- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi bursakesta
İşte o adamı o anne doğurdu.O kadar ben bir yorum kiAnnesiyle geçinemezdim sürekli yalan söylüyordu sürekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte o adamı o anne doğurdu.O kadar ben bir yorum kiAnnesiyle geçinemezdim sürekli yalan söylüyordu sürekli
Çok seviyorum çok bekledim diyordu bir de .Öyle tahmin ediyorum maalesef çok kararlıydı bitirirkenYakında söz,nişan haberini de alırsınız,hazırlık olun.
Şu anda aranızdaki ilişkiyi düzenleyemeyip anası başkasını istediğinde elini masaya vurup 'sen değil ben evleniyorum' diyemeyen adamdan hayır gelmezdi zaten çok geçmiş olsun. Bu kadın sana huzur vermezdi, oğlu da seni koruyamazdı. Buradan dönmeniz iyi olmuş, üzülün, üzülmeniz bitince de hayatınıza geri dönün, gençsiniz adam gibi bir adam elbet çıkar karşınızaMerhaba hanımlar, içimi dökmek için foruma kaydoldum.
Ocak ayında 2 yıllık erkek arkadaşımla nişanlandık.İlk görüşte evleneceğim insan bu dedim ama o dönem istemedim evlenmek.(2 yıllık ilişkimizden 7 yıl öncesinde bir tanışıklığımız vardı ama yaşımız küçüktü diye istemedim.)O bekledi bekledi beni evliliğe ikna etmek için çok çabaladı.Şuan 26 yaşındayız.Her şey çok güzeldi çok uyumluyduk hiç kavga etmezdik,taki aileler tanışana kadar hiçbir problemimiz yoktu.Aileler tanışınca aradaki kültür farkı,yanlış anlaşılmalar ve en büyük sebep annesinin hevessizliği ve (ona başka birini uygun görüyormuş sonradan duydum) nişanlımı doldurması derken nişan attık.Annesi o kadar üstüme geliyordu ki ne eşya istedim ne başka bir şey buna rağmen yaptıklarını beğenmiyormuşum ben de (maalesef ki )bu durumu nişanlımla paylaştım meğer onu şikayetlerimle hep yemişim öyle dedi ayrılırken.Halbuki amacım sadece düzeltmesini sağlamaktı ama nafile kadın istemiyormuş ki.En son ayrılırken bu şikayetlerim bana annem ne yapsa beğenmediniz seninle evlenirsek mutsuz oluruz diye geri döndü ve seni çok sevsem de seninle asla evlenmeyeceğim dedi gitti.Ailelerde sustular sadece hiç kimse nişan atılmasın diye uğraşmadı bile.Çok yalvardım bitmesin diye ama bitti.Çok üzgünüm bu acı nasıl geçer bilmiyorum.
Kız benim nişanlımda Erzurumluydu ailes istemedi en son bıktım 8 ay sonunda nişan attımAilesi sizi ne kadar kabul ediyordu? Benimkiler beni hiç kabul etmiyorlardı mesela. Edirneliyiz diye Bulgar adetlerini bize dayamayın dediler dndsdşd
Kurban olsunlar bulgaristan göçmenlerineAilesi sizi ne kadar kabul ediyordu? Benimkiler beni hiç kabul etmiyorlardı mesela. Edirneliyiz diye Bulgar adetlerini bize dayamayın dediler dndsdşd
Konuyla alakası yok profil resmin çok tatlıKin öfke nefret kalbimize zarar veriyor.
Ciddi misinKız benim nişanlımda Erzurumluydu ailes istemedi en son bıktım 8 ay sonunda nişan attım
Teşekkür ederim.Sari kız olma hayalim var ondan öyle yaptımKonuyla alakası yok profil resmin çok tatlı![]()
Bir Erzurumlu ile nişanlanan kız daha vardı.Nedir bu Erzurumlular.Kız benim nişanlımda Erzurumluydu ailes istemedi en son bıktım 8 ay sonunda nişan attım
Çok şeker böyle sarı bir kızın olur inşallahTeşekkür ederim.Sari kız olma hayalim var ondan öyle yaptım![]()
Benimki de öyle dedi.Ben varken birsey yapamazsın demiş annesine.Yanyana gelince gördük.Sessiz sessiz oturdu eşim.Annesiyle konuşmuş sözde kavga etmiş bana öyle davranmaması için ama hiçbir değişiklik yoktu kadında yine aynı yine aynı.En son gücüm tükendi dedi ama yok hiçbir zaman anlamadı beni
Ay İnşallah genlerimde varda birdaha evlenmek zor.Çok şeker böyle sarı bir kızın olur inşallah![]()
Benn. Nefret ederim ErzurumdanBir Erzurumlu ile nişanlanan kız daha vardı.Nedir bu Erzurumlular.
Şimdiki aklım olsaydı ah ah.Yalvarmamla egosunu tavan yaptım o kadar
Benn. Nefret ederim Erzurumdan![]()
Etmeyin iyileri de var.Nene Hatun Erzurumluydu.Benn. Nefret ederim Erzurumdan![]()
Bizde erzurumlu damat mevcut, aman diyim uzak durun. Biz yandık sizler yanmayınBir Erzurumlu ile nişanlanan kız daha vardı.Nedir bu Erzurumlular.
Benim birkaç tanıdığım var.Bir müdür bozuntusu kadın vardı.Tipinde bile meymenet yoktu.Ama iyi olanları da var.Bizde erzurumlu damat mevcut, aman diyim uzak durun. Biz yandık sizler yanmayın