Nişan atmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil mesaj yazmak eşek gibi taziyeye geleceklerdi. Çok sinirlendim. Hadsizler.
Aşk karşılıklı güzel, hadi aşkı geçtim görgü bilmeyen insanlarla muhatab dahi olmamalısın.
Evet işte haketmeyene fazla değer gösterince böyle oluyo. Zaten kendi ailesi okumuş ve maddi açıdan bi tık daha iyi diye ki işin içine girilince anladığım aynı seviyedeyiz kendilerini üst sınıf görüyolardı.

Dunya kendisi ve bacilarının etrafında dönüyor.. Bencillik had safhada.. Ilerde de ailesi özellikle kardeşleri ön planda olacak gibi görünüyor.

Dunya kendisi ve bacilarının etrafında dönüyor.. Bencillik had safhada.. Ilerde de ailesi özellikle kardeşleri ön planda olacak gibi görünüyor.
İşte herkesin ailesi kendine önemli bunu anlamıyor malesef. Ben iş kurmak istiyorum ditodum kardeşimle ortak ol diyodu olucaksam abimle ortak olurum bi tanecik kardeşi var siz kimsinix ya

Böyle bir adama sevgi de duyulmaz ki. Sizi mutlu edecek ne yaptı? İlk sırada hele de bu dönemde siz olmalısınız.
Evlenince düzelmeyecek daha fena olacak. Yol yakınken mutsuz olacağın bir evlilik yapma. Milleti de düşünme onlar hep konuşur.

Tek taraflı düşüncelilikle bu evlilik yürümez. İleride daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.
Nişan tanıma evresidir elaleme rezil alacağım düşüncesiyle hayatınızı neden karartasınız ki? Dua edin ki bu süreçte tanıma fırsatınız olmuş.
Zararın neredinden dönerseniz kârdır, böyle düşünün.

Muhafazakarlıkla alakası yok. Amcamın eşi çarşaflı bir kadın babamla amcamla oturur. Amcam da annemle oturur. Yengemin tüm kız kardeşleri çarşaflı hatta amcam onlarla da selamlaşır iki kelam eder oturur sonra ayrı odaya geçerler. Biz de öyle değildir ama karşılıklı saygıyla ilerlediler her zaman ve yengemi ve ailesini çok severiz. Yasımıza 200 kişiden fazla insan gelmişti yengemin ailesinden. Yani bunlar görgüsüz ve bencil. İnsan değiller kusura bakmayın.

Bacılarıyla hayatında mutluluklar dileyip kenara çekilin. Acı ama gerçek ileride evlenseniz çocuklarınız olsa ve aynı zamanda yeğenleri olsa onlara kendi çocuklarından daha çok kıymet verecek belli ki. Kendinize bunları kaldırabilir miyim diye sorun başka söze gerek yok. Siz çok değerli ve kıymetlisiniz onun sevgi kırıntısına ihtiyacınız yok.

Evet haklısınız sorun yoksa da sprun oluşturuyı millet konuşcam diye

Ya zaten 1 tane yeğeni vardı ben kendi bebeklik fotoğrafını istediğimde bile bana diyodu ki onu şimdi bulamam buna bak diye yeğenini atıyodu ya ben napiyim senin yeğenini banane. Ben konu açmaya çalışıyodum bana lafın ortasında yeğeninin videosunu atıyodu. Bi şey konuşuyoruz ya diyince bi daha atmicam tamam ortam şenlensin diye atmıştım bilme ne saçma sapan şeyler söylüyodu

Vefat var omurga kırığı var arayıp sormuyor bide trip mi atıyor?! Off çok fena bir tablo ayrıl lütfen

Anneannemin 7 si okundu o kadar bekledim ki gelsinler diye ona bile gelmediler ya

Vefat var omurga kırığı var arayıp sormuyor bide trip mi atıyor?! Off çok fena bir tablo ayrıl lütfen
Evet attığı mesaja cevap vermedim diye 2 gündür de yazmıyor istersen engelle görüşürürüz veya görüşmeyiz artık dedi numarasını sildim bi de foto moto gidince engelledim mi diye de kontrol etmiş. Onun da kız kardeşleri var duamı rabbim biliyo

Hiç görmediği yeğeni için bunu yapan ileride anne babası söz konusu olunca ne yapar zatem düşünmek istemiyorum

hâlâ ne yapacağım diye düşünmen çok korkunç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…