Nişan atmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bu durumda 3 ihtimal var.Sen nişanı attığını yüzyüze mi söylemek istersin?Yoksa mesajla mı söylemek istersin? yokkksaaa aileler mi halletsin? 4.ve başka bir seçenek olmamalı senin için.
Ona karar veremedim ama bi yandan annesi de oğlunun ne olduğunu öğrensin isterim annesi kötü biri değildi yalan yok kadın zaten annemle iletişime de geçer ama bilmşyorum işte

Nişanlısınızı sevdiğinizi söylemişsiniz merak ettim neden seviyorsunuz?ben sevilecek bir yanını göremedim de anlattıklarınızdan
İlk önce ben de böyle düşündüm de sonra kendi kendime dedim ki her kör satıcının bir kör alıcısı vardir o yüzden fazla elleşmedim, başkasına bela olacağına ama ben onu seviiyiirum diyene bela olsun amann

Yarısına kadar okuyabildim çünkü daraldim. Bunca zaman dayanabildiyseniz helal olsun diyorum.

İstemem kimse evlenip mutsuz olsun.Ben iyi niyetle sordum merak ettim neden sevdiğini.Çünkü bazen sevgi zannettiğimiz şey bize yaralarımızı gösterir.İnsan hatalı bir seçimden dönünce neye layık olduğunu anlayıp doğru seçime yönlenebiliyor.Belki de ailesinden alışkın olduğu şeyleri yaşadı ve idare edebildi.Sağlıklı sevebilen bir insan kendisini bu kadar değersizleştirmez.Umarım bir şeyleri sorgulamaya başlamışken doğru yolu bulur.

Ama arayıp gel dese gideceksiniz. Çok garip ciddrn

Ne olacaktı böyle sürpriz olmayacaktı. Bacısı da senle tartışırsa ayılıp bayılıp altına işeyip üstüne kusmasa iyi. Bacısına ne diye üzüldünüz ya. Cidden sorunlu bunlar. Neyse sinirlenmicim. At şu nişanı ailecek bayılsınlar çok bekleme bence yas zamanı yaptıkları terbiyesizlikleri soğutmayın. Gerçi ani karar verip geri de dönme. Öyle iyice arşa çıkar bir yerleri.

Yok yaa bazilari toksik seviyor toksik besleniyor, doğru yolu bulacagini sanmam

Evet söyledim bana dediği şey şu ben kardeşlerimle konuşmadım bu hafta aynı evde yaşıyolar o çok değer verdiği kardeşleriyle yanı ev içerisinde ama ileitşim kurmuyolar bir hagta boyunca
Ben de onu soruyorum zaten neden konuşmadın bana dirdir etmeyi biliyorsun derdim ben olsam

Ay okuyunca geçmişi hatırladım biz de böyleydik ve ne yapsan yaranamıyorsun ailesine. Elime telefonu alsam babama ayıp oluyor derdi. Telefonu bırakıp otursam annem ve kızlar iş yapıyor sen yardım etmedin derdi. Bizm eve yatılı kalmaya geldiklerinde gece 3 e kader otururlar .ben sabah işe gideceğim. Gidip yatıyorum desem ona ayıp oldu sen istemiyor musun onları derdi. Ay bitmiyor ya.Kesin ayrıl hiç düşünme . Ben şimdi boşanma -aşamasındayım.

BEn kardeşlerin yazmadı diyince anca ksuura bakma bilşyolardı aslında diyebiliyo e git şimdi de siz mesaj attınız mı diye
Aynen geçmişe yönelik hesap sorabilir. Ben anneannemin vefatında basın sağolsun demeyen insanları evime sokmam konuşmam özür dileyene kadar derdim ben

Ona karar veremedim ama bi yandan annesi de oğlunun ne olduğunu öğrensin isterim annesi kötü biri değildi yalan yok kadın zaten annemle iletişime de geçer ama bilmşyorum işte
Anası oğlunun ne olduğunu biliyordur. Anası oğlu bir poşet pislik olsa onu tutar. Hayatı ve insanları bence çok tanımıyorsunuz. Başka bir ilişki için de bekleyin biraz siz de pişin. Tabi ayrılırsanız.

Hala daha kendinde hata arıyorsun.Allah kolaylık versin

ay al bi yerine sok kardeşlerini yengeni tövbe estagfurullah valla bu tipler benim sinirimi zıplatıyor aptal bunlar ya

Milletin ailesi ne kıymetli. Eşim ben hastayken bir şeylerle uğraştığında kendi kardeşime eniştene yardım et ayıp olmasın diyordum. Enayilik desen var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…