Safın önde gideniyim şu dönemde 2 gündür yazmıyo adam bana ben de ona üzülüyorum hala birazcık.Allah da beni bildiği gibi yapsın hem içimden öyle evet diyorum yazıaönlar shem de üzülüyorum hala
Üzülmene gerek yok, aksine soğuman lazim.Allah da beni bildiği gibi yapsın hem içimden öyle evet diyorum yazıaönlar shem de üzülüyorum hala
Ya öyle deme ahhahsÜzülmene gerek yok, aksine soğuman lazim.
Ama dediğim gibi sen bilirsin, herkes mutlu olacak diye bir şey yok, sen de mutsuz ol nolcakki abzva
Nişanlısınızı sevdiğinizi söylemişsiniz merak ettim neden seviyorsunuz?ben sevilecek bir yanını göremedim de anlattıklarınızdan1 buçuk yıldır bir ilişkim var. 1 aydır da nişanlıyım. Nişan öncesi dönemde de takıldığım ancak sineye çektiğim gçrmezden geldiğim şeyler olmuştu. Nişanlım kardeşlerine çok düşkün. Aslında aynı evde birbirlerini hiç görmüyolar bile ama onlar için her şeyi yapar. Kız kardeşleriyle ilk tanıştığımızda ben çok konuşamamıştım utanıp ve bana sonrasında kızlara ayıp oldu neden konuşmadın onlara mesaj at demişti. Başka bi olayda kız kardeşi üniversitemize geziye gelmişti o gün ben sınavım olduğundan yurtta ders çalışmaktaydım okula geçmemiştim sınav akiamdı akşam okula geçtiğimde de kız kardeşi gitmişti. Sınav sonrası nişanlımla buluşucaktık. Ancak ben okula gelip kız kardeşiyle buluşmadığım için benimle buluşmaya gelmedi ben bunu sınav çıkışı öğrendim ve yine bana kardeşime ayıp oldu ona mesaj at dedi. Daha çalışmıyoruz gelirimiz yok ben ileride zengin olursam kardeşlerime iş kurarım onların da zengin olmasını en az benim seviyemde olmasını isterim haberin olsun dedi dedim evde olmayan camiye haramdır haberin olsun iştr ben kendimi ayarlarım ben de zengin olurssm yaparım bilmem ne dedi. Kardeşi okulda hocalarıyla sorun yaşamış hoca bağırınca korkup bayılmış altına yapmış bana anlattı kzıkardeşime geçmiş olsun mesajı at dedi. Nişanda fotoğrafçımız yoktu arkadaşım ve kardeşi çekevekti takı töreninde arkadaşım ikramlardan yiyodu fotoğraflar kız kardeşine kaldı diye benim kız kardeşim fotoğrafçı mı ona ayıp oldu dedi. Yengesi yabancı ilk kez isteme nişanda gördüm yengesine defalarca kez gülümsememe rağmen kafasını her seferinde farklı yöne çevirdi. Ben bundan ona bahsetmedim ama. Nişandan sonra hep yengemle konuştun mu diye sorup durdu yok ortam olmadı dedim. Nişandan 3 hafta sonra yengesinin tezini atıp onlara teşekkür ettiği kısmı atmış beni yengen ilgilendirmiyor bana böyle böyle yaptı kim bana nasılsa ben de öyle davranırım dedim beni cadı gelin ilan etti yengem hamile ve yabancı ondandır diyerek onu savundu. Anneannem vefat etti o sırada onun da yeğeni beklenenden 2 hafta erken doğdu. Anneannemin 7sini okuturken evde 250 kişi vardı ben servis yapıyodrdum telefon yanımda bile değildi bana 4 5 tanr mesaj atmış birtanesi de yeğeninin ameliyat süreciyle ilgiliydi kalbinde sorun varmış stent takılıp ssonra da zamanla ameliyat olucakmış. Ben de müsait değilim servis yapıyorum dedim ve o mesajına cevap veremedim. Mesaja cebap vermediğim içim umursamazmışım bi bebeğin hayatı söz konusuymuş bilmem ne. Ben de acılı dönemiödeyim kayıp yaşadım dedim anlamıyo. Onun kız kardeşleri bana taziye mesajı dahi atmadı. Bu sadece başkaları için bana yaptıkları. Bu süreçte tektaşı değiştirmek istedim diye avm ortasında abeni hüngür hümgür ağlattı. Çiçek çikolatayı nasıl istediğimi söyledim diye ağlattı ona bırakmalıymışım neden karışmışım. Yani napıcam bununla ben onu seviyorum ama bununla hayat gider mi böyle bilemiyorum. Gerçekten çok bunaldım daha tam 1 ay oldu nişanlanalı milletim diline sakız olucam bunun yüzünden. Her seferinde ona beni önceliğin yap diyorum zaten öyle diyo ama asla değil asla değerli hissetmiyorum
Bu özellikleri dşında kafa olarka uyuşan muhabbet edebilen eğlenebilen insanlardıkNişanlısınızı sevdiğinizi söylemişsiniz merak ettim neden seviyorsunuz?ben sevilecek bir yanını göremedim de anlattıklarınızdan
HaklsıınAdam sana açık açık diyor ki, sen benim ailemden sonra gelirsin. Ne olursa olsun onlar haklı. Şimdi ayrılmasan, ilerde ya çok mutsuz bir kadın için olacaksın, ya da boşanacaksın. Kendini kurtar bu ataerkil kafadan
Dışarıdakilere iyi olup sizi ailesine şimdiden ezdirmesi zorbalaması size kötü olduktan sonra dışarıya iyiymiş ne önemi var? Adam iki yüzlü ezik. Zengin olursaymış. Olsunda konuşsun boş boş sizi sinir etmeye ugraşıyor. Elalem ne der yada seviyorum diye uzatırsanız yine olan size olur. Dışarıdakilerde size derki çok iyi biriydi.Evet öylen dışarıdan bakınca herkes iyi insan diyo ama bana yaşattıkları işte
Nişan atmak istiyorsanız tam da bu dönemde atın bence zaten acılı döneminiz kimsenin sizi didikleyecek hali yok. Taziyeye bile gelmeyen insandan koca olmaz diye düşündüm der geçersiniz kimseye uzun uzun anlatmak zorunda kalmazsınız.Evet haklısınız sözlerin bi önemi yok ne yaptığı önemli defalarca kez uyardım yengesi için bile benimle tartıştı yasta oldupum dönemde mesajına bakmadım diye benimle 2 gündür konuşmuyor kimseye de anlatamıyorum bu dönemde. Ona defalarca şans verdim kimsenin değişmeye gönlü yok
Şu an bile geç değil verin istediğini. Abim haksız demiştim ama kimse onun tırnağı etmez de. Ciddiyim bak söyle öyle yüzüne yüzüne.Evet benim kardeşleirm benimiçin çok önemldiir bilmem ne diyip durjyor ben ona bu kozu verdim malesef abim onunla tanışmak istemediğinde abimin haksız olduğunu onun suratına söyledim abimi korumam lazımmış onun yaptığı gibş ailemi tutmam lazımmış
Onları arkadaşlarınla da yaparsın.Birincisi adamın önceliği misin ona bakman lazım.Ki değilsin hatta seni sonlara atmış.İkincisi kaybetme korkusu var mı ona bakarsın o da yok.Üçüncüsü kaybetme korkun var diye sana emirler yağdırmış ufak tepki verince de hemen resti çekmiş saygı da yok.Kafa olarak uyuşuyormuşsun muhabbet ediyormuşsun ne önemi var yaniBu özellikleri dşında kafa olarka uyuşan muhabbet edebilen eğlenebilen insanlardık
Çok haklısın yaOnları arkadaşlarınla da yaparsın.Birincisi adamın önceliği misin ona bakman lazım.Ki değilsin hatta seni sonlara atmış.İkincisi kaybetme korkusu var mı ona bakarsın o da yok.Üçüncüsü kaybetme korkun var diye sana emirler yağdırmış ufak tepki verince de hemen resti çekmiş saygı da yok.Kafa olarak uyuşuyormuşsun muhabbet ediyormuşsun ne önemi var yani
Kimse vazgeçilmez değil.İki gün acı çekersin yarın bir gün adam gibi adamla evlenir ömür boyu mutlu olursun.Evlenmek gibi bir hataya değişir ümidiyle düşmezsin inşallah diyorum ve gidiyorum.Çok haklısın ya
Nişan atmak tabiliSonradan boşanmak mı yoksa şimdi nişan atmak mı?
Yok 19 yaşındaydı o zaman kız bayılmış hpca üstüne yürüyünce altına kaçırmışKız kardeşi kac yaşında korkup altına kaçırmış vs ilkokul öğrencisi mi?
Yani ben bu olaya da üzülmüştüm yeğenine de çok üzüldüm kalbinin bi kısmı gelişmeden doğmul doğuştan kalp hastası rabbim şifa versin sadece detaylı ultrasonda görülmemiş mi dememi bile kötü niyetli algıladı görülse nolucaktı bebeği mi aldırıcaktı yengem falan dediKız kardeşi kac yaşında korkup altına kaçırmış vs ilkokul öğrencisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?