Nişan atmak üzereyim nolur yardım...

Bütün erkekler kaBa değildir.. eğer annen oturmasını kalkmasını Bilmiyor, çok kaBa dediyse öyledir.. Ben çok önem veririm sevdiğim insanların görüşlerine, sonuçta onlar dişardan daha iyi gözlemler.. mesela Benim sevgilim inceliğiyle kiBarliğiyla annemden tam not almıştır.. Annem çok Beğendim kızım, şu şu ayrıntılara dikkat ettim de seni hiç üzmez, incitmez dedi, sevgilime olan Bakışım daha farklı oldu.. onu mümkün olduğunca Bütün sevdiklerimle aynı ortama soktum.. aBimle de tanıştırdım, mezheBinde dolayı Başta karşı çıkan aBim tanıştıktan sonra geçerli not verdi.. içim rahat etti kızım dedi.. kuzenlerim, dostlarım hatta anneannem Bile çok sevdiler özellikle kiBarliğini.. Benim için sevdiklerimin düşünceleri çooook önemlidir.. hele de ailemin.. mesela aBlam ya da annem şu huyunu sevmedik Beğenmedik deselerdi oturur Bi daha gözden geçirirdim Bu ilişkiyi.. o yüzden sende tartıya koy iyice düşün..

Annen dediyse doğrudur anneler sezer herşeyi bütün erkekler öyle değildir sen öyle buluşsun bence yol yakınken dön derim ben

bırak elinden tutmamayı, seni kucağına alıp indirse bile bitir derdim.. annelerin 6. hatta 7.-8. hisleri vardır.. ve evlilik konularında ne deseler cuk diye çıkar.. içine sinmediğine göre vardır bir bildiği.. :delphin:

arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum ve hemen ardından da girmediğim ve cevap yazamadığım için çok özür diliyorum,yakın arkadaşımın düğünündeydim şehir dışındaydım malesef nete hiç giremedim bütün gün.yazdıklarınızın hepsi benim için çok önemli annem gibi sonuçta sizler de dışardan gözlersiniz benim için.
şöyle söyleyim bu sadece topuklu ayakkabı meselesi, değil o sadece bir örnekti,annem benimle konuşurken o konuyu söylemedi bile zaten o tamamen benim farketmem ve bozulmamdı.mesela başka bir örnek ben o geldiği zaman değişik güzel yemekler yapmaya çalışıyorum,en azından bu zamana kadar öyle yaptım oysa sadece yiyip kalkıyo onun için o yemeği kim yapmış, niye yapmış önemi bile yok,bu sefer hiç bişey yapmak istemedi canım.annem de diyoki burda bütün gün oturuyo bi kere mutfağa gelip napıyosunuz demiyo bile yani annem de kalkıp bulaşıkları yıkasın sofrayı toplasın diye beklemiyo sadece biraz daha ilgili samimi olsun,ben kaç yaşındayım gidip ayağına servis yapıyorum ya da oturuyo sen yapıyosun diyo,çayı bitince kalkıp koymak yok,bekliyo diyo.yada anne baba çay dökeyim demek yok anca servis bekliyo diyo.
anlatbiliyomuyum kızlar.bi de ben şöyle bişeye dikkat ettim bu sefer benim nişanlım 99 kilo biraz kilolu ama ben onun dış görünüşüne hiç bi zaman takılmadım.öyle olsa baştan başlamazdım zaten.annem takılıyo mesela bu kdar kilo almayın dikkat edin falan diye,ben zaten hep söylüyorum,annem de şimdiden böyleseyse valla evlenince dahda alırsın napıcaksın bak dikkat et falan dedi,ama tabiki şaka vari yumuşak bi sesle,bişeyler götürüyorum löp löp yiyio,gelen misafirle tatlı yedi yaaa,bakıyorum öyle insan en azından tutar biraz utanır yani yaa bilmiyorum kızlar böyle bişey de farkettim ben bu sefer.

Bence topuklu ayakkabı ile elin den tutmadı diye nişan atılmaz ki burdaki çoğu bayanın başına gelmiştir sevgilisi ile yada eşi ile kavga edince yol ortasında,yada kafede masada bırakılmıştır,yada sevgilisi önden gider vs vs sana belki giyme dedi nişanlın sen ısrarla giydin,konunun sonunu basına bilmeden bu kadarcık şeyle nişanlını terket diyemem,ki sende çok seviyor olmasan uzaktan uzaga ilişkini bu kadar sürdürmezdin annende baştan beri mi razı değildi,razı olmasa vermezdi zaten,bu bayramda annen olumsuz gördü,kurban bayramında olumlu görür belki,ilişkiyi yaşayan sensin...Elle tutulur sebepler varsa bilemem bayanssulusmile

valla bana da öle geldi.
belki ailen de soğuk davrandı çocuğa o da çekti kendini bilemiyoruz
erkeğin kadınının gözünün içine bakması lazım elbette hele de nişanlıyken ama ardını önünü bilemiyoruz ki konunun bu ufak ayrıntının,öyle davranmasının nedenini bilemiyoruz adamın kişiliği de olabilir ya da o da sizin tavırlarınıza tepki olsun diye öyle davranıyor olabilir.
yani bana nişan atmak için çok geçerli bir sebep gibi gelmedi,ama tabii hayat sizin hayatınız ayrıntıyı siz biliyosunuz biz değil.
inşallah her ikiniz için de doğru karar neyse o kararı verirsiniz.

Ya çok rahat bir insan ya vurdumduymaz bir tip.İnsan ne kadarda tanıdık olsa işin ucunda nişan gibi farklı bir durum varken az daha geri planda duran nazik görünümlü olması lazım.En azından evlilik öncesi göz boyama metodunu bir çok kişi yaparken.Bence de siz bu insanla bir evlilik yapsanız kabulleneceğinize eminseniz devam edin yoksa bu tip bir erkek çekilmez.

arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum ve hemen ardından da girmediğim ve cevap yazamadığım için çok özür diliyorum,yakın arkadaşımın düğünündeydim şehir dışındaydım malesef nete hiç giremedim bütün gün.yazdıklarınızın hepsi benim için çok önemli annem gibi sonuçta sizler de dışardan gözlersiniz benim için.
şöyle söyleyim bu sadece topuklu ayakkabı meselesi, değil o sadece bir örnekti,annem benimle konuşurken o konuyu söylemedi bile zaten o tamamen benim farketmem ve bozulmamdı.mesela başka bir örnek ben o geldiği zaman değişik güzel yemekler yapmaya çalışıyorum,en azından bu zamana kadar öyle yaptım oysa sadece yiyip kalkıyo onun için o yemeği kim yapmış, niye yapmış önemi bile yok,bu sefer hiç bişey yapmak istemedi canım.annem de diyoki burda bütün gün oturuyo bi kere mutfağa gelip napıyosunuz demiyo bile yani annem de kalkıp bulaşıkları yıkasın sofrayı toplasın diye beklemiyo sadece biraz daha ilgili samimi olsun,ben kaç yaşındayım gidip ayağına servis yapıyorum ya da oturuyo sen yapıyosun diyo,çayı bitince kalkıp koymak yok,bekliyo diyo.yada anne baba çay dökeyim demek yok anca servis bekliyo diyo.
anlatbiliyomuyum kızlar.bi de ben şöyle bişeye dikkat ettim bu sefer benim nişanlım 99 kilo biraz kilolu ama ben onun dış görünüşüne hiç bi zaman takılmadım.öyle olsa baştan başlamazdım zaten.annem takılıyo mesela bu kdar kilo almayın dikkat edin falan diye,ben zaten hep söylüyorum,annem de şimdiden böyleseyse valla evlenince dahda alırsın napıcaksın bak dikkat et falan dedi,ama tabiki şaka vari yumuşak bi sesle,bişeyler götürüyorum löp löp yiyio,gelen misafirle tatlı yedi yaaa,bakıyorum öyle insan en azından tutar biraz utanır yani yaa bilmiyorum kızlar böyle bişey de farkettim ben bu sefer.

sırf merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.nişanlın nereli

erkeğin kaba olmasını ben de kaldıramıyorum. ilk baktığım özelliklerden biri bu. oturmasını kalkmasını kadına değer vermesini bilmeli. kibarlıktan kırılsın demiyorum ama yanımda da bir hanzoyla hayat geçiremem büyük konuşmiyim.

sana hissettirdiği duygu yoğun olarak sevgi mi yoksa değersizlik mi? bu sorunun cevabına göre davranmalısın bence.

nişanlım kırşehirli

anlattıklarından kendini yetiştirememiş bir insan olduğu sonucuna vardım.hiç genç gibi değil.sanki yüz sene öncesinde kalmış kafası.kadın getirir erkek yer tarzı yaşıyor.bunlar evlenmeden farkettiklerin birde evlenince düşün.dahada ağırına gidecek.üstelik hayatında seni yönlendiren bir annende olmayacak artık.eşin ve sen ikiniz kalacaksınız.ve ne yazıkki ikileme düşeceksin.bunun için boşanılırmı şunun için ev terkedilirmi diye kendini telkin etmeye çalışarak ve eşinin kabalıkları arasında iyi bir yön bulmaya çalışarak geçireceksin hayatını.

en son konuşmamızda daha doğrusu tartışmamızda bana evde oturmaktan başka ne işe yarıyosun dedi,ben şuan iş arıyorum kpss sınavına girdim sonuçlanması zaman alıcak,sen şimdiye spk lisansını alabilirdin falan dedi,yni sürekli eleştiriyo beni bugün 4. gün oluyo aramadı,ben zaten aramam bu lafın arkasına,daha öncede bu tarz şeyler duydum, söz vermişti birdaha böyle yapmıycağına .ne biliyim hep uzaklıktan falan dedim yanyaneyken böyle çok kavga etmiyoruz çünkü,ama belkide dediğiniz gibi bir ömür birlikte olunca uzağı yakını kalmıycak.

ben onun için bütün ailemi karşıma aldım onun kötü biri olmadığını göstermeye çalıştım,kötü biri mi derseniz değil.ama herkes bişeyler görmüş ki yakıştıramadı beni ona,ben hep onu savundum herşey dış görünüş değil dedim.çok güvenmiştim . bana karşı ilk zamanlar çok daha ilgiliydi.yada ben öyle hissediyordum bilmiyorum.zamanl bişeyler farkettiysem de artık nişanlıyız diye görmezden geldim üzerini kapattım,belkide okadar güvendim ki görmek istemedim...çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum,bitse sanki evlenip boşanmış gibi hissedicem kendimi.

ben onun için bütün ailemi karşıma aldım onun kötü biri olmadığını göstermeye çalıştım,kötü biri mi derseniz değil.ama herkes bişeyler görmüş ki yakıştıramadı beni ona,ben hep onu savundum herşey dış görünüş değil dedim.çok güvenmiştim . bana karşı ilk zamanlar çok daha ilgiliydi.yada ben öyle hissediyordum bilmiyorum.zamanl bişeyler farkettiysem de artık nişanlıyız diye görmezden geldim üzerini kapattım,belkide okadar güvendim ki görmek istemedim...çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum,bitse sanki evlenip boşanmış gibi hissedicem kendimi.

hayat senin.bu tip durumlarda kararı tek verecek olan sensin.eğer ben bu adamı her yönüyle çekerim diyosan evlen.ama daha şimdiden kafan karışmış bile.birde evlilikte ten uyumu çok önemli aynı kabalıkları özel hayatınızdada görürsen bilemiyorum nekadar affedici olabilirsin.beni 4 gündür aramıyor diyorsun.üstelik birde senin kafandaki soru işaretlerine eklenecek birde onun bu 4 gün verdiği ara var.onun duyguları net mi acaba.birde bu var

yazmadan edemedim....şimdi nasılsa ilerde daha kötü olur evlenipde kocam eskiden daha kabaydı ,ilgisizdi diyeni görmedim,düzelir diye bakma mantıklı olmak lazım birazda..hakkında hayırlısı olsun yinede..

Ailemiz bizim farketmediğimiz şeyleri farkediyor bu yüzden fikirleri yorumları önemli bencede :içelim:

topuklu ayakkabı meselesi bana çok saçma geldi.Yürüyemiyceksen giymeyeceksin.Giyiyorsanda kimseden yardım beklemeyeceksin.

bu yorum boş bi anınıza geldi diye düşünmek istiyorum....:bbo:

işte benimde merak ettiğim buydu..yani başka bi sürü detaylar bişeyler olması gerek bu noktaya gelmek için diyordum ki yanılmamışım...

nişanlın bence annenin dediği gibi kaba biri....kibarlık,naziklik sadece bayanlara has bişey değildir...cinsiyeti erkek olmak odun gibi olmak,kaba saba olmak,düşüncesiz olmak demek değildir....heleki nişanlısına,eşine daha doğrusu bayanlara karşı böyle olan biri her zaman her konuda herkese karşı böyledir....

evlendiğin zaman eşinin düşünceli,nazik olması gereken o kadar çok konu ve ortam olacakki....

bu insan daha nişanlıyken böyleyse evlenince nasıl olur bilemiyorum...

hani şimdi kibar nazik davranıp evlendikten sonra farklı davransa ,e kendini saklamış o yüzden anlayamadım dersin ama bu şimdiden ipucu veriyor..aslında bu senin için bi avantaj,kendini gizlememesi....

en son konuşmamızda daha doğrusu tartışmamızda bana evde oturmaktan başka ne işe yarıyosun dedi,ben şuan iş arıyorum kpss sınavına girdim sonuçlanması zaman alıcak,sen şimdiye spk lisansını alabilirdin falan dedi,yni sürekli eleştiriyo beni bugün 4. gün oluyo aramadı,ben zaten aramam bu lafın arkasına,daha öncede bu tarz şeyler duydum, söz vermişti birdaha böyle yapmıycağına .ne biliyim hep uzaklıktan falan dedim yanyaneyken böyle çok kavga etmiyoruz çünkü,ama belkide dediğiniz gibi bir ömür birlikte olunca uzağı yakını kalmıycak.

şu lafı söyleyen biriyle 1 dakikamı bile daha harcamam şahsen.....!!

hakkında hayırlısı olsun canım,iyi düşünn

valla hiç takma kafana gerçek yüzü nü daha çok göstermiş...

az önce bitirdiğimi söyledim ama inanmak istemedi...hakaretlerine yenilerini ekledi...çok yazık

inş hakkında hayırlısı böyledir. ayrılık sebebi olarak ne dedin? terkedilmenin sinyalini alınca sinirlenmiştir haliyle..

annenin de haberi varmı kararından?

Back
X