Nişan atma kavgalar

Eğer maddiyatsa hani gücünü aşan şeylerde isteklerde bulunmaktan kavga çıktıysa ne biliyim misal konu sahibi alması gerekenleri bile karşı tarafa aldırıp üstüne en pahalı şeyleri aldırmaya çalışıp kavga çıktıysa çocuk benim için haklıdır. Ama kendi üstüne düşenleri alıp mutfağıma ihtiyacım olduğunu düşünüp rafta yaptıramıcaksam oda beni dış kapının dış mandalı yapıyordur. Sonuçta alt tarafı bir raf yani onun cebinden bile çıkmıyor bunun tartışmasını yapmak izin almak saçma yinede benim evime sormadan bir şey yaptıramazsın çok ağır bir laf

Simdiden iktidar savaslari baslamis. Biri parasini ben veriyorum diye tek basina karar verip raf yaptiriyor ve marangoza giderken cagiriyor. Babanin ne isi var onu da anlamadim. Digeri de benim evim diyor.
Evlilik paylasimdir, kararlar ortak alinir. Siz " biz" olmayi daha ogrenememissiniz.
Iki taraf da hatali.

Yok esya yüzünden degıl esyaları zaten aılesınden tek kurus almadan kendı yaptı ona düşenleri hatta cogunu dıyebılırım. Ben kendıme bir köse yaltıracaktım raf vs ona bozuldu bana sormadan yaptırıyorsun dıyerek gercı baska seylerınde dolmaları olmustur benım sinirlendigim bu zamanda zaten streslıyız kavga vs bıde üstğne nu engellemesı silmesiydi kavga ettıgımızde hemen pişman olur gelen bırıydı npyle bırseyı göze nasıl alabıldı aılesıne ayrı sinir oldum

Peki sen ev eşyalarında aldıkların oldu mu? Yatak odası beyaz eşya elektrikli ev aletleri bla bla yoksa her şeyi o mu yaptı? Acaba çok mu yük bindi de sen raf yaptırman battı anlamadım

Balık baştan kokarmış En başında tavrı neyse hep öyle kalır, bu adamdan koca olmaz sana, kendine hiç yazık etme. Çocuk oyuncağımı bu canım, engellemek , silmek sanki ortaokulda aşk yaşıyor.. Ağırlığını koy, hiçbirsey yazma, bulunmaz hint kumaşı sanki beyefendi, sen çok kıymetlisin , değerini eksiltme

Biz suanda bazı seyleri sineye cekip kendımız konusup degerlendırıyoruz sessız kalıyoruz ama onun aılesıde sessız ısın tuhafı

Gercekden Sana iki raflik deger vermeyen bu adamla devam edecekmisin, afedersin derse?

Adam daha o evin seninde evin olacagini bile kabullenememis. Yazik Sana

Cok haklısınız babamın baska işi vardı arabadaydı oda arabaya bındıgımızde basladı bagırmalara bıde babamın yanında oldugu ıcın babam bıdaha benım yanımda sesını yükseltme kızıma dedı oyle zaten sustu ve gitti. Biz nişanlılık evresınde daha ögrenemedık kendımı suan sorguluyorum ve sonunda yine hata yaomak ıstemıyorum düşüncem

Siz sürekli aynı konu uzerine başlık acıyorsunuz. Kk nın fikirleri belli ve size bıseyler anlatmaya calısılıyor.hala bir karar veremedınızmı. Kolay degil tabıkı karar vermek ama gerceklerde bıraz fazlaca net ve ortada degılmı? Bir konu vardı onu sizinle paylasayim. Bence yine anlamayacaksınız ama hadi paylasayim yınede.. Beklemede kalınız link geliyor..

Son düzenleme:
Dün yasandı bu olay 3 gün oncede kavga olmustu aramıyorduk bırbırımızi bende alttan almam bu saatten sonra cocuk gibi davrandı siniri gecınce ben bılıyorum pişmanlık duyacaktır ama kalp kırıldı
Affedilecek bir durum yok ki resmen silmiş sizi daha affı olur mu

Ne güzel yazmıssınız cok tesekkür ederim böyle deneyimli insanların yazdıgını görünce mutlu oluyorum hakkımızda hayırlısı dıyorum insallah bunun sonunda en dogru kararı verıp mutlu olurum

Konuyu bulamadım. Bugun okumustum hemde.belkı sizde okumussunuzdur.size ithaftı gercekten. Nişanlı iken sorun yasayanlar erkekler değişmiyor vazgecin dıye haykırıyordu kadıncağız. Bulursam paylasırım.

Konuyu bulamadım. Bugun okumustum hemde.belkı sizde okumussunuzdur.size ithaftı gercekten. Nişanlı iken sorun yasayanlar erkekler değişmiyor vazgecin dıye haykırıyordu kadıncağız. Bulursam paylasırım.
Burda herkesten fikir alıp okumak bana iyi gelıyor herkesın deneyimlerini dinlemek ondan sorun degıl burda da cok yazanlar oldu okuyorum

Burda herkesten fikir alıp okumak bana iyi gelıyor herkesın deneyimlerini dinlemek ondan sorun degıl burda da cok yazanlar oldu okuyorum
Gercekten tecrubelı biri olarak size azda olsa fıkır ve yon vermek isterim.onun ıcın artık dusunmeyın bıle gercekten pısman olursunuz. Evlenir gidersiniz coluk cocuk olur baba evine donmeyebılırsınız ve işler daha zor olur... Kotulugunuze soylemıyor um. Bu fılmı kendi hayatımda izledim cunku. Hatta sizinki kadar yanı bu kadar agırını bıle yasamadım ama benım kide boş cıktı malesef. Onun icin size net konusuyorm. Yalnıs anlamayın. Yasınız kaç?

Cok haklısınız ben pişman oluo o gün özürdiledim herkesten konu kapanmıstı. Ama demek o kapatamamıs kı bır dolao yüzünden bana patladı dolmus olabılır ne olursa olsun su asamada sizce engelleyıp silmesi yanlıs degıl mı sinirlilik anında da olsa cocuk gibi ondan dolayı bıle olsa affetmek ıstemıyorum. Aılemde cok üzüldü kımse aramasın daha dedi ama ben bu durumda ne yapacagımı bılmıyorum esyaları toplamalımıyım daha resımlerımızı ben sılemedım ama onu telf sıldım

30 yasındayım cokta kücük degılız bu engellemeler sılmelerı bende yaptım ama sevgılı zamanlarında sımdı nısan dönemı farklıdır hele kı düğüne 1 ay kala bunu yapmamalıydı bende ınanın affedemıyorum daha cok yenı kendı ıcımde sındıremedım daha algılayamadım dünden beri sadece aılemle konusuyorum daha da kımseye dıyemedım

Cok teşekkür ederim sagolun tabı kı niz kadınlar cok degerlıyız ve güclüyüz

Peki sen ev eşyalarında aldıkların oldu mu? Yatak odası beyaz eşya elektrikli ev aletleri bla bla yoksa her şeyi o mu yaptı? Acaba çok mu yük bindi de sen raf yaptırman battı anlamadım
Tabı kı bende yaptım tüm ceyızlerımi aldım bulasık makınemden süpürge makıneme kadar.. Gardırop ımı yaptırdım sadece tülleri kendş yaltırdı ortak alanlarıda bşr anda ödemesını yapmak ıcın sadece bu aılesınden destek görmedı onu yordu.. Bizim daha öncelıklerımız var dedi

Evet ama bazen yaş ta yetersiz emin olun. Tecrube yaştan daha onemlı ve cok daha farklı bısey.

Arabaya bindiginizde mi babanizin yaninda bagirdi? Off cok kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…