- 1 Mayıs 2019
- 106
- 52
- 98
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
Budönemde verilen sinyallerı gözardı etmedim zaten düşündüm taşındım her nekadar üyeliğim olmasada bu platformu takip ediyordum.son zamanlarda artık tahamülsüzleşmiştim kaldıramıyorum.elimden geldiğince kafamı dağıtmaya çalışıyorum.zamana bıraktım artıkNişanlılık dönemi verilen sinyalleri iyi almam lazım tolerans gösterip devam etseydiniz ömür törpüsü olacaklar sinir hastası edeceklerdi belki iyi tarafından bakın gezin dolaşın arkadaşlarınızla buluşun eve kapatmayın kendinizi
Budönemde verilen sinyallerı gözardı etmedim zaten düşündüm taşındım her nekadar üyeliğim olmasada bu platformu takip ediyordum.son zamanlarda artık tahamülsüzleşmiştim kaldıramıyorum.elimden geldiğince kafamı dağıtmaya çalışıyorum.zamana bıraktım artık
Amin insallahEmin ol evlendiğinde daha zorlaşıyor herşey Bi zaman sonra kendini tanıyamıyorsun hakkında hayırlısı olsun gerçekten seni hakeden değer bilenlerle karşılaşmanı dilerim
Ben adam gelip yalvarsın diye nişan atmadım benle nişanlım arasındaki bağ cok farklıydı resmen tapıyodu bana.ben ailesı yuzunden sadece bu durumları yasadıgım için hazmedemedm.yoksa suan gelse kabul etmem Allaha havale ettimiyi de siz adam gelip size yalvarsın diye mi nişan attınız? çok saçma. sonuçta nişan attıysanız sorunlar vardır ve adam yalvarınca o sorunlar gidecek mi?
ben de yeni evlendim ve değil eşya iptal etmeye almaya dahi kimse bizimle gelmedi, beyaz eşyayı annesi ödemesine rağmen. babası hele yalvarsak gelmez, adamın ne işi var.
İnşallah Rabbim bunu görmeyi nasip ederkurtulmuşsun iki fakir fukara sevindir ne üzülüyorsunAllah ın değirmeni geç ama ince öğütürmüş bunu da unutma.
Siz iyi ve kendini bilen bir aileye denk gelmişsiniziyi de siz adam gelip size yalvarsın diye mi nişan attınız? çok saçma. sonuçta nişan attıysanız sorunlar vardır ve adam yalvarınca o sorunlar gidecek mi?
ben de yeni evlendim ve değil eşya iptal etmeye almaya dahi kimse bizimle gelmedi, beyaz eşyayı annesi ödemesine rağmen. babası hele yalvarsak gelmez, adamın ne işi var.
iyi de siz adam gelip size yalvarsın diye mi nişan attınız? çok saçma. sonuçta nişan attıysanız sorunlar vardır ve adam yalvarınca o sorunlar gidecek mi?
Ben adam gelip yalvarsın diye nişan atmadım benle nişanlım arasındaki bağ cok farklıydı resmen tapıyodu bana.ben ailesı yuzunden sadece bu durumları yasadıgım için hazmedemedm.yoksa suan gelse kabul etmem Allaha havale ettim
Seni sevmiyormus bazı erkekler bu konuda cok iyi rol yaparlar onlardan biriymiş. Yuksek ihtimal evlenseydin kısa surede mahkeme onunde olurdun o yuzden şer gibi gozuken seylerde hayır vardır diye dusun
Bir şey olmamıssa daha iyisi olacagı içindir
Sürekli düşünürsen unutamazsın onu hatırlatan herseyi kaldır ortadan
Allaha sığın daha iyisi olacak emin ol
İnşallahSeni sevmiyormus bazı erkekler bu konuda cok iyi rol yaparlar onlardan biriymiş. Yuksek ihtimal evlenseydin kısa surede mahkeme onunde olurdun o yuzden şer gibi gozuken seylerde hayır vardır diye dusun
Bir şey olmamıssa daha iyisi olacagı içindir
Sürekli düşünürsen unutamazsın onu hatırlatan herseyi kaldır ortadan
Allaha sığın daha iyisi olacak emin ol
Düşünceniz mantıklı.Karakter olarak sessiz sakin biriydi ben onun cok sevdıgıne ınanıyordum kim görse derdi bı ınsan bukadarmı bırını sever diye.ama şunu farkettımkı flört dönemınde cok farklıydık nişanlılıkta ise hele son zamanlarda bana trip yapıp 1 haftaya yakın konusmadıgımız olurdu bende aramazdım.Ben bu tarz erkeklerin sevgisinin de nefretinin de aşırı olduğunu ve dolayısıyla sağlıklı ilişkiler kuramayacağını düşünüyorum.
Şükrediyorum herseyde bir hayır var diyorumCanım seni çok iyi anlıyorum. Dediğin şeyleri 6 sene boyunca yaşadım. Evet ikili ilişkimizde adeta sevgi pıtırcığı olan adam, ailesi tarafından gaza gelince canavara dönüşüyordu. Bak bunlar gazla çalışan, karaktersiz, kişiliği oturmamış, olgun olmayan adamlar. Bunlardan bize fayda gelmez. Ben senin ikilemini yıllarca yaşadım, ama bak benim gibi 6-7 seneni verebilirdin.
Gerçekten şükret.
Düşünceniz mantıklı.Karakter olarak sessiz sakin biriydi ben onun cok sevdıgıne ınanıyordum kim görse derdi bı ınsan bukadarmı bırını sever diye.ama şunu farkettımkı flört dönemınde cok farklıydık nişanlılıkta ise hele son zamanlarda bana trip yapıp 1 haftaya yakın konusmadıgımız olurdu bende aramazdım.
Eski eşim de böyleydi, ama sinsinin tekiymiş meğersem. Boşver işte gördün yüzünü erkenden. Bir daha bu tarz erkeklerden uzak durursun.
Çok şükürallahın sevgili kuluymuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?