nişan atma noktasına geldik fakat yok bitiremiyoruz birbirimizi seviyoruz ama kendimizi yıpratıyoruz

Terliksiz kaç kategorisinde konu
Sen bilirsin ama ayrılmazsan
İlerleyen dönemlerde seni burada daha çok göreceğimi biliyorum
Katılıyorum ..
Ilgı ıstıyorsun ama karsındakı sana o ıstedıgın degerı vermıyor
Sevgı bunun neresınde tam olarak
Sakın evlenınce duzelır deme

Olmaz bu iş, dediydi dersiniz.

bugün evindeki insanları bahane eden yarın sizi de bahane eder. kaldı ki yapıyormus zaten. sorunu sizde görüyor adam.

evlenince düzelmez. hiçbir sey evlenince düzelmez

Olmuyosa olmuyodur zorlamaya gerek var mı? Giderek düzelmeyecek, evlenince hiçbir şey kolaylaşmayacak

Bu adamla nişanlı kalmanızın nedeni ne?Sevgi demeyin sevgi böyle birşey değil.Alışkanlık,yeni ilişkilere girme cesareti olmaması ne derseniz deyin Adam evlenince düzelecek deyince inanıyormusunuz yaş kaç ??? Adam ilgi manyağı olman umrumda değil,benden başkasını bulamazsın otur oturduğun yerde diyor.Ben buyum beni çekeceksin diyor bu alt mesajları görmüyorsanız bizim yapacağımız bir şey yok....

Birbirinizi sevmiyorsunuz, ilişkiniz bir alışmıışlık konfor alanı olduğu için bozmaya cesaret edemiyorsunuz. 3 yıllık ilişkiyi bitirsek bu saatten sonra tekrar birini tanı, birkaç yıl geçsin nişanlan ailesiyle tanış vs bu süreçlere sil baştan başlamaktan gözünüz korkuyor. Ya da evlenince belki her şey düzelir kafasındasınız. Bir şey düzelmeyecek. Bugün medenice yolları ayırmazsanız iki gün sonra çekişmeli, baş ağrıtan çirkinleştiğiniz bir boşanma süreciyle bitireceksiniz bu ilişkiyi ve o zaman sil baştan başlamak emin ol bin kat daha zor olacak. Bazı şeyler başından bellidir olmuyorsa zorlamaya gerek yok. İnsan ne kadar severse sevsin gitmeyen bir ilişkide ayrılmayı bilecek kadar kendine saygı duymalı.

Anlaşamadığınız biriyle nasıl bir ömür geçirmeyi planlıyorsunuz? Sevginin olduğu yerde anlayış, huzur olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…