Nişan atma

Nişan atanları bilmemde
Burada sürüyle mutsuz evli kadınlar
Şiddet görenler
Boşanmaya çalışıp başaramayanlar
BOşanmış ailelerden kalma mutsuz sorunlu çocuklar
Bolca mevcut
Sizin durumunuza bdv de "zararın neresinden dönsen kardır" denir

Nişan atmadım ama birkaç kişiden iyi ki ayrılmışım diyorum.
Hele bir tanesi var ya... Her yere geç kalır, hiçbir şeyi zamanında yapamaz. Uyuyakalır, erteler, unutur. Yani görüp görebileceğiniz en sümsük, savruk herifti. Bu haline bakmaz, bir de beni aşağı çekerdi. Bana bik bik öterdi, ama kendinden daha kaliteli adamların karşısında solucan gibi küçülürdü. Sevgililer gününde ayrılmıştık, boynuzlamıştı. İlk zamanlar üzülmüştüm. Ama şimdi aptal mıydım acaba diyorum. Kimin başına bela olduysa artık... Eminim bir arpa boyu yol alamamıştır, ne kariyerinde ne özel hayatında. Ondan bir halt olmaz çünkü. Bazı insanlar böyledir, bir halt olmazlar.

Nişan atan ve boşanan akrabalarım oldu. Hepsi de kararlarından çok memnunlar. Olmayanı oldurmaya çalışmak, olmayanın arkasından yas tutmak bir yere kadar. İnsan zamanla anlıyor neden olmadığını/olmayacağını.

Her şey yolunda gitseydi zaten o nişanı atmazdınız/atılmazdı demek ki büyük sorunlar var ve evlenseniz daha kötü şeyler olacak.

Nişan atmadım ama birkaç kişiden iyi ki ayrılmışım diyorum.
Hele bir tanesi var ya... Her yere geç kalır, hiçbir şeyi zamanında yapamaz. Uyuyakalır, erteler, unutur. Yani görüp görebileceğiniz en sümsük, savruk herifti. Bu haline bakmaz, bir de beni aşağı çekerdi. Bana bik bik öterdi, ama kendinden daha kaliteli adamların karşısında solucan gibi küçülürdü. Sevgililer gününde ayrılmıştık, boynuzlamıştı. İlk zamanlar üzülmüştüm. Ama şimdi aptal mıydım acaba diyorum. Kimin başına bela olduysa artık... Eminim bir arpa boyu yol alamamıştır, ne kariyerinde ne özel hayatında. Ondan bir halt olmaz çünkü. Bazı insanlar böyledir, bir halt olmazlar.
Güçsüz , beceriksiz erkeklere ben de katlanamıyorum Allah kurtarmış sizi

Nişan atan ve boşanan akrabalarım oldu. Hepsi de kararlarından çok memnunlar. Olmayanı oldurmaya çalışmak, olmayanın arkasından yas tutmak bir yere kadar. İnsan zamanla anlıyor neden olmadığını/olmayacağını.

Her şey yolunda gitseydi zaten o nişanı atmazdınız/atılmazdı demek ki büyük sorunlar var ve evlenseniz daha kötü şeyler olacak.
Sorun netim diyen bir erkeğin bir türlü net davranmaması ve ayrılınca pişman olup yalvarması

Sorun netim diyen bir erkeğin bir türlü net davranmaması ve ayrılınca pişman olup yalvarması

Tam ailesine ezdirecek, evlenince ya anne ya arkadaş dibinden ayrılmayacak erkek tipi. Bir anda çok sever, bir anda bir bakmışsın soğumuş. Böyle insanlarla evlilik olmaz, hep siz verici olursunuz bir bakmışsınız her şeyin yükü altında ezilmişsiniz.

Tam ailesine ezdirecek, evlenince ya anne ya arkadaş dibinden ayrılmayacak erkek tipi. Bir anda çok sever, bir anda bir bakmışsın soğumuş. Böyle insanlarla evlilik olmaz, hep siz verici olursunuz bir bakmışsınız her şeyin yükü altında ezilmişsiniz.
Ailesine ezdireceğine dair ne sinyaller verdi özel değilse söyler misiniz ?

Nişan atma noktasına geldiyseniz emin olun evlenince de boşanma aşamasına geleceksiniz ki boşanmak çok daha psikoloji zorlayıcı bir süreç. Ben nişan atmadım ama tuhaf davranışlar gösterdiği için sevgilimden ayrıldım ve hayatımdaki en iyi kararmış. Sonradan çok yalvarmak erkeklerin çoğunda var ama samimi değiller

Ailesine ezdireceğine dair ne sinyaller verdi özel değilse söyler misiniz ?

Kendinden emin değil dediniz, bir anda pişman oluyor dediniz, bir erkeğin kendine güveni yoksa 1.ailesi ve 2.ailesi arasında sağlam bir bağ kuramaz, en ufak bir sorunda anneci tavırlar takınır. Ha illa ki böyle olacak diye bir kural yok ama genel durum bu.

Önceki konunda herkes ayrılmakla iyi yaptığını söylemişti zaten. Yalvardığı için barışmayı mı düşünüyorsun?

Nişan atınca sonrasında neden mutlu olamayasınız?
Sanki 3 çocukla zor şartlar altında boşanmış gibi.
Gözünüzde bu kadar büyütmeyin nişanlanıp ayrılmayı.
Ayrılmakla gayet doğru bir karar vermiştiniz, ya mutlu olamazsam diye barışmaya bahane bulmaya çalışmayın kendinize.

Hayır sadcee umut olduğunu nişanlanıp ayrılınca mutlu hikayeler olabileceğini okumak istiyorum
Kusura bakma da 2 çocukla ortada kalmış gibi davranıyorsun. Yıllar önce ben de nişanlımdan ayrıldım, şu an gayet mutlu bir evliliğim var. Hayatın ona mı bağlı? Neden mutlu olamayacaksın

Nişan atınca sonrasında neden mutlu olamayasınız?
Sanki 3 çocukla zor şartlar altında boşanmış gibi.
Gözünüzde bu kadar büyütmeyin nişanlanıp ayrılmayı.
Ayrılmakla gayet doğru bir karar vermiştiniz, ya mutlu olamazsam diye barışmaya bahane bulmaya çalışmayın kendinize.
Evet orası öyle hala doğru bir karar olduğunu düşünüyorum benim amacım güzel hikayeler duymak umut doluyor insan öyle etraf karaktersiz erkek dolu maalesef

Back
X