Karşı taraf ne aldıysa gonderiyorsunn altın bohça falan... Ablaniz da nisanlisina versin. Başkalarını araya sokmayın...
Tabi cirkinlesecek bir tipse ablaniz yalnız muhatap olmasın... Adresi yok mu direk adresine gonderin.. Hiç muhatap olayın.O zaman hafta sonu bulusup direk esyalari takilari goturup versin acikcasi damadin israr edip disarda rezillik cikarmasindanda korkuyor o yuzden araci olan bayanla gondermeyi dusundu
Altınları bohçayı filan verirken sahitler olsun yanınızda verdiğinize dair.
Söylemeden edemedim.
Olsun nisan atma olunca çirkeflik ararlarsa malzeme vermeyin hiç.Mahkemeye verme ihtimaline karsi dediniz sanirim zaten iki bilezik takildi baskada birsey takilmadi ama genede haklisiniz
Canım telefonda soylesın benım nısanlım oyle yaptı ondan sonrada ne aradı ne sordu esyalarda oyle beklıyor saka gibi .
Ya aslında ablanız sevdıyse ve guvenıyorsa sakin bir yerde yüz yüze soylemek daha mantıklı yani en azından ben böyle isterdim benim eski nisanlımdan esyaları aracı kadınla da gonderebılırsınız sizin onda bohcanız yok mu ?Acikcasi bende telefonda soyle esyalarida araci olan bayanla yollariz dedim cunku yuz yuze gorusunce israr edip rezillik cikarmasini istemiyorum
Ya aslında ablanız sevdıyse ve guvenıyorsa sakin bir yerde yüz yüze soylemek daha mantıklı yani en azından ben böyle isterdim benim eski nisanlımdan esyaları aracı kadınla da gonderebılırsınız sizin onda bohcanız yok mu ?
Hımmm bende mesela bohcada var hanı arayıp bırsey demedıler annesıgıl hıcbırsey demedı bohcayı gondermedım aılem en azından bir kez aranmayı beklıyor yada bırı gelsın alsın bızımkını de getırsın dıye beklıyor sizin bohca yoksa daha kolay takıları gonderın ama mutlaka sahit eşliğinde gönderinbu arada ablanız nıye nısan atıyor ?Yok bohca falan yapmadilar aile arasinda bir nisan oldu bohca yapilmaz dediler yapilmadi ..biz takilan takilari ve ablama alinan hediyeleri gondericez... bide kurbanda yollanan kurbanin parasinida gondermeyi dusunuyoruz
Hımmm bende mesela bohcada var hanı arayıp bırsey demedıler annesıgıl hıcbırsey demedı bohcayı gondermedım aılem en azından bir kez aranmayı beklıyor yada bırı gelsın alsın bızımkını de getırsın dıye beklıyor sizin bohca yoksa daha kolay takıları gonderın ama mutlaka sahit eşliğinde gönderinbu arada ablanız nıye nısan atıyor ?
Anladım canım ablan cok haklıymıs ve bu süreçte bunu göze alabilmesi cok cesurca hayırlısı olur onun ıcın inşallahUcuncu kisilerin etkisinde kalmasi ve biraz da saf biri basta anlamadimi diyeceksiniz ... Anladi tabi ama hosgorulu yaklasti ama 30 yasini gecmis insanida degistiremezsin artik boyle gelmis boyle gider ... Bide her nekadar ablam kabul etmesede isinamadi cocuga goture bildigi yere goturdu ama artik idare edemicem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?