Nişan atma kavgalar

Zaman o kadar berbat ki, evlilikler bu guzel duygulardan çıkıp sadece ticarete dönüyor, aaltındı, son moda esyasiydi, hic birseyi eksik olmamasiydi, bir rekabet. Gosteris ugruna o kadar paranin bosa gitmesinemi yanalim, henuz nisan asamasinda çoğu iliskinin bitmesinemi bilemedim...

Bu anlattıklarınızın her çiftin evlilik sürecinde yaşadığı basit gerginlikler değil.

“Bana danışmadan, benim evime bir şey yaptıramazsın.” Ne demek? Sizinle ortak bir hayat kurduğunun bilincinde bile değil. Ailenizin yanında size bağıracak kadar da saygısız. Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Bunların üzerine barışıp evlenirseniz her şey daha da kötü olacak. Psikolojik şiddeti, ve saygısızlığı gittikçe artacak. Mantıklı hareket edip barışmazsınız umarım.

Herşeyin hayırlısı olsun ben suan birsey düşünemiyorum ılk günün verdıgı sokla

"Nişan dönemi hep böyledir, stresli zamanlar, mutlaka kavga çıkar" derseniz sadece kendinizi kandırırsınız.
Evlenmeye karar vermiş iki insan ne alınacak, ne alınmaycak, alınacaksa hangisi alınacak, nasıl ödenecek vs gibi konuları oturup doğru düzgün konuşamıyorlarsa evlenmemeliler.

Evet doğru, nişanlılık stresi herkeste var. Ufak çaplı tartışmalar hep olur ki ben de yaşadım. Ama bitti deyip her yerden engelleyip resimleri silmek net saygısızlıktır. Nasıl ki isteyeceği zaman ailesini toplayıp usulünce istiyorsa nişanı atarken de usule uyacak. Sizi seviyor, sevmiyor çok başka bir konu. Bir kere size saygısı yok.

neden kavga ettiğinizi bilmiyoruz. belki de bu nişanlılık sürecinde sizinle yapamıycağından emin oldu. mobilya yüzünden kavga ettiyseniz para meselesindendir diye tahmin ediyorum. gücünüzün yettiğinden fazlasını mı istediniz yoksa? sadece ses yükseltmekle kimse nişan atmaz siz onu baya kırmışsınız diye düşünüyorum

O evde beraber yaşayacaksınız bır raf yaptırmak için izin mi gerekiyormuş saçmalık bence aramayın bir cacık olmaz
izin almak değil de partnerine evleri için raf yaptırmak istediğini belirtmemesi normal değil. adama anca marangoza giderken bilgi vermesi tam tersine konu sahibinin partnerine dış kapının dış mandalı gibi davrandığını gösterir.

Gelse de yasanan bu olaylar unutulmayacaktir. Evlilik olsa da bu evlilik tat vermez.
Insanlar gercek yuzlerini kavga esnasinda gosterirlermis. Hadi sinirlendi anlarim da heryerden silip engelliyorsa bu is bitmistir. Geri gelse de bu kirginliklarla eskisi gibi olmaz.

bir esya vs konulardan
Eşya yüzünden nasıl bir kavga ettiniz merak ettim. Gelenekçi davranıp şunu sen alacaksın, bunu benim ailem alacak gibi birşey mi oldu?
Gerçi ne olursa olsun engelleyip silmek nedir, kaç yaşında bu adam? İletişim kurma yöntemi buysa beklemeyin siz atın nişanı zaten.

Konu sahibi kendi parasıyla iki raf yaptırmak istemiş, nişanlısı da öfkelenmiş “Bana danışmadan benim evime bir şey yaptıramazsın” demiş

Konuyu biraz okudum da siz ve anneniz onlara gitmissiniz. Buyuklerin yaninda nisanlinla tartismissiniz. Sesler yukselmis. Bu hic dogru degil. Ozur de dilense yapilmamaliydi. Bir mesele varsa bunu sonra kendi aranizda ailelerin olmadigi bir ortamda tartisirdiniz. Bu cok cocukca olmus. Evlenince ailelerin yaninda da tartisirsaniz siz iki gun sonra iyi olsaniz da aileleriniz sizi hep kavga ediyor sanir. Orada tartismak hic olgunca bir davranis degil.
Ikincisi eve raf yaptirmak istiyorsunuz. Parasini kimin verdigi onemli degil ama karari siz vermissiniz, ona daha onceden soylememissiniz, arayip marangoza gel dese biri bana bu durum benim de hosuma gitmez, onu yaninizda canta tasiyor gibi olmus biraz. Orada onun tepkisi de dogru degil, babanizin sizin yaninizda cocukca onu azarlamasi da dogru degil. Babaniz sonra bir kenara cekip konusabilirdi.
Sonuc olarak evlenseniz de kriz anlarini yonetemeyecek gibisiniz ikinizde. Sorunlari kendi basiniza cozemeyip cocuk gibi buyukleri araya sokuyorsunuz.
Cocuk gibisiniz evet. Evlilik olgunluk gerektirir. Sadece sevgi yetmez. Saygi da gerektirir. Oysa siz birbirinize sayginizi simdiden yitirmissiniz. Konusup cozmek ya da konusup bitirmek varken fotograflari silmek, birbirini engellemek, hadi bakalim bunu aileme de acikla demek cok cocukca.

Konu sahibi kendi parasıyla iki raf yaptırmak istemiş, nişanlısı da öfkelenmiş “Bana danışmadan benim evime bir şey yaptıramazsın” demiş
“Benim evime”? Vay be.. Daha nişanlıyken bunu söyleyen evlenince benim arabamı kullanamazsın, tv’nin parasını ben verdim istediğimi izlerim falan da der.

bana danısmadan benım evıme bırsey yaptıramazsın dıye cıkıstı.

üzgün ve kırgın olduğunuzu anlamak çok zor değil, düğün öncesi ne gerek var diye de yönlendirebilir çevrenizdekiler ama siz kendi hayatınızı iyi düşünün.

bir kere "düğün stresi" deniyor ya, düğün dediğimiz bir tören. ev kurmak dediğimiz eşya almak. inanın evlilik içinde bundan çok çok daha stresli ve çetrefilli zamanlar olacak. tören, eşya alma sırasında bu kadar gerilip silmeye gidiyorsa iş, iyi ki düğün öncesi gördüm bu yüzünü demek gerek diye düşünüyorum.

ikincisi bu kişiyle ya da başka biriyle bir ilişki yaşarken hep aklınızda tutun, mesele ne olursa olsun anne-babayı karıştırmamaya gayret edin. Eğer iş boşanma gibi meseleye gitmeyecekse günlük kırgınlıklara ailelerinizi karıştırmayınn. hele hele birbirinize onların yanında bağırmayın.

üçüncüsü yukarıdaki alıntı ne yazık ki bu beyzadenin kafasını gösteriyor. ne demek benim evim? parasını kimin verdiği fark etmez. orası sizin eviniz olamıyorsa bu evlilik içinde canınız çok yanar.

dilerim her şey gönlünüzce olsun.

“Benim evime”? Vay be.. Daha nişanlıyken bunu söyleyen evlenince benim arabamı kullanamazsın, tv’nin parasını ben verdim istediğimi izlerim falan da der.
Hiç şüphem yok, tam da öyle bir profil oluştu kafamda. Zaten daha önce iki yıl süren bir ayrılıkları olmuş, başlı başına toksik bir ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…