- Konu Sahibi tourmaline
-
Daha ne denir ki en iyisini yapmışsın.Nişanlım karakter olarak pasif-agresif kişilikte birisi.
Annesi onlara gittiğimde ' evlendikten sonra her akşam bizde yemek yer gidersiniz ' diyordu; 'her pazar bizde balkonda kahvaltı yaparız' diyordu.Evet bu düşüncesini kafama taktım tabii ki ama onlara birşey belli etmedim..
Nişanlım ailesinden sürekli baskı görüyor ve etkileniyormuş. Aranızda köprü kuramıyorum diyip ayrılmak istedi.
Bu arada ailesinden bana, benden ailesine laf taşıdı.. Babası evlenicek diye sürekli laf sokuyormuş artık bize bu adamdan hayır yok diyormuş..Tüm bunlardan nişanlım çok etkileniyormuş...Ailem seni istemiyor dedi..
Ailesi ile tanıştıktan sonra sorunlar çıktı, ailesiyle tanışmadan önce zaten 6 ay beraberdik ve bu karakterini yansıtıcak herhangi bir olay vs olmamıştı..6. ayımızda evlenme teklifini etti ve ailesiyle tanıştım ve o zaman da benzer sorunlar yaşanmıştı yine aynı konular üzerine..o zaman da ilişkimiz çok iyi gidiyordu çok seviyordum başka problemimiz yok diye alttan almıştım psikolojik olarak ayrılığa hazır değildim çünkü dediğim gibi herşey güzel gidiyordu ve nişanlımın pasif agresif karakteri nedeniyle düşüncelerinden haberdar değildim..o zaman da mesela evlenme teklifi ettiğinde fazla tepki vermemişim diye bundan dolayı soğuduğunu söylemişti bana..sonra devam kararı aldık ve 1 ay sonra bana 2. kere evlenme teklifi etti.. 3-4 ay sonra da nişanlandık zaten 2 ay nişanlı kalabildik..tabii ki zayıf karakterli birini istemem haklısın, ama ona o kadar alıştım ki birden bire sanırım fazla da arkadaşım olmadığı için boşluğa düştüm..günde 3 kere telefonla konuşurduk vs.. şimdi arayan soran yok ..özlüyorum..gelinliğim alınmıştı..şok yaşıyorum..şu anda nasıl atlatacağımı bilemiyorum..Konu sahibesi adamın kişiliği hakkındaki analiziniz çok doğru
Belli ki akıllı bir insansınız
Nişanlınızın karakteri gelişememiş bence, bu da adam erkek aile babası olur dağ gibi arkamda durur diyeceğiniz tarzda biri değil. Daha çok çocuk gibi annesi ne derse o
Ben zayıf karakterli birini sevemezdim , karakter çok önemli. Aileyle olan sorunlardan önce adamın karakteri sizi hiç rahatsız etmedi mi?
nişanlımda pasif-agresif kişilik bozukluğu var malesef..geçmişte bu sebeple işini ve okulunu bırakmış..Şimdi de aynısını bana yapıyor..sevip sevmediğinden ben de emin olamıyorum ama kişilik bozukluğundan da yapıyor olabilir belki de..Nisanlin seni sevmiyormus bence. Sevse kopru olamiyorum aranizda diyip ayrilarak kolaya kacmazdi, ve ne de ailesi seni sevmis. Belki de hakkinda hayirli olan budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?