Nişan atma kavgalar

Bir kişide gercekten nasıl psıkolojin sormadı ne kolay gelıyor herkese hersey uzaktan konusmak kolay evet.. Herkes bir akıl verıyor ama nasıl atlatacaksın dıyen yok at gitsin falan burda yazanlarında coguna bakıyorum ya nişan atmıs ya evlılıklerı kötü giden..
Fikir almak için yazıpta sonra da ne kolay geliyor uzaktan yazmak demekte cok abes gercekten. Madem ayrıl yol yakınken dön yorumlarına katlanamıyorsunuz o halde herkes sizi pohpohlasın. Ay canım düzelir üzülme nişanlılıkta olur böyle seyler desin değilmi. Tamam siz kendinizi kandırın bizi değil. Nasıl yorum yapacağımızı söylemeniz hiç olmamıs. İnsanlar siz istediniz diye size zaman ayırıp yazıyorlar. Pes

Bir kişide gercekten nasıl psıkolojin sormadı ne kolay gelıyor herkese hersey uzaktan konusmak kolay evet.. Herkes bir akıl verıyor ama nasıl atlatacaksın dıyen yok at gitsin falan burda yazanlarında coguna bakıyorum ya nişan atmıs ya evlılıklerı kötü giden..

Bence adam doğrusunu yapmış 14 sayfa dil dökülmüş seni çekemediğinizden ayrılmanız iyi olmuş filan diyoruz sanıyorsun, hala mevzuyu anlamamışsın, adamın verilmiş sadakası varmış, Kanadaya filan gitse de kurtulsa bari

Dogru söylüyorsun burası zaten bir derdim var. Yani derdi olmayanın burada işi ne? Ayrıca binlerce yorum içinden atıp tutanlar hariç onlarca da tecrübe anlatıldı fakat sen bu küstahlığı yapma hadsizliği gösterdin ya emin ol senin gibiler bu hödüklerle evlenip bu sefer kocaları ile ilgili konu açıyor hiç acımıyorum
Poncik kalbin kırılacak diye ömrünü heba et aferim....

E git kosa kosa Baris o Zaman, ne diyelim?

Merhaba nişanlılık süreci yasananlar kavgalar derken düğünüme 1 ay kala nişanım dün nişanlım tarafından atıldı ve cok gereksiz bir esya vs konulardan ve benim ona ses yükseltmem onun bana bagırmasından nişanları atıcam dedş tamam dedım stresliyiz bir kac gün gecsin konusmayalım. Dün aksam 3 gün gecti ve aradım acmadı ardından engelleyip beni sildi, fotograflarımızı sosyal medyadan sıldı. Ben bunu görüp alttan asla almayacagım senıde affetmicem dedim bu yaptıgın cocukluktan baska bırsey degıl diye sosyal medyadan gönderdim. Madem bu cesaretlılıgı gösterdın aılemı arayıota nısan attıgını soylersın dedım ama hala ses yok. Aılesınden de ses yok bu kadar sacmalık ıcındeyım aılem bana sakşn kal agırlıgını koy dedı o yıne gelecektır gelmezse kendı bılır bır dahakı hamlesı ıcın beklıyorum ama bende sıldım onu kda görsün benımde kaybedecek bırseyım olmadıgını
Hayırlısı böyledir üzülmeyin affetmeyin dedim aynı eve girmeden böyle yapıyosa evlenince nolur kimbilr ergen gibi engelleme silmeler çok saçma

Haa millet senin mutluluğunu çekememiş ondan at gitsin demiş :ukala: Hata etmişler. Çünkü zaten nişanlın seni terketmiş, ortada atılacak bir nişan kalmamış :olamaz:
Müge Anlı gibi söyleyeyim 'sen bizi delirtmek mi istiyorsun, senin nişanın yok' :D
Hatta adam senden öyle bıkmış ki tek kelam laf etme gereği bile duymamış. Öyle kaçıp gitmiş ergen gibi.
Trol değilsen çok komiksin :) eski nişanlın sana çok bile dayanmış ;)

Dogru söylüyorsun burası zaten bir derdim var. Yani derdi olmayanın burada işi ne? Ayrıca binlerce yorum içinden atıp tutanlar hariç onlarca da tecrübe anlatıldı fakat sen bu küstahlığı yapma hadsizliği gösterdin ya emin ol senin gibiler bu hödüklerle evlenip bu sefer kocaları ile ilgili konu açıyor hiç acımıyorum
Poncik kalbin kırılacak diye ömrünü heba et aferim....
Gercekten konusma tarzınızdan anlasılıyor nasıl biri oldugunuz. Hödük, küstah, hadsiz.. Seviyesiz ve saygısızsınız. Ben daha birsey yazdıgım gibi hani diyorsunuz ya 'öfke kontrolü' herkeste yazmıs ee sizin bu yazdıgınız nedir. Ne kadar ayıp burda 1 kişi sadece yazmıs uzamn bir destek alın diye güzel bir dille onada cok tesekkür ediyorum. Siz ama ben normal ruh halımi yazmama karsı verdıgınız saldırganlıkta sizin karakterinizi gösterıyor.o zaman merak edıp hemen atlamayın ben bır paylasımda bulundugumda. Sizin gibiler demek ıstedın heralde kocaları icin sayfa acanlar. Cok belli oluyor sevgıler

Haa millet senin mutluluğunu çekememiş ondan at gitsin demiş :ukala: Hata etmişler. Çünkü zaten nişanlın seni terketmiş, ortada atılacak bir nişan kalmamış :olamaz:
Müge Anlı gibi söyleyeyim 'sen bizi delirtmek mi istiyorsun, senin nişanın yok' :KK70:
Hatta adam senden öyle bıkmış ki tek kelam laf etme gereği bile duymamış. Öyle kaçıp gitmiş ergen gibi.
Trol değilsen çok komiksin :) eski nişanlın sana çok bile dayanmış :KK66:
Bide böyleleri var. Birsey atarsın ortaya atlarlar hemen karalamaya baslarlar biri yazdı ya devamı gelır cirkinleşmeye baslsrlar cok sıkıldınız heralde sayfamda dolasmayın o halde atlamayın. İlk destek olurlar aa sen en ıyısını hakedıyorsun derler sonra bırsey yazarsın karalamaya çirkeflesmeye baslarlar sen ve senın gibileri ıste yazık bide kadın dayanısması derler ohh hakettın sen tekmeledı senı gibi cok cırkın usluplar sizede bu yakısıyor devam edın cok müge anlı kafasında olanlar bellı konusma tarzlarından net anlasılıyor. Üslup onemlı karakterı yansıtır

Canım evlilikleri kötü giden diye aşağıladığın insanlar sana senin de evliliğin köyü gitmesin diye fikir veriyor. Evet zor. Ama daha aynı evin içine girmeden benim evim diye çıkan adam yarın öbürgün domatesi ben aldım yeme der. Anladın mı?

Bide böyleleri var. Birsey atarsın ortaya atlarlar hemen karalamaya baslarlar biri yazdı ya devamı gelır cirkinleşmeye baslsrlar cok sıkıldınız heralde sayfamda dolasmayın o halde atlamayın. İlk destek olurlar aa sen en ıyısını hakedıyorsun derler sonra bırsey yazarsın karalamaya çirkeflesmeye baslarlar sen ve senın gibileri ıste yazık bide kadın dayanısması derler ohh hakettın sen tekmeledı senı gibi cok cırkın usluplar sizede bu yakısıyor devam edın cok müge anlı kafasında olanlar bellı konusma tarzlarından net anlasılıyor. Üslup onemlı karakterı yansıtır
Ben en başından beri sana haksızsın diyorum. Senin gibi nişanlısına bile saygısı olmayan birine niye destek olayım? en iyisini hakettiğini de düşünmedim hiç, çünkü haketmiyorsun. Kadın dayanışması derken dalga geçmiştim anlamamışsın :D bence de üslup karakteri yansıtır. Senin saygısızlığın ilk mesajından beri fışkırıyor zaten. Bak bu yüzden terkedilmişsin düğününe 1 ay kala. Ders al biraz. biz (eski) nişanlın kadar uzun süre çekmeyiz :)

Canım evlilikleri kötü giden diye aşağıladığın insanlar sana senin de evliliğin köyü gitmesin diye fikir veriyor. Evet zor. Ama daha aynı evin içine girmeden benim evim diye çıkan adam yarın öbürgün domatesi ben aldım yeme der. Anladın mı?

Ben en başından beri sana haksızsın diyorum. Senin gibi nişanlısına bile saygısı olmayan birine niye destek olayım? en iyisini hakettiğini de düşünmedim hiç, çünkü haketmiyorsun. Kadın dayanışması derken dalga geçmiştim anlamamışsın :KK70: bence de üslup karakteri yansıtır. Senin saygısızlığın ilk mesajından beri fışkırıyor zaten. Bak bu yüzden terkedilmişsin düğününe 1 ay kala. Ders al biraz. biz (eski) nişanlın kadar uzun süre çekmeyiz :)
Cekme o zaman git:) güle güle hala yazmak ıcın yorma kendını

Beni istemeyeni hiç istemem..umursamayanı hiç umursamam. .nasıl atlatacağım diyorsunuz ya hayata bakışınız bu olsun..siz ,herşey hazır ,masraf yapılmış evlenelim bari düşüncesindesiniz..bu da sizi mutlu etmeyecek ...belki de bazen insanları tek kalemde silmek lazımdır

Yoo ben nişan da atmadım, evliliğim de kötü gitmiyor. Ayrıca onlar benim gibilerden daha isabetli yorum yaparlar, kendileri yaşamış görmüş, bir başkasının canı yansın istemiyorlar fena mı?

Ay ne haliniz varsa görün. Bazı konular cidden zaman israfı.

Kim ister düğüne 1 ay kala hersey bitmiş ev düzülmüş cünkü ortada birsey yokken bır esya vs kavgalardan nısan atılınmaz nısanlımın karakterınıde bılıyorlar nişan stresi dıyorlar ama ben affetmem cok zor
Düğüne bir ay kala her şey hazırken ben de nişan atmıştım . Bir yıl geçti üstünden ama etkisi hala dün gibi.. zor bir karar

Gercekten konusma tarzınızdan anlasılıyor nasıl biri oldugunuz. Hödük, küstah, hadsiz.. Seviyesiz ve saygısızsınız. Ben daha birsey yazdıgım gibi hani diyorsunuz ya 'öfke kontrolü' herkeste yazmıs ee sizin bu yazdıgınız nedir. Ne kadar ayıp burda 1 kişi sadece yazmıs uzamn bir destek alın diye güzel bir dille onada cok tesekkür ediyorum. Siz ama ben normal ruh halımi yazmama karsı verdıgınız saldırganlıkta sizin karakterinizi gösterıyor.o zaman merak edıp hemen atlamayın ben bır paylasımda bulundugumda. Sizin gibiler demek ıstedın heralde kocaları icin sayfa acanlar. Cok belli oluyor sevgıler
Diğerlerine teşekkür etmiyorsun yani.. bence siz nişan filan atmayın normal biri bulursunuz da ona yazık olur. O adamla birbirinizin dengi olmuşsunuz biri öfke kontrolu olmayan, diğeri de artniyetli iyilikten anlamayan nankör.. bende kendi deneyimimi anlatacaktim ama madem kıymet bilmeyeceksin anlatmıyorum sen bekle adam fikrini değiştirene kadar sonra da ayaklarına kapan evde kalmış olmaktan kurtardığı için seni

Yani, bazı kadınları anlamıyorum burada gerçekten. Sanki düşman gibi yorumlar yapılıyor.

"Sen en iyisini hak etmiyorsun, hak ettiğini düşünmüyorum" falan nasıl acımasız yorumlar bunlar ya? Şaka mı bu cidden? Nerdeyse nişanlısı terk etmiş diye mutlu olanlar var sanki.

Burada gerçekten hayat tecrübelerini anlatanlara, evliliğinin kötü gideceğini bunların zaten sinyal olduğunu söyleyenlere zaten lafım yok. Konu sahibinin de bazı mesajlar gerçekten kötü. Buradakilerin evliliğin mutsuz olduğunu gibi şeyler söylemesi de çok saçma. Ona yardımcı olmak isteyen insanlara kötü davranmış.

Ama "Sen mutlu olmayı hak etmiyorsun, nişanlın senden yakasını kurtarmış, hiçbir şeyi hak etmiyorsun" uslubu da aşırı düşmanca. Gerçekten şok oldum.

Konu sahibi hala burayı okuyorsan, dediğim gibi zaten barışacaksın. Ama olur da barışmazsan bence de bir yardım al çünkü çok üzüldüğün, yaralandığın belli etrafa biraz saldırgan tutum sergilemenden. Barışırsan da burada sana tecrübelerini anlatanların yorumlarını iyice anlayıp öyle yola çık derim. Gerekirse mesaj at o kişilere sor. Nişan atmada bu kadar üzülüyorsan eğer yarın bir gün boşanırsan bundan daha fazla üzgün olacaksın. Hayırlısı olur umarım senin için.

Back
X