Evet cok sacmaParasını sen verıyorsun zaten evıne bir şey alırken niye izin alasın.
Bu anlattıklarınızın her çiftin evlilik sürecinde yaşadığı basit gerginlikler değil.Şöyle biz annemle onlara gitmiştik bız kendi aramızda konusurken kavga ettik ve annelerımızın yanında bende alttan almadım sesım yükseldi, sonradan ama hepsınfe özürdiledim kusura bakmayın cok streslı zamanlar gecırıyoruz ıkımızde onlarda tamam dedı ama nısanlım hala sen evlenıncede böyle mı yapacaksın gibi cümleler kurdu bende cok sinirlendim sonra barıstık ama konuyu unutamadı devam etmeye basladı. Ertesi gün marangoza gidelim bir işim var dedım 2 raf kahve kösesi yapacaktım ama onun parasınıda ben verecektım fiyat almaya gittım orda sen ne yapıyorsun bana danısmadan benım evıme bırsey yaptıramazsın dıye cıkıstı. Dedım sadece fıyat alıyorum vs oda babam annem vardı arabada onların ıcınde bana bagırmaya başladı. Babamda bıdaha sesını yukseltmıceksın dedı ıste baba bana sormadan ıs oluyor sınırlenıyorum dedı konu boyle uzadı sonra o evine döndü. Aradım onu ben nısanları atıcam dedı ıyı dedım kapattım telefonu. Sonra düşündüm streslıyız bıraz gecsın dınlenelım zaten kapanmada o gün oldu. 3 gün gectı aramadım oda aramadı dün gece ıste dedım arayayım aramama cevap vermedı ve ardından benı engelledı sıldı resımlerımızıde silmiş. Sonra ben ona bu yaptıgın son noktaydı dedım resımlerı sılmek engellemek nedır senıde asla affetmıcem dedım bu cesaretlılıgı gosterdıysen yarın aılemide arayıp söylersin dedim. Birseyler daha yazdım bende de bitti sildim sonra. Dahada ses yok aılemide aramadı onun aılesıde aramadı bizleri.
Herşeyin hayırlısı olsun ben suan birsey düşünemiyorum ılk günün verdıgı soklaBu anlattıklarınızın her çiftin evlilik sürecinde yaşadığı basit gerginlikler değil.
“Bana danışmadan, benim evime bir şey yaptıramazsın.” Ne demek? Sizinle ortak bir hayat kurduğunun bilincinde bile değil. Ailenizin yanında size bağıracak kadar da saygısız. Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.
Bunların üzerine barışıp evlenirseniz her şey daha da kötü olacak. Psikolojik şiddeti, ve saygısızlığı gittikçe artacak. Mantıklı hareket edip barışmazsınız umarım.
Yok yukarıda yazıp belirttimmesele neydi , maddiyat mı ?
izin almak değil de partnerine evleri için raf yaptırmak istediğini belirtmemesi normal değil. adama anca marangoza giderken bilgi vermesi tam tersine konu sahibinin partnerine dış kapının dış mandalı gibi davrandığını gösterir.O evde beraber yaşayacaksınız bır raf yaptırmak için izin mi gerekiyormuşsaçmalık bence aramayın bir cacık olmaz
Eşya yüzünden nasıl bir kavga ettiniz merak ettim. Gelenekçi davranıp şunu sen alacaksın, bunu benim ailem alacak gibi birşey mi oldu?bir esya vs konulardan
Konu sahibi kendi parasıyla iki raf yaptırmak istemiş, nişanlısı da öfkelenmiş “Bana danışmadan benim evime bir şey yaptıramazsın” demişEşya yüzünden nasıl bir kavga ettiniz merak ettim. Gelenekçi davranıp şunu sen alacaksın, bunu benim ailem alacak gibi birşey mi oldu?
Gerçi ne olursa olsun engelleyip silmek nedir, kaç yaşında bu adam? İletişim kurma yöntemi buysa beklemeyin siz atın nişanı zaten.
“Benim evime”? Vay be.. Daha nişanlıyken bunu söyleyen evlenince benim arabamı kullanamazsın, tv’nin parasını ben verdim istediğimi izlerim falan da der.Konu sahibi kendi parasıyla iki raf yaptırmak istemiş, nişanlısı da öfkelenmiş “Bana danışmadan benim evime bir şey yaptıramazsın” demiş
bana danısmadan benım evıme bırsey yaptıramazsın dıye cıkıstı.
Hiç şüphem yok, tam da öyle bir profil oluştu kafamda. Zaten daha önce iki yıl süren bir ayrılıkları olmuş, başlı başına toksik bir ilişki“Benim evime”? Vay be.. Daha nişanlıyken bunu söyleyen evlenince benim arabamı kullanamazsın, tv’nin parasını ben verdim istediğimi izlerim falan da der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?