• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan atma

Pisman oldum ayrilalim dedigim icin. Cok yazdim. Ama tek cevap atmadi. En zoruda bu kadar kisa surede terk edilmek oldu. Ailesinin yanina gittiginin ertesi gunu bozuldu nisan. 34 yasindayim. Tekrar birini sevmek guvenmek cok zor. Kendimi kahrediyorum. Daha once terketmistim. 1 yil pesimde kostu. Tekrar sans verdim. O kadar pismanim ki. Seven erkek birakmazdi .evet.
bence pişman olma çünkü anlattığına göre zaten alınması gereken bir kararmış ama o senin kadar cesur olamamış..bir daha da yazma bence kendini geri çek..

aynı kaderi paylaşıyoruz, yaşımız da aynı..çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum..Allah sabır versin, hayırlısı olsun senin için de..biraz dişini sıkmalısın bence ben şu an kendimi daha iyi hissediyorum ama ilk hafta pasifloralar olmadan uyuyamıyordum sürekli düşünmekten..şimdi toparladım..
Ceken anlar. O kadar guveniyordum ki. Beni boyle yari yolda bırakacağı aklima gelmezdi. Ki ben supheci biriyim. Kolay kolay guven duygusu olusmaz bende. Beni kaprisli sinirli asabi görüyordu. Kizdigim zaman cogunlukla alttan alan taraf o olurdu. Demek ki bu kadar sabredebildi. Ama huyumu biliyordu. 4 yildir beni taniyordu. Madem oyle. 2 hafta kala neden oldu diye kendimi kahrettim. 13 gun oldu. Psikologa gittim. Ilac kullaniyorum. 1 haftadir. Biraz daha iyiyim. Elbette daha iyi olacagiz. Allah kadir kiymet bilenleri cikarsin karsimiza

Back
X