Nişan atma kavgalar

Tabi ki engellemesi silmesi cok cocukca. Konusma tenezzulu bile gostermemis. Acele etmeyin esyalar icin, o kismi buyuklere birakin. Onlar gerekeni bilir.
Bu sureci ikiniz de iyi yonetememissiniz. Hadi sen ozur dilemissin de o gemileri yakmis, ustelik cocukca ayrilmis.

Ben baban da marangoz dukkaninda zannettim. Madem geldi, arabadan inince marangozun dukkanina girmeden bir kenara cekip "keske raf isinden benim de haberim olsaydi, ortak kararimiz olsaydi keske bu ikimizin evi olacak" deseydi. Sen de makul bir aciklama yapardin o zaman. Sonra iceri girip siparisi verip devam etseydiniz.

Konu sadece raf meselesi degil. Arabada babanin yaninda bagirmasi iktidar benim demek oluyor. Bu ne curet, ne saygisizlik. Benim evim kelimesi zaten herseyi acikliyor. Onceden onlarin evinde yasanilan olayi hazmedememis. Belli ki evlenseniz de agiz tadiyla kavga edemeyeceksiniz. Nisanlin benim dudugum oter derdinde.

ben evlilik stresini yaşamadım, arkadaşlarımda da görmedim hiç. en fazla indirim için mobilyacıyla kavga edenler olmuştu. iki insan birlikte yaşama kararı aldığında eşya, ev düzme süreci, düğün merasimi bu kadar sinir stres yaratacaksa gelenekleri yapmaktan vazgeçebilmeliler bence. sevdiğim insanla hayatımı birleştirme kararım beni mutlu etmeli, sinir harbine sokmamalı.
sizin konunuz bundan biraz daha fazlası ama, sürekli kavga olan bir ilişkide taraflar uzman desteği alıp öfkelerini kontrol etmeyi öğrenebilirse o ilişkide bir şeyler düzelir. evlilik, nişanlanmak ilişkileri düzene sokma yolu değildir. hep inişli çıkışlıymış aranızdaki şey, şanslısınız nikahtan önce ipler kopmuş. evlendikten sonra olsaydı daha kötü olurdu ikiniz içinde.

Nişanlıyken gerçek yüzünü görmen senin için iyi olmuş geri adım atma . Şimdi nişanlıyken ayrılmak evlenip çocuğa karışınca daha zor olur . Sende geri adım atma çocuk oyuncağı değil demek ki bahane arıyordu başka açıklaması yok

Biz suanda bazı seyleri sineye cekip kendımız konusup degerlendırıyoruz sessız kalıyoruz ama onun aılesıde sessız ısın tuhafı
Canım nisanliyken bunları yapan evlenince ne yapmaz??? Bence size had bildiriyorlar ama sen bilirsin.

Daha önce yazdıysanız göremedim acaba yaşlarınız kaç? Bende nişanlıyım evet stresli dönemler ancak birbirinize yardımcı olmanız gerek. Anlayışlı değilse karşınızdaki evlenseniz evliliğiniz de bu şekilde sürecektir. Daha önce ayrılığınız vs olmuş muydu acaba? Her zaman böyle bir tavır sergiliyorsa nişanlınızda sorun var demektir.

Yaslarımız 30 lu ama bunun yasla alakası oldugunu düşünmüyorum. Daha once ayrılık yasandı sevgılıyken ama nısanlılık sürecınde ılk defa tabı kavgalar vs oluyordu. Ben kendımde de haksız yönlerimi bılıyorum ama son yaptıgı engelleyıp sılmesı bana göre daha büyük yanlıs. Aile büyükleri daha konusmadı aramadılar bızım aıle aramayacak zaten

bence yolun basındayken donun..evlenınce benzer seyler oldugunda cok uzulursunuz

Kendi bilir yani ayrıca durusu net olmayan bi insanla da olmaz . Aramayın nasılsa arar modunda dediğim gibi şimdi siz arayıp bir şeyler düzelirse aaa tükürdüğünü yaladı modu olacak ve evlensenizde ciddiye alınmayacaksanız boşverin. Silmiş engellemiş siz de silin o zaman. Kim ararsa da açmayın bu saatten sonra arayan sizi değil ailenizi arasın . Onlar da da demek ki oğlumuz bitirdi daha fazlasına gerek yok modunda. Ben bi önceki nişanımı attım nişanlım aradı açmadım annesi aradı açmadım annesi annemi aradı annem de açmadı ben zaten oğluna söylemişim gerek yok daha fazlasına Hee bizimde iyi bitmemişti saygısızlık oldu ondan açmadık biz ailemde ayrıca silmesi engellemesi de çocukca bi saygısızlık ailenizde sizde açmayın yani .. erken gördüğünüzü de sevinn ayrıca daha çok başınız ağrırdı bu ana kuzusuyla

Aynen öyle ailemede dedim acmayın kendıleri cabalasın ogulları bitirmişse kendileri sonuclarına katlansın. Burda bazı seyler düşünülür sonra konusulup karar verılmesı gerekırken ani sinirle silmesi bana cok yanlıs geldıgi icin affedemiyorum gelse bile bazı seyleri unutamıcam hele ki son asamaya gelmısız bu anda yapmamalıydı. Babamın dedıgı sakınce sessiz kalın oldu asla tepkı göstermedi bayramdan sonra bakalım ne olacak o zamana kadar aıle büyüklerinin aılemı araması gerekır bir acıklama vs yapmak ıcın eger aramıyorlarsa kendı terbıyesızlıgı ne olursa olsun konusulması gerekır bılmıyorum kafam karısık yorgunum ne olacagını bılmıyorum su eve kapanmalards bizi etkıledı herkesın psıkolojısi bozuk bir yandan tek kaldıgımızda sorun yok dıyorum ama aılesıyle olunca baska bılmıyorum ne olacak ama hala kabullenemıyorum cok öfkelıyım

Babamın dedıgı sakınce sessiz kalın oldu

yanında size bağırıp da babanız duymazdan gelse hata olurdu bence. buna takılıp trip atıyorsa önce yaptığı hareketi bi gözden geçirmeli

Aynen öyle bir konusma yapıp silseydı ben onu 3 gün aramadım nun öfkesını mı yaptı sonra aradıgım an sıldı bılmıyorum. Ama cok cocukca davranıstı ben yapsam bu hareketı ınanılmaz uzatırdı konuyu. Nasıl düşünecegımk ne yapacagımı ınanın bılmıyorum burası bana dünden berı cok ıyı geldı herkesle konusmak ne guzel bır platform herkese tesekkür edıyorum

yanında size bağırıp da babanız duymazdan gelse hata olurdu bence. buna takılıp trip atıyorsa önce yaptığı hareketi bi gözden geçirmeli
Sorunda su erkekler hıc kendını hatalı görmez hep bız alttan alan taraf olmalıyız hep susmalı mıyız? Evlılıkler nasıl yürüyor kadın alttan alarak mı bu benım yapıma bıraz ters haksızsam kı zaten oyle bırseyde özürdıledim ama o hala kendı yaptıgı davranısı göremıyorsa malesef yapıcak bırsey yok kendı bılır o sinirle yapıyorsa sonuclarına katlansın

Kafam çok dolu olduğu için bugünlerde bazen kendimi iyi ifade edemiyorum gibime geldi ondan.

Tabiiki kimse ayrılmak için başlamaz bir ilişkiye ama nişanlılık döneminde sürekli kavga ediyorsan ayrılmak en mantıklısı, ben yapmadım dedigim gibi dugune 1 hafta kala ayrilacaktim elalem kaygisindan dolayi annem engel oldu, ve pisman oldum ayrilmadigima herşeye rağmen.
Ben anladimki bütün bu kavgalar bir işaretmiş Allahdan ama ben ısrarla görmek istememişim

İşte aklı sıra had bildirmek başka bir şey değil dediğim gibi kbakmayın ama bu saatten snra olsa da durum değişir evlilik öyle kolay bir şey değil şimdiden yanınızda durmayan o zaman hiç durmaz bence bu işaret sizin için kör olmayın yeter. Ayrıca erken gördüğünüz için sevinmeliisniz . Babanızın dediği gibi sessiz kalın

Baban önceki gün sen bağırırken sana da sesini yükseltme bı daha diye uyarmadiysa çocuk haklı
Babam önce ki gün yoktu annem vardı annemde aynı tepkiyi verip beni axarladı bende özürdiledim cok stresliyim bu dönemlerde lütfen alttan alın dedim anlıyorum desi ama annesi biraz tavırlıydı ama nedense kendi oglunun tavırlarını görmezden geliyor beni sucluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…