Nisan atma ve sonrası

Nisan kiyafetiyle damada alinan takim ayni fiyatti zaten onkar bize biz onlara aldik nasilsa diye annem gondermek yerine atmayi tercih etti ... kaldı ki herkez nisan kiyafetleri yolllanmaz dedi kimisi büyü bile yaparlar iyiki yollamamis atmis dedi

Yollayın yenilerini..hatta yenilerini almayın direk parasını yollayın biz onları atmıştık da artık siz yenisini alırsınız diye de belirtin.. Boşa masraf diye düşünmeyin Başınızın gözünüzün sadakası olsun.. Kimseyle yüzgöz olmaya değmez 3 kuruş için..

Tamam oyle yapmak taraftari ablamda ama bu yuzsuz insanlar ablamin bu buyukluk gosterdigi durum karsisinda utanacak yuzu kizaracak adamlar degiller oh kurtardik paramizi zararimiz yok diyip sukredecekker ablami keriz yerine koyacaklar

Hep iyi niyetten işte. Ama bazı şeylerde iyi niyet zararlı diye düşünülorum. Gelen çikolata küflüyse onu ikram edecektiniz ki rezil olsunlar.

Tamam oyle yapmak taraftari ablamda ama bu yuzsuz insanlar ablamin bu buyukluk gosterdigi durum karsisinda utanacak yuzu kizaracak adamlar degiller oh kurtardik paramizi zararimiz yok diyip sukredecekker ablami keriz yerine koyacaklar
Onların sizi ne yerine koyduğu çok da önemli değil bence Allah biliyor boşverin bunları.. Bu tarz insanlar yollamazsanız da başınızı ağrıtır etrafa dedikodu bile yayarlar aldıklarımızı vermediler falan diye.. Memnun edemezsiniz yani.. En iyisi siz üstünüze düşenin fazlasını yapın ki ilerde biyerden bişey duyduğunuzda söyleyecek sözünüz olsn bence.

adamlar paragöz ise geline kurban almaya kıymışlar takdir ettim benim kv kp insan değil o zaman offf
parasını verin hepsinin

Hep iyi niyetten işte. Ama bazı şeylerde iyi niyet zararlı diye düşünülorum. Gelen çikolata küflüyse onu ikram edecektiniz ki rezil olsunlar.

Valla haklisin iyi niyet hakadene uygulanacak... biz rezil olmayalim bunumu layik gormusler kiza demesinler diye ikram edemedik

Valla haklisin iyi niyet hakadene uygulanacak... biz rezil olmayalim bunumu layik gormusler kiza demesinler diye ikram edemedik

Aslında o anda anlaşılıyor verilen değer. Sizi rezil edecek bir ailenin oğluyla baştan nişanlanmamalıydı. Ama insanın bazen basireti bağlanıyor o anda düşünemiyorsun.

Aslında o anda anlaşılıyor verilen değer. Sizi rezil edecek bir ailenin oğluyla baştan nişanlanmamalıydı. Ama insanın bazen basireti bağlanıyor o anda düşünemiyorsun.

Aynen oyle basiret baglanmasi diyorum bende ... tecrube oldu bizede her nekadar cirkin bir tecrube olsada yasadik gorduk artik allah bir daha gostermesin

hepsinin parasını gönderin diyeceğim ama onlara da nakit para ellerine geçsin istemedim açıkçası..
Böyle insanların vicdanı,onuru, gururu yok mu acaba çok merak ediyorum..

hepsinin parasını gönderin diyeceğim ama onlara da nakit para ellerine geçsin istemedim açıkçası..
Böyle insanların vicdanı,onuru, gururu yok mu acaba çok merak ediyorum..

Bende istemiyorum iste utanmayacaklar ohh deyip harcayacaklar parayi ..mesela ablam saat aldi ona simdi satsa iyi bi paraya satamaz o da zarar onun icin o takmiyor kafaya ama ben onun yerine takiyorum sonucta parayi agactan toplamiyor kopek gibi calisip onlara yedirtme diyorum anlamiyor saolsun

Ohooo benim bi tanidigim nisan atınca, kayinvalide gelinine aldığı normal kilotları, ceyizlik degil onlari bile geri istemiş, yıkayıp yollamislar napsinlar.

Çirkefe çirkef olmak lazim bazen. Zivanadan cikmis bunlar. Cicegi napacakmis. Tobe yarabbim. Bi paket icine disardan yoldugun cimenleri cicekleri doldurun. 1kilo da kusbasi et alin. Gonderin gitsin. Yallah tazyikk:))

Hak ettikleri cevap; çöpe attık gel evin önünden al. Ama siz öyle söylemeyin, çiçekleri atmıştık ama kurban parasını verelim. Eğer kabul etmezlerse onu bile vermeyin. Manevi zararınız da ödenecekmiymiş? Birisi nişanda takılan bilezikleri, eğip kırıp öyle geri vermişti. Haketmişlerdi.

Çirkefe çirkef olmak lazim bazen. Zivanadan cikmis bunlar. Cicegi napacakmis. Tobe yarabbim. Bi paket icine disardan yoldugun cimenleri cicekleri doldurun. 1kilo da kusbasi et alin. Gonderin gitsin. Yallah tazyikk:))

Hak ettikleri aynen bu ama iste kim yapacak onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…