Nişan atmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlısınızı sevdiğinizi söylemişsiniz merak ettim neden seviyorsunuz?ben sevilecek bir yanını göremedim de anlattıklarınızdan

Adam sana açık açık diyor ki, sen benim ailemden sonra gelirsin. Ne olursa olsun onlar haklı. Şimdi ayrılmasan, ilerde ya çok mutsuz bir kadın için olacaksın, ya da boşanacaksın. Kendini kurtar bu ataerkil kafadan

Haklsıın

Ayyy nişanlını karşıma alıp ''ulan dünya sadece senin mi etrafında dönüyor'' diye pata küte dalasım geldi. Ne kadar iğrenç biri. Şimdi bir iki gün üzülürsün geçer ama ayrılmazsan ömür boyu üzülürsün.

Evet öylen dışarıdan bakınca herkes iyi insan diyo ama bana yaşattıkları işte
Dışarıdakilere iyi olup sizi ailesine şimdiden ezdirmesi zorbalaması size kötü olduktan sonra dışarıya iyiymiş ne önemi var? Adam iki yüzlü ezik. Zengin olursaymış. Olsunda konuşsun boş boş sizi sinir etmeye ugraşıyor. Elalem ne der yada seviyorum diye uzatırsanız yine olan size olur. Dışarıdakilerde size derki çok iyi biriydi.

Nişan atmak istiyorsanız tam da bu dönemde atın bence zaten acılı döneminiz kimsenin sizi didikleyecek hali yok. Taziyeye bile gelmeyen insandan koca olmaz diye düşündüm der geçersiniz kimseye uzun uzun anlatmak zorunda kalmazsınız.
İnsanlar hayatı paylaşmak, birlikte yiyip içip gezmek, okumak, izlemek ve yaşamdan beraber zevk almak evlenir tabi zorluklar olmayacak değil olacak önemli olan da bu zorlukları da beraber aşacağınız biriyle evlenmek. Anasının, danasının nazını niyazını çekmeye, bir çiçek bir çikolata için ağlatılmaya, kendisinin bile yılda bir kez gördüğü yengesini pohpohlamaya evlenmez kimse. Bütün bunlar daha bir aylık nişanlılıkta yaşanmış, yazık.

Şu an bile geç değil verin istediğini. Abim haksız demiştim ama kimse onun tırnağı etmez de. Ciddiyim bak söyle öyle yüzüne yüzüne.

Bu özellikleri dşında kafa olarka uyuşan muhabbet edebilen eğlenebilen insanlardık
Onları arkadaşlarınla da yaparsın.Birincisi adamın önceliği misin ona bakman lazım.Ki değilsin hatta seni sonlara atmış.İkincisi kaybetme korkusu var mı ona bakarsın o da yok.Üçüncüsü kaybetme korkun var diye sana emirler yağdırmış ufak tepki verince de hemen resti çekmiş saygı da yok.Kafa olarak uyuşuyormuşsun muhabbet ediyormuşsun ne önemi var yani

Çok haklısın ya

Şimdi bu durumda 3 ihtimal var.Sen nişanı attığını yüzyüze mi söylemek istersin?Yoksa mesajla mı söylemek istersin? yokkksaaa aileler mi halletsin? 4.ve başka bir seçenek olmamalı senin için.

Kız kardeşi kac yaşında korkup altına kaçırmış vs ilkokul öğrencisi mi?
Yani ben bu olaya da üzülmüştüm yeğenine de çok üzüldüm kalbinin bi kısmı gelişmeden doğmul doğuştan kalp hastası rabbim şifa versin sadece detaylı ultrasonda görülmemiş mi dememi bile kötü niyetli algıladı görülse nolucaktı bebeği mi aldırıcaktı yengem falan dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…