk 95m².nereye koyabilirdim tek kömürlük var onada odun kömür koyuyoruz oda küçücük fareler üşüsurse bu sefer.

Yine ergen erkek vakası. kuzum bunların neyine güvenip yuva kurmya çalışıyorsunuz? evlilik böyle engelle takipten çık foto kaldır değil. o tekme koyduysa sen daha sert tavır koy. belkide hayırlısı bu.
Hayırlısı ne ıse o olsun gercrktrn bendr bu cocukca hareketıni affedemem

Hareketlerinden pek geri dönmeyi isteyecek gibi durmuyor. Bağırışma yüzünden atmamıştır nişanı muhtemelen altında başka gerekçeleri vardır biriktirmiş toplu kesmiştir faturayı.
Okuduysanız tüm yazdıklarımı tabı mı oyle aılesıde maddı manevı yanında olmadı trk basına cabaladı herseyın stresını ama son anda bana kesti ama bu yaptıgı affedılır gıbı degıl cocukluktan öte ben sımdı kendımı sorguluyorum basta cok deger verdım aılesınede o konuda kendıme cok kızıyorum mesafeyı koruyamadıgjm ıcın cünkü aılesıne ozellıkle annesınede cok kızgınım 3 gün olmus hala bır acıklama ıcın bıle annemı arayamadı ama iyiyken ıyı kötüyken kötü

Ben sizin kendinizi kandirmaniza gülüyorum. Evli değilsiniz ve bu adama bu kadar müsamaha gösteriyorsunuz ..damat size baştan kendini tanıtıyor. Saygısız???????
O kadar hassas bır konu ki bu ve benımde hassas dönemlerımde bu sizin tavrınız hic hos degıl lütfen burdan da bir fikrinizi yazmayın.

Bitmiş bu ilişki. Şükredin ki evlenmeden bitmiş . Lütfen hem sadaka verin hem şükür namazı eda edin
Herseyın hayırlısı olsun Allahın vardır bır bıldıgı tabı kı ama nedense ben tam bittigine inanamıyorum cünkü tanıyorum ama nu onu affedecegımı göstermez. Burda yazmadıgımda cok sey var aştında yatan nedenler vs o yüzden suan net bırsey dıyemıyorum

Ayrıca böyle bir bardak suda fırtına koparanlarin kesinlikle sevgisinden şüphe edin . O kadar sevgisiz ki artık dayanamamış 1 ay kala ciddi bir duygu yoksunluğu yaşamış olsa gerek ki sizi her yerden silmiş atmış . Şuna emin olun ki seven çiftler ayrilamiyor ne olsa

Valla ben şunu çok iyi biliyorum,en başta tartışmalar,kavgalar,laflar sözler çok oluyorsa sonrada evlenip tatlılık bile olsa o zamanlar insana yer ediyor.Mesela siz o günlere sünger çekip herşeyi unutsanız bile en ufak bir şeyde beyin o zamanları mı algılıyor artık nedir hemen bileniyorsunuz.Oysa o anki konu çok basit oluyor belki ama,bir kere geçmiş temelleree kavga var hemen işin içine o duygu giriyor.Demem o ki biterse bitmeli bence hiç uzatmayın.

"Nasıl benim evim der, bu ev ikinizin. Şimdi böyle yapan ilerde seni kapının önüne koyar" tarzı yorumları hayretle okuyorum.
Ikinizin evine "parasını BEN veriyorum" diyerek adama haber bile vermeden küçük bir tadilat yaptırıyorsunuz. Ve adam buna kızdığı için suçlu. Kadın dayanışması bu olsa gerek. Helal olsun hanımlar :KK9:

Adamın tek hatası "burası benim de evim" dememek. Bir dahi anlamındaki -de'nin nelere kadir olduğunu hep birlikte görüyoruz.

Bir atasözü var çok hoşuma gider, buraya da cuk oturuyor. "Eden kurtulmuş, diyen kurtulamamış" derler bizim oralarda. Durum aynen bu.

birlikte oturacaginiz eve yapmak istedigin köseden tabi ki müstakbel esine bahsetmen gerekirdi, seni burda haksiz gördüm bu 1, 2 ailelerin yaninda seslerin yükselmesi de hic iyi olmamis, gözü korkmus adamin senden ve köprüden önceki son cikista köseyi bükmüs gibi, hakkiniza hayirlisi olsun, adamin bu kadar stresli oldugunun farkindaysan biraz daha sagduyulu davranabilirdin, hep karsiyi suclamak en kolayi ben de bu acidan bakmak istedim olaya, onun da tavri hos olmamis ama konusup veda edebilirdi.

Bana da adam biriktirip biriktirip noktayı koymuş gb geldi, dönmesini bekliyorsunuz sanırım ama hangisi daha hayırlı olur sizin açınızdan bilemedim...

At bence daha yolun başında böyle yapiyor ilerisinde daha sıkıntılı

Haklısınız ama herkesın dedıgı gibi düğün stresı nişanlılık farklı herkes cok sorunlar yasıyor ama bu beni silmesi engellemesini bende affedemem onada sosyan medyadan yazdım bunu affetmıcem dıye. Bir yandan ev esya tarıh alınmıs ne yapacagımı bılmıyorum
Nişan düğün stresi diyorsunuz ama evlilikte de sorunlar olacak.hatta daha çok sorun yaşayabilirsiniz.ev geçindirmek zor..yeni bir insanla bir evet uyum içinde yaşamak zor..evlenince de evi terk mi edecek?sırf eşya alındı, salon tutuldu,davetiye basıldı diye evlenmeyin

Nişan düğün stresi diyorsunuz ama evlilikte de sorunlar olacak.hatta daha çok sorun yaşayabilirsiniz.ev geçindirmek zor..yeni bir insanla bir evet uyum içinde yaşamak zor..evlenince de evi terk mi edecek?sırf eşya alındı, salon tutuldu,davetiye basıldı diye evlenmeyin
Bir kişide gercekten nasıl psıkolojin sormadı ne kolay gelıyor herkese hersey uzaktan konusmak kolay evet.. Herkes bir akıl verıyor ama nasıl atlatacaksın dıyen yok at gitsin falan burda yazanlarında coguna bakıyorum ya nişan atmıs ya evlılıklerı kötü giden..

Back
X