zathara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 2.769 7.047 358 İzmir 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #21 bella-donna .!.: Ben eski nişanlıma mesaj atmıştım sonra annesi aradı ona söyledim gelin eşyalarınızı alın diye. Sonra onlar aracı koydular benimle muhattap olmamak icin, benimde cok umrumdaydı zaten ama nişanlıya Veya ailesine söylemek daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Ozaman ilk is nisanlisina mesaj atip yada arayip bitirdini soylesin esyalarida bir sekilde gonderir
bella-donna .!.: Ben eski nişanlıma mesaj atmıştım sonra annesi aradı ona söyledim gelin eşyalarınızı alın diye. Sonra onlar aracı koydular benimle muhattap olmamak icin, benimde cok umrumdaydı zaten ama nişanlıya Veya ailesine söylemek daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Ozaman ilk is nisanlisina mesaj atip yada arayip bitirdini soylesin esyalarida bir sekilde gonderir
zathara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 2.769 7.047 358 İzmir 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #22 amphitrite .!.: Anladım canım ablan cok haklıymıs ve bu süreçte bunu göze alabilmesi cok cesurca hayırlısı olur onun ıcın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin cok tesekkurler
amphitrite .!.: Anladım canım ablan cok haklıymıs ve bu süreçte bunu göze alabilmesi cok cesurca hayırlısı olur onun ıcın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin cok tesekkurler
bella-donna Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 2.785 3.607 208 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #23 zathara .!.: Ozaman ilk is nisanlisina mesaj atip yada arayip bitirdini soylesin esyalarida bir sekilde gonderir Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Dışarıda bende denedim yüzügü attım ama baktım rezillik çıkacak geri taktım. Mesaj temiz iş
zathara .!.: Ozaman ilk is nisanlisina mesaj atip yada arayip bitirdini soylesin esyalarida bir sekilde gonderir Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Dışarıda bende denedim yüzügü attım ama baktım rezillik çıkacak geri taktım. Mesaj temiz iş
zathara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 2.769 7.047 358 İzmir 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #24 bella-donna .!.: Aynen öyle. Dışarıda bende denedim yüzügü attım ama baktım rezillik çıkacak geri taktım. Mesaj temiz iş Genişletmek için tıkla... Boyle olaylar konular beni bile evlilikten soguttu ... insanlar cesit cesit ugrasmak cok zor
bella-donna .!.: Aynen öyle. Dışarıda bende denedim yüzügü attım ama baktım rezillik çıkacak geri taktım. Mesaj temiz iş Genişletmek için tıkla... Boyle olaylar konular beni bile evlilikten soguttu ... insanlar cesit cesit ugrasmak cok zor
bella-donna Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 2.785 3.607 208 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #25 zathara .!.: Boyle olaylar konular beni bile evlilikten soguttu ... insanlar cesit cesit ugrasmak cok zor Genişletmek için tıkla... Valla öyle tatlım, insanın dıştan bakınca içi çürük oldugu anlaşılmıyor malesef, oskarlık oyuncular var içimizde keşfedilmeyi bekleyen
zathara .!.: Boyle olaylar konular beni bile evlilikten soguttu ... insanlar cesit cesit ugrasmak cok zor Genişletmek için tıkla... Valla öyle tatlım, insanın dıştan bakınca içi çürük oldugu anlaşılmıyor malesef, oskarlık oyuncular var içimizde keşfedilmeyi bekleyen
zathara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 2.769 7.047 358 İzmir 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #26 bella-donna .!.: Valla öyle tatlım, insanın dıştan bakınca içi çürük oldugu anlaşılmıyor malesef, oskarlık oyuncular var içimizde keşfedilmeyi bekleyen Genişletmek için tıkla... Insan 30 senelik esinin bilmedigi huylarini ogreniyor taniyor ... ne deyim Allah iyi insanlarla karsilastirsin
bella-donna .!.: Valla öyle tatlım, insanın dıştan bakınca içi çürük oldugu anlaşılmıyor malesef, oskarlık oyuncular var içimizde keşfedilmeyi bekleyen Genişletmek için tıkla... Insan 30 senelik esinin bilmedigi huylarini ogreniyor taniyor ... ne deyim Allah iyi insanlarla karsilastirsin
bella-donna Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 2.785 3.607 208 14 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zathara #27 zathara .!.: Insan 30 senelik esinin bilmedigi huylarini ogreniyor taniyor ... ne deyim Allah iyi insanlarla karsilastirsin Genişletmek için tıkla... Amin tatlım
zathara .!.: Insan 30 senelik esinin bilmedigi huylarini ogreniyor taniyor ... ne deyim Allah iyi insanlarla karsilastirsin Genişletmek için tıkla... Amin tatlım